Πληροφορίες Αποστολής 

Οι αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα. Τα προϊόντα μας αποστέλλονται με συνεργαζόμενο πρακτορείο ταχυμεταφορών (courier) και ειδικότερα:

 • Για αποστολές εντός Αττικής, η παράδοση πραγματοποιείται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών.
 • Για τις εκτός Αττικής αποστολές, η παράδοση πραγματοποιείται εντός 2-4. εργάσιμων ημερών.
 • Σε απομακρυσμένες περιοχές ηπειρωτικής Ελλάδας, νησιά κ.λπ.  μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 9600276 (ώρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή 9.00-17.00) ή να μας στείλετε μήνυμα μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας στη διεύθυνση  eshop@wefit.gr, προκειμένου να σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσης και το κόστος αποστολής.

Μόλις γίνει η παράδοση του δέματος στο courier, θα ειδοποιηθείτε άμεσα με e-mail, εφόσον έχετε δηλώσει την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Για παραδόσεις εντός Σαββάτου, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 9600276 (ώρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή 9.00-17.00) ή μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση eshop@wefit.gr.

Τις Κυριακές δεν γίνονται παραδόσεις από τα courier.

Αποστολές στην Κύπρο:

Δέμα εώς 2kg – Κόστος 15€* (Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 4€).

*Το μεταφορικό κόστος για Κύπρο διαμορφώνεται ανάλογα με τον τιμοκατάλογο και δεν εμπίπτει στη προσφορά δωρεάν μεταφορικών.

Αποστολές στο Εξωτερικό

Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής και στο εξωτερικό για τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης. Στην περίπτωση που θέλετε η παραγγελία σας να αποσταλεί στο εξωτερικό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 9600276 (ώρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή 9.00-17.00) ή μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση eshop@wefit.gr.

 

Κόστος Μεταφορικών

 • Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται βάσει της παραγγελίας του πελάτη.
 • Τυχόν λανθασμένη καταχώριση της διεύθυνσης αποστολής εκ μέρους του πελάτη και, συνεπεία αυτού, λανθασμένος υπολογισμός εξόδων αποστολής δεν βαρύνει το www.wefit.gr, αλλά τον πελάτη.
 • ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49 ΕΥΡΩ, ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ και βάρους μέχρι τέσσερα (4) κιλά
 • Για κάθε επιπλέον κιλό πέραν των τέσσαρων (4) ο πελάτης επιβαρύνεται με ενάμιση (1,50) ευρώ ανά επιπλέον κιλό.
 • Για αγορές οποιονδήποτε προϊόντων συνολικού κόστους κάτω των σαράντα εννέα (49,00) ευρώ ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής δύο ευρώ (2) για αποστολές εντός Αθηνών, για Θεσσαλονίκη τρία ευρώ (3) και τρία ευρώ και πενήντα λεπτά (3,50) για αποστολές επαρχίας και νησιών, εφόσον το συνολικό βάρος των προϊόντων δεν υπερβαίνει τα τέσσερα (4) κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό πέραν των τεσσάρων ο πελάτης επιβαρύνεται περαιτέρω με ενάμιση (1,50) ευρώ ανά επιπλέον κιλό.
 • Τα έξοδα αντικαταβολής επιβαρύνουν τον πελάτη με 3.5 ευρώ πανελλαδικά.
 • Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.
 • Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το eshop@wefit.gr με την ανάλυση της παραγγελίας σας.

 

Διαθεσιμότητα των προϊόντων και χρόνος  αποστολής.

Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις  14:00, παραδίδονται στον courier την ίδια ημέρα, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: “Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)”.

