Reviews

Gazelle της Adidas: Remember the future!

«To Gazelle ήταν το απόλυτο sneaker που φορούσαμε όλοι πίσω στα 90’s. Ο σχεδιασμός του είναι διαχρονικός και παραμένει πάντα στη μόδα. Ήμουν και θα είμαι ένα adidas girl.” – Kate Moss

 

 

Μάθε από το παρελθόν, κράτα αυτό που αγάπησες και το  θέλεις ξανά στη ζωή σου! Τα Gazelle της Adidasέρχονται ξανά από το παρελθόν σαν ανάμνηση και μπλέκονται με την σύγχρονη κουλτούρα για να επαναπροσδιορίσουν το νέο στιλ κλέβοντας λίγη από τη δόξα των 90s. HΑdidas συνεργάζεται με την Kate Moss και επαναλανσάρει τα θρυλικά sneakers Gazelle που βασίζονται στην κλασική έκδοση των suede παπουτσιών της δεκαετίας του '90. Για την καμπάνια τους, ο ψηφιακός καλλιτέχνης Doug Abraham χρησιμοποίησε μια εικόνα αρχείου του supermodel από το 1993 και έφτιαξε αυτό το υπέροχο video.

 

 

Η σύμβουλος και επιμελήτρια της Αdidas, Gary Aspden, δήλωσε: «Όπως και τα Gazelle, έτσι και η Kate Moss παραμένει τόσο επίκαιρη το 2016, όπως ήταν πίσω στη δεκαετία του 1990, και αυτός είναι ο λόγος που η εικόνα λειτουργεί τόσο καλά. Η Kate μου είπε νωρίτερα φέτος ότι, όταν πρόκειται για trainers είναι κορίτσι της Adidas, έτσι υπάρχει μια χημεία και μια υπάρχουσα αγάπη εδώ».

 

Φίλια Μητρομάρα