Reviews

Γνωρίστε το fitness bracelet Jawbone Up3!

H Jawbone παρουσίασε το νέο της fitness bracelet-tracker με το όνομα Up3. Αποτελεί την μετεξέλιξη του Up με πάρα πολλές χρήσεις και τιμή που ταράζει τα νερά στον ανταγωνισμό.

Κατ' αρχάς, το Up3 έχει όλα τα συνηθισμένα «καλούδια» που θα περιμέναμε σε ένα βραχιόλι: καρδιακούς παλμούς, λειτουργία και όταν δεν κινείστε, ώστε να καταγράφει την γενικότερη εικόνα της καρδιάς σας και πολλών ειδών μετρητες που θα δείτε παρακάτω .

Smart Coach

Tο Smart Coach «μαθαίνει» από εσάς, καταγράφει τις δραστηριότητες και τον ύπνο σας (ποιότητα και διάρκεια), έχει χρήση ως log διατροφής, που καταγράφετε ό,τι τρώτε και όπως είπαμε την καρδιακή λειτουργία και με  όλα αυτά τα στοιχεία σας δίνει στοχευμένες συμβουλές προπόνησης και ευεξίας, ώστε να κάνετε πιο αποτελεσματική προπόνηση.

 

Σε πιάνει στον ύπνο!

Το Up3 καταγράφει τον Νοn REM και τον REM (Rapid eye Movement) ύπνο και σας κάνει προτάσεις για καλύτερη ξεκούραση, περισσότερο και πιο ποιοτικό ύπνο.

 

Δραστηριότητες

Όσο πιο πολλά κάνετε, τόσο πιο «έξυπνο» γίνεται το Up3 σας! Είναι προγραμματισμένο να αναγνωρίζει όλα τα αθλήματα που κάνετε και να σας βγάζει και τις αντίστοιχες θερμίδες που κάψατε, καθώς και συμβουλές ώστε να αθλείστε πιο αποδοτικά.

 

Μια ντουζίνα χαρακτηριστικά

-Το Up3 είναι ανεκτικό στο νερό μέχρι και τα 10 μέτρα (γιατί άλλο το waterproof και άλλο το water resistant).

-Η μπαταρία το έχει αυτονομία 7 ημερών.

-Συνδέεται με bluetooth, ώστε να δίνει άμεσα πληροφορίες στο smartphone σας ή το tablet σας.

-Έχει καλώδιο φόρτισης Usb με την φόρτιση να διαρκεί 100 λεπτά.

-Έχει λογισμικό με συνεχείς δωρεάν αναβαθμίσεις, ώστε να γίνεται πιο αποδοτικό.

-Έχει δόνηση και όταν τεμπελιάζεις υπερβολικά λειτουργεί σαν να θέλει να σου πει: «έλα σήκω, το παράκανες!».

-Σε ξυπνάει αυτόματα -πάλι με δόνηση- όταν «ανιχνεύσει» την κατάλληλη στιγμή στον κύκλο του ύπνου σου, ώστε να είσαι πιο ξεκούραστος (όλοι ξέρουμε το «ξύπνησα στραβά»), ενώ φυσικά μπορείς να το ρυθμίσεις εσύ σε μια συγκεκριμένη ώρα.

-Έχει βηματομετρητή, οπότε μπορείς να το ρυθμίσεις σε ένα συγκεκριμένο στόχο. καθώς και θερμιδομετρητή.

-Μπορείς να το «συνδέσεις» με περισσότερα βραχιόλια, αυτά των συναθλητών σου ή της οικογένειάς σου.

-Μπορείς να μετρήσεις τις θερμίδες του φαγητού ή του ποτού σου, σκανάροντας το carcode ή γράφοντας στην εφαρμογή του smartphone τι τρως. Ταυτόχρονα κρίνει το πόσο υγιεινές είναι οι διατροφικές επιλογές σου με κλίμακα από το 1 μέχρι το 10.

-Σε συμβουλεύει και σου κάνει προτάσεις για αποδοτικότερη διατροφή και γυμναστική.

-Θα το βρείτε από 179.99$