Μπορείτε να μας στείλετε την παραγγελία σας ακόμα και για προϊόντα που δεν είναι διαθέσιμα στις αποθήκες μας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί μέσω e-mail ή/και τηλεφώνου, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος, ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παραλαβής του προϊόντος από τον προμηθευτή και την εν συνεχεία παράδοσή του σε σας. Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί, να ζητήσετε την ανάκληση παραγγελίας του εν λόγω προϊόντος. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνει σαφές ότι ο ανωτέρω χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας εξαρτάται και από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που υπάρχει στις αποθήκες μας. Επιπλέον σας παρέχουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν επιθυμείτε να παραλάβετε όλα τα προϊόντα, που ενδεχομένως λόγω της διαφορετικής διαθεσιμότητάς τους θα έχουν και διαφορετικό χρόνο παράδοσης, με μια αποστολή στον τόπο παράδοσης τους στην απώτερη ημερομηνία και μόλις καταστεί δυνατό να παραδοθούν στην υπηρεσία μεταφορών ή να παραλαμβάνετε με τμηματικές παραδόσεις τα ανάλογα με το χρόνο που μπορούν να σας παραδοθούν. 

 

Επιστροφές προϊόντων- Δικαίωμα υπαναχώρησης- Πολιτική Επιστροφών

Λόγω της φύσης των ηλεκτρονικών αγορών είναι πιθανό να μην καλύπτονται οι προσδοκίες του τελικού αποδέκτη από το προϊόν της επιλογής του, εξαιτίας της έλλειψης της φυσικής επαφής αυτού με το προς αγορά είδος.

To www.wefit.gr στηρίζοντας το Ηλεκτρονικό Εμπόριο σας δίνει τη δυνατότητα, μέσω της πληρότητας των περιγραφών των οποίων αναρτά στις σελίδες της, να απολαμβάνετε το προνόμιο της άμεσης επαφής με τα προϊόντα που διαθέτει από την οθόνη του υπολογιστή σας, γρήγορα και εύκολα. Θέλοντας όμως να καλύψουμε ακόμη περισσότερο τους πελάτες μας, ώστε να αναδείξουμε τα οφέλη της χρήσης του διαδικτύου στις καθημερινές μας αγορές, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων. Ειδικότερα,  βάσει του ν. 2251/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την ΚΥΑ Ζ1-891/2013), δικαιούστε να υπαναχωρήσετε αναιτιολογήτως από την από απόσταση πώληση αποκλειστικά εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών, από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος, επιστρέφοντας το εν λόγω προϊόν στην αρχική του κατάσταση.

Η δήλωση υπαναχώρησης αποστέλλεται εγγράφως στα ακόλουθα στοιχεία:

Με συστημένη επιστολή προς την εταιρεία «MARATHI VENTURES E.E.» με διακριτικό τίτλο «MARATHI VENTURES», που εδρεύει στο δήμο Βάρης/Βούλας/Βουλιαγμένης Αττικής, οδό ΠΟΝΤΟΥ αρ. 16, Τ.Κ. 16777 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα (email) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@wefit.gr., Mπορείτε να συμπληρώσετε τα απαιτούμενα στοιχεία απευθείας στην φόρμα, να την αποθηκεύσετε (ή να την εκτυπώσετε και να την υπογράψετε) και να την αποστείλετε με έναν από τους ανωτέρω τρόπους.

Θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι εφόσον ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησής σας με οποιονδήποτε από τους ανωτέρω περιγραφόμενους τρόπους, θα λαμβάνετε επιβεβαίωση παραλαβής του ασκηθέντος δικαιώματος υπαναχώρησης. Τα προϊόντα επιστρέφονται με έξοδα του πελάτη με συνεργαζόμενο μεταφορέα της εταιρείας μας στη διεύθυνση: «MARATHI VENTURES E.E.», οδός ΠΟΝΤΟΥ 16, Τ.Κ. 16777, Δήμος Ελληνικου Αττικής.

Εφόσον παραληφθεί το προϊόν μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο, και ελεγχθεί, θα επιστρέφεται στον πελάτη κάθε χρηματική υποχρέωση προς αυτόν με τον τρόπο με τον οποίο αυτή η καταβολή διενεργήθηκε από τον πελάτη, εκτός εάν άλλως συμφωνηθεί με αυτόν. Η υποχρέωση επιστροφής χρημάτων θα εκπληρώνεται χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση εντός εύλογου χρονικού διαστήματος. Σε περίπτωση αγοράς με τιμολόγιο, η επιστροφή πρέπει να συνοδεύεται από δελτίο αποστολής.

