Reviews

Το wefit.gr πήγε στο Legion Run (video)!

Η πρόσβαση

 

Καλά σηματοδοτημένη η διαδρομή μέχρι να φτάσεις στο ράντσο, αλλά το πάρκινγκ ήταν μια περιπέτεια από μόνο του (αν και είχαν προειδοποιήσει οι διοργανωτές). Παρκάραμε 2 χιλιόμετρα μακριά και φτάσαμε στο ράντζο με το πατροπαράδοτο οτοστόπ: σε ένα λεωφορείο γεμάτο με μάχιμους crossfitάδες.

 

Ο χώρος

 

Η είσοδος στον χώρο ήταν χωρίς αναμονή, καθώς υπήρχαν πολλά γραφεία εξυπηρέτησης, οπότε η περιπέτειά μας άρχισε χωρίς απρόοπτα. Το ράντζο καλύπτει μια τεράστια έκταση μέσα στο δάσος, ιδανικό για μια τέτοια διοργάνωση. Η εντύπωση είναι πως βρίσκεσαι σε μια πόλη του Φαρ Ουέστ, με το σαλούν, το ξενοδοχείο και ανάμεσα στα κτήρια ξαφνικά βλέπεις τον τεράστιο τοίχο και την πρόκληση να ορθώνεται απειλητικά μπροστά σου.

 

Η πίστα

 

Κάθε μισή ώρα έφευγαν τα «κύματα» (γκρουπάκια),για να μπεις στον χώρο της εκκίνησης, έπρεπε να πηδήξεις από ένα τοίχο περίπου τριών μέτρων. Με αποφασιστικότητα και τόλμη (τα εμπόδια δεν ήθελαν σκέψη, ήθελαν πράξη) περνάς το πρώτο εμπόδιο και πέρνεις μια γεύση για τον τύπο των υπόλοιπων εμποδίων.

 

Τα 14 εμπόδια ήταν:

 

1-Τα monkey bars – ήθελαν δύναμη και τεχνική

2-Λαγούμι-έρπην – δεν ενδείκνυται για κλεστοφοβικούς και θα ματώσει το γονατάκι λίγο

 3-Λασπόλουτρο – τρεις λάκκοι με νερό και τρια λοφάκια λάσπης να ανέβεις, εδώ έχεις γίνει τόσο χάλια που δεν σε νοιάζει πλέον.

4-Διάσχιση βυθισμένης στοάς – Ίσα που κρατάς το μισό πρόσωπο απ 'έξω να αναπνεύσεις, ίσως το πιο απαιτητικό ψυχολογικά εμπόδιο

5-Μεταλική ανεμόσκαλαKids stuff

6-Υπερπήδηση πέντε κορμοί δέντρων σε ύψος 1.70 – Απαιτητικό εμπόδιο λόγω ύψους, γλίστραγε και ήταν πολλοί.

7-Κάτι σαν οδοφράγματα – Με ανάποδη κλίση, απαιτητικό και δύσκολο εμπόδιο

8-Τοίχος με σχοινί – Αναρρίχηση και καταρρίχηση υπό γωνία με σχοινί, ή τό 'χεις ή δεν το έχεις.

9-Αράχνη – Αρκετά ψηλά, έπαιζε με τους υψοφοβικούς.

10-Έρπην σε κατηφορικό έδαφος – Με χώμα, φυτευτές πέτρες και συρματόπλεγμα.

11-Καμένοι κορμοί – Τον αναστενάρη δεν τον έκανες, εφέ και κάπνια.

12-Ice Bucket Challenge x2 με βουτιές – Έπρεπε να μπείς όλος μέσα στο παγωμένο νερό και δύο φορές. Ότι πιο κοντινό στο καρδιακό επεισόδιο.

13-Ψηλός τοίχος-ράμπα τύπου Quarter Pipe – Το εμπόδιο σήμα κατατεθέν. Φόρα και ξανά φόρα με την ελπίδα ότι θα βρεις ένα χέρι να σε περιμένει.

14-Έρπην στο λασπόλουτρο – Ότι πρέπει για θεαματικό τερματισμό, ο καλύτερος τρόπος να αχρηστεύσεις τα παπούτσια σου.

 

Προσεγμένο event με προσανατολισμό σε νέους και fit, με ομαδικό πνεύμα. Κάνει για όλα τα επίπεδα με υποστήριξη, αλλά απαιτητικό αν πήγαινες μόνος σου. Τα εμπόδια ήταν ιδιαίτερα μελετημένα, χωρίς να παίζουν και αρκετά ασφαλή για το επίπεδο δυσκολίας τους.

 

Δείτε φωτογραφίες και το video που ακολουθεί