ΥΓΕΙΑ

Πώς θα αποτοξινώσεις όλο σου το σώμα;

Κούραση, πονοκέφαλος, δυσκοιλιότητα, αύξηση βάρους είναι μόνο από τα λίγα συμπτώματα που σου φωνάζουν «αποτοξίνωση τώρα!». Ακόμη, κι όταν κάνεις ντους ή πίνεις το νερό της βρύσης, έχεις αρκετές πιθανότητες να απορροφήσει το σώμα σου δεκάδες χημικές ουσίες, όπως το φθόριο, ακόμα και φαρμακευτικές ουσίες. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ζούμε σε έναν γεμάτο χημικά κόσμο, αλλά μπορείς πραγματικά να μειώσεις τις επικίνδυνες αυτές ουσίες κάνοντας αποτοξίνωση και διώχνοντας τις τοξίνες από το σώμα σου.

Τι είναι η αποτοξίνωση;

Η αποτοξίνωση είναι μια φυσιολογική διαδικασία του οργανισμού, όπου αποβάλλει τις τοξίνες μέσω του εντέρου, του ήπατους, των νεφρών, των πνευμόνων, των λεμφαδένων και του δέρματος. Η αποτοξίνωση του ήπατος περιλαμβάνει την απομάκρυνση των λιπών, της χοληστερίνης, των πέτρων στη χολή, τις τοξίνες καθώς και τα υπολείμματα φαρμάκων που έχουν συσσωρευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα στο συκώτι. Αποτοξινώνοντας τον οργανισμό σου θα ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου, θα χάσεις βάρος, θα θωρακίσεις το ανοσοποιητικό σου, θα βελτιώσεις την πέψη σου και θα νιώσεις ευεξία και ενέργεια.

 

Πώς θα αποτοξινώσεις όλο σου το σώμα;

 

 

 Το Green Purity της Terranova είναι μια μοναδική σύνθεση βοτάνων φρέσκων ψυχρής ξήρανσης (fresh freeze dried), που αποτοξινώνει όλα τα όργανα του σώματος, χωρίς όμως να προκαλεί παράλληλη απώλεια θρεπτικών συστατικών, όπως συχνά συμβαίνει με άλλα αποτοξινωτικά σκευάσματα. Ιδανικό για το συκώτι, το αίμα, τα νεφρά, το έντερο (χωρίς να έχει καθαρτική δράση), το λεμφικό σύστημα και την επιδερμίδα. Επιπλέον, συμβάλλει στην αποβολή των συσσωρευμένων βαρέων μετάλλων με ήπιο τρόπο. Το σημαντικό είναι ότι δεν προκαλεί νωθρότητα και αίσθημα καταπόνησης, που πολύ συχνά αναφέρονται μετά από επιθετικές αγωγές αποτοξίνωσης. Το Green Purity, βάση της σύνθεσής του έχει ισχυρή αλκαλοποιητική δράση, ισχυρή σύνθεση αλκαλοποίησης, είναι 100% φυτικό, χωρίς χημικά πρόσθετα και συντηρητικά. Είναι κατάλληλο για οργανισμούς με υψηλό βαθμό τοξικότητας αλλά και για αυτούς που προτιμούν να εντάξουν τη διαδικασία της φυσικής αποτοξίνωσης ως μέρος της καθημερινού τρόπου ζωής τους. Ιδανικό και για vegetarian και vegans.

 

Super αποτοξινωτικός χυμός καρπουζιού σε 1 λεπτό!

Μεγιστοποίησε τις αποτοξινωτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες του καρπουζιού συνδυάζοντάς το με το πιο πλήρες 100% φυσικό αποτοξινωτικό προϊόν για όλο το σώμα, το TERRANOVAGreenPurity. Περιέχει ολόκληρα φρέσκα βότανα: Φύλλα πικραλίδας, Νεροκάρδαμο, Σγουρό λάχανο Καλέ, Φύλλα μαϊντανού, Χυμός και φύλλα παντζαριού, Ρίζα άρκτιου, Φύλλα τσουκνίδας, Ρίζα κουρκουμά, Φύλλα αγκινάρας, Φύλλα κορίανδρου ,Χυμός βλαστών σταριού. Νιώσε να ξεπρήζεσαι, ενίσχυσε τον μεταβολισμό σου και δώσε στον οργανισμό σου πολύτιμα θρεπτικά συστατικά! Και όλα αυτά με ελάχιστες θερμίδες!

Υλικά για 1 άτομο

Καρπούζι κομμάτια – 1 φλιτζάνι

Φρέσκο χυμό λεμονιού – 1/2 κουταλάκι του γλυκού

ΤΕRRANOVA Green purity – 1/2 κουταλάκι του γλυκού

 

Εκτέλεση

Βάλε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και ανακάτεψε καλά. Προαιρετικά πρόσθεσε λίγο τριμμένο τζίντζερ.