Τα προϊόντα αποστέλλονται συσκευασμένα σε τέτοια κατάσταση ώστε να μην υποστούν φθορά. Κατά την παραλαβή του δέματός σας παρακαλούμε ελέγξτε την κατάστασή του και ει δυνατόν ανοίξτε το όσο ο κούριερ βρίσκεται στο χώρο σας προκειμένου να διαπιστώσετε πιθανές φθορές. Εάν υπάρχει η οποιαδήποτε φθορά το δέμα πρέπει να επιστραφεί στη μεταφορική και να σας αποσταλούν εκ νέου τα προϊόντα. Η εταιρεία μας δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για φθορά στο δέμα ή στο περιεχόμενο μετά την παραλαβή του πακέτου. 

Το δικαίωμα υπαναχώρησης εκ του άρθρου 4 § 10 ν. 2251/1994 δεν εφαρμόζεται:

 • Στις περιπτώσεις που τα προϊόντα έχουν χρησιμοποιηθεί.
 • Στις περιπτώσεις που τα παραδιδόμενα προϊόντα έχουν αποσφραγιστεί από τη συσκευασία τους.
 • Στις περιπτώσεις που τα προϊόντα που παραδίδονται δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή μόλις αποσφραγιστούν για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής.
 • Στις περιπτώσεις προμήθειας αγαθών που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή ή σαφώς εξατομικευμένων.
 • Στις περιπτώσεις προμήθειας αγαθών τα οποία μπορούν να αλλοιωθούν ή λήγουν σύντομα.

Σε περίπτωση οποιουδήποτε ελαττώματος οποιουδήποτε προϊόντος που διαπιστώνεται κατά την παραλαβή του, αναλαμβάνουμε, κατόπιν ελέγχου,  την άμεση αντικατάστασή του χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση του πελάτη, μόλις ειδοποιηθούμε τηλεφωνικά στο τηλ. 210 9600276 ή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@wefit.gr. Δεν είναι δυνατή η επιστροφή μη ελαττωματικών ειδών ψυγείου, βρεφικών τροφών και γαλάτων.

Διαδικασία Επιστροφής

Συσκευάστε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή. Προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το κουτί με το οποίο έγινε η αποστολή από εμάς. Τοποθετείστε μέσα στη συσκευασία ένα έγγραφο στο οποίο μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή. Στη συνέχεια αποστείλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, στη διεύθυνση της εταιρείας μας «SANTORI Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία», οδός Πόντου 16, Ελληνικό 16777.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@wefit.gr.

 

Ακύρωση παραγγελίας

Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας, χωρίς επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι δεν έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από το κατάστημά μας.

Για την ακύρωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 9600276 (ώρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή 9.00-17.00) ή να μας στείλετε e-mail στο info@wefit.gr από την ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση που έγινε η παραγγελία και στο οποίο θα αναγράφεται ονοματεπώνυμο και κωδικός παραγγελίας και θα αναφέρεται η πρόθεση του αγοραστή να ακυρώσει την παραγγελία.

Στην περίπτωση που η παραγγελία έχει φύγει από το κατάστημα, θα επιβαρυνθείτε με τα μεταφορικά. Εάν το ποσό έχει κατατεθεί ήδη είτε σε τραπεζικό λογαριασμό είτε μέσω πιστωτικής κάρτας, σας επιστρέφουμε το πόσο μείον τυχόν τραπεζικά έξοδα εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, χωρίς υπαίτια ή αδικαιολόγητη καθυστέρηση.

 

Ανωτέρα ΒΙΑ

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου, θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε υπ’ αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση πάντως που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν και φέρει ευθύνη το www.wefit.grπ.χ. κακή συσκευασία, φθορά κατά τη μεταφορά του, διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων σας.

Παραλαβή από το Κατάστημα

 • Οι παραλαβές από το κατάστημά μας πραγματοποιούνται κατόπιν σχετικής ενημέρωσης για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 – 17:00.
 • Η πληρωμή στο κατάστημα γίνεται είτε με μετρητά είτε με πιστωτική – χρεωστική κάρτα (εκτός από Diners και American Express)