Reviews

Το wefit κάνει ανασκόπηση σε κάποιες από τις καλύτερές του στιγμές!

Με το 2014 να τείνει να γίνει παρελθόν, εδώ στο wefit βρήκαμε την ευκαιρία να μαζέψουμε όλες τις καλές μας στιγμές από τον πρώτο (ημερολογιακό) χρόνο λειτουργίας μας και συγκεντρώσουμε αυτά που μας άρεσαν, αυτά που σας άρεσαν και όλα αυτά που μας κινητοποίησαν να συνεχίσουμε με αμείωτη ενέργεια και διάθεση.

 

Fitness

 

Μιλάμε για την ενότητα χωρίς την οποία δεν θα υπήρχε το wefit. Διορθώσαμε τα λάθη μας, γνωρίσαμε νέα αθλήματα, ενισχύσαμε την απόδοσή μας, γνωρίσαμε την κοσμοθεωρία του Joseph Pilatesκαι πολλοί φίλοι μας πλησίασαν και έγραψαν για εμάς σχετικά με τα αθλήματά τους από μια οπτική που δεν θα μπορούσαμε να έχουμε ποτέ. Ανάμεσά σε αυτούς τους φίλους και η Ολυμπιονίκης Αθανασία Τσουμελέκα που μας προπόνησε, μοιράστηκε τα μυστικά της μαζί μας και μας έδωσε χρήσιμες συμβουλές από το Long Run μέχρι και ασκησιολόγιο για ενδυνάμωση του κορμού! Η Fitness Mom η οποία μας (απ)έδειξε πως μπορεί κάποιος να συνδυάσει ένα fit τρόπο ζωής με την οικογένεια, αλλά και τις λοιπές υποχρεώσεις!

Στην προσπάθειά μας να σας φέρουμε πιο κοντά στα αγαπημένα σας fit πρόσωπα, οδηγηθήκαμε στην δημιουργία ξεχωριστής ενότητας υπό τον τίτλο interviews, στην οποία πλέον μπορείτε να βρείτε όλες τις συνεντεύξεις μας.

 

Interviews

 

Μέσα από αμέτρητα τηλεφωνήματα, προτάσεις, ατέρμονες συζητήσεις και συνεχές κυνήγι, καταφέραμε να έρθουμε σε επαφή με πολλούς πρώην και νυν πρωταθλητές οι οποίοι είχαν πολλά να μας πουν.

Οι συνεντεύξεις μας ικανοποίησαν ως προς την δέσμευση που κάναμε με εσάς και τους εαυτούς μας: Να δημιουργούμε την είδηση, να βρισκόμαστε -το κατά δύναμην- εκεί όπου γεννιέται η είδηση (Μαραθώνιος, Σπάρταθλο, Legion Run, 32ος ΣΔΥΑ, Lake Run) και να σας παρουσιάζουμε τους αγαπημένους σας (πρωτ)αθλητές!

 

Μέσα από τις συνεντεύξεις μας τρέξαμε, κάναμε long run, τρέξαμε στην φύση, κάναμε yoga, pilates, τρίαθλο, ποδήλατο, καλλισθενική γυμναστική, personal training, χορέψαμε Zumba, bokwa και φυσικά κάναμε τάε κβον ντό!

 

Θα πιαστώ από το τελευταίο, γιατί ο κόσμος των πολεμικών τεχνών μας αγκάλιασε και τον αγαπήσαμε! Ίσως επειδή πρόσεξαν ότι παρότι δεν εμβαθύναμε (τι καινούριο να πεις σε κάποιον που ασκεί μια πολεμική τέχνη 20 χρόνια;), γράψαμε με ακρίβεια και σεβασμό. Με την σειρά μας μπορούμε να υποσχεθούμε ακόμα περισσότερες συνεντεύξεις από τον κόσμο των πολεμικών τεχνών για το νέο χρόνο!

 

Nutrition

 

Στην διατροφή χρησιμοποιήσαμε τον «βαρύ μας οπλισμό». Με δύο αρθρογράφους και δύο εκπληκτικούς διατροφολόγους, δεν μπορούσε κάτι να πάει στραβά. Αρχίζοντας με την Shirley Patterson και αργότερα με τον Μάνο Δημητρούλη του Diet Stories, μπορέσαμε να σας δώσουμε σαφέστατες οδηγίες και συμβουλές διατροφής με ακρίβεια, συνέπεια και επιστημονικό background.Οι αρθρογράφοι αρκεστήκαμε στα άρθρα για τις υπερτροφές, συνταγές και έτοιμες δίαιτες και διατροφές.

 

Υγεία

 

Στην ενότητα της υγείας, πρτιμήσαμε τις μεταφράσεις από έρευνες του εξωτερικού και στατιστικά στοιχεία που βγήκαν στην επικαιρότητα, στις περισσότερες των περιπτώσεων μαζί με το εξωτερικό λινκ που οδηγούσε στις ιατρικές επιθεωρήσεις για την περίπτωση που θέλετε να έχετε πληρέστερη γνώμη για το αντικείμενο. Μιλήσαμε με πολλούς γιατρούς και γράψαμε για πολλά διαφορετικά πράγματα, όπως και για τους τρόπους να αποφύγετε τυχόν τραυματισμούς, αλλά και ιώσεις!

 

 

Beauty n Style

 

Το κεφάλαιο ομορφία χρειάστηκε γυναικεία βοήθεια! Τι καλύτερο από την αρθρογράφο μας ή οποία πήρε πάνω της το 95% των άρθρων και σας συμβούλεψε, από το πως να πιάσετε εύκολα τα μαλλιά σας για το γυμναστήριο κα τι να πάρετε μαζί σας ώστε να είστε ετοιμοπόλεμες, μέχρι πως να φτιάξετε σπιτικές κρέμες ομορφιάς, σε μια στήλη την οποία λάτρεψε το γυναικείο μας κοινό, αλλά και το αντρικό έδειξε ζωηρό ενδιαφέρον για τις συμβουλές ομορφιάς για άντρες!

 

Calendar

 

Με το Ημερολόγιο, σας προσφέραμε μια διαρκή υπενθύμιση των αγώνων και εκδηλώσεων που ακολουθούν! Από Open Yoga και Pilates Days, μέχρι ανοιχτές ημέρες γυμναστηρίων και αγώνες τρεξίματος των 10 χιλιομέτρων, το Ημερολόγιο ήταν (και θα είναι πάντα) εκεί να σας δίνει αφορμή να βγείτε έξω από το σπίτι και να αθληθείτε, αφήνοντας τον καναπέ να μαζεύει σκόνη, αντί για τα αθλητικά σας!