ΥΓΕΙΑ

5 πράγματα που σου συμβαίνουν όταν χρησιμοποιείς δονητή

Η ποικιλία στο κρεβάτι μπορεί να σώσει τη σεξουαλική σου ζωή. Ο δονητής είναι το sex toy που μπορεί να σου αλλάξει ό,τι ξέρεις (ή δεν ξέρεις) για το σεξ. Δες τα 5 πράγματα που σου συμβαίνουν όταν χρησιμοποιείς δονητή.

 

 

1 Γνωρίζεις καλύτερα το σώμα σου

Ο δονητής είναι απαραίτητο εργαλείο που θα σε βοηθήσει να εξερευνήσεις το σώμα σου και να καταλάβεις τί σου αρέσει το σεξ και πώς έρχεσαι σε οργασμό, κλειτοριδικά ή κολπικά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κάνεις καλύτερο σεξ με το σύντροφό σου γιατί θα γνωρίζεις τί ακριβώς θέλεις και πώς το θέλεις. Πειραματίσου με διαφορετικούς τύπους, βάθος διείσδυσης και μέγεθος.

2 Κάνεις καλύτερο σεξ

Τον δονητή μπορείς να τον προσθέσεις στο ερωτικό σας παιχνίδι και να το απογειώσεις. Ακόμη κι αν ο σύντροφός σου δεν έχει διάθεση για σεξ, μπορεί να ασχοληθεί μαζί σου και να σε βοηθήσει στη χρήση του δονητή. Μάλιστα, δημοσκοπήσεις αναφέρουν ότι οι άντρες δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα με τη χρήση δονητή κατά τη διάρκεια του σεξ και θεωρούν το σεξ ακόμη πιο ευχάριστο με αυτό. Οπότε, μη διστάσεις να τον φέρεις στο κρεβάτι!

Διάβασε ακόμη: Βρήκαμε τον πιο σέξι χρυσό δονητή. Δεν θα πιστέψεις πόσο κοστίζει!

3 Βελτιώνεις τη διάθεσή σου

Ένας δονητής θα σου αλλάξει τη διάθεση και θα σε βοηθήσει να νιώσεις χαρά και ανακούφιση. Το σεξ με τη χρήση ενός sex toy μπορεί να βελτιώσει τη διάθεσή σου προς το καλύτερο. Όταν εκφράζεσαι σεξουαλικά, βελτιώνεις επίσης και την αυτοεκτίμησή σου, και σε κάνει να νιώθεις πιο ποθητή και έτοιμη για νέες περιπέτειες.

4 Δυναμώνεις τους πυελικούς σου μυς

Στις γυναίκες η χρήση ενός dildo μπορεί να ενισχύσει και να δυναμώσει τους πυελικούς μυς αυξάνοντας έτσι τις σεξουαλικές τους επιδόσεις και τους οργασμούς. Οι γυναίκες που πάσχουν από ακράτεια ή πρόπτωση της μήτρας μπορούν να εξασκήσουν τους μυς με ασκήσεις Kegels. Αυτοί οι μύες προπονούνται ακόμη καλύτερα αν χρησιμοποιήσεις έναν dildo.

5 Ενισχύεις την υγεία σου

Σύμφωνα με μελέτη οι γυναίκες που χρησιμοποιούν δονητή έχουν περισσότερες πιθανότητες να επισκέπτονται τον γυναικολόγο τους κάθε χρόνο και να αυτοεξετάζονται κάθε μήνα. Επιπλέον, οι γυναίκες που χρησιμοποιούν δονητές έχουν περισσότερες θετικές, σεξουαλικές εμπειρίες. Τέλος, ενώ τα sex toys συχνά χρησιμοποιούνται για απόλαυση και διασκέδαση μπορούν επίσης να βελτιώσουν τη σεξουαλική λειτουργία για άτομα με ορισμένες παθήσεις. Ο διαβήτης και η σκλήρυνση κατά πλάκας, για παράδειγμα, επηρεάζουν τη μετάδοση των νευρικών ερεθισμάτων, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στη σεξουαλική ζωή. Οι άνθρωποι που λαμβάνουν φάρμακα για υψηλή αρτηριακή πίεση και κατάθλιψη μπορούν επίσης να υποφέρουν από τις παρενέργειες των φαρμάκων που περιορίζουν τη σεξουαλική ανταπόκριση. Και οι γυναίκες που βιώνουν ορμονικές αλλαγές κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης, μερικές φορές ανακαλύπτουν ότι η κλειτορίδα τους είναι λιγότερο ευαίσθητη. Ένας δονητής ενισχύει τη σεξουαλική διέγερση σε αυτές τις καταστάσεις.

Θέλεις τον καλύτερο; Εδώ θα βρεις μια φανταστική ποικιλία από sex toys και δονητές που θα σου χαρίσουν απόλαυση.

Photo by Mike Dorner on Unsplash