Reviews

Γιατί αυτό το προστατευτικό μασελάκι πρέπει να το πάρεις;

Αν κάνεις μποξ το πρώτο πράγμα για το οποίο πρέπει να μεριμνήσεις είναι το προστατευτικό μασελάκι που θα χρησιμοποιείς στις προπονήσεις σου και στους αγώνες. Αλλά και σε άλλα σπορ, ένα προστατευτικό μασελάκι μπορεί να προστατέψει τα δόντια και το στόμα σου από τα χτυπήματα. Υπάρχει ένα νέο μασελάκι που κάνει τη διαφορά από τα συμβατικά. Το λένε Sisu και ήρθε να σε προστατέψει! Δες γιατί αυτό το μασελάκι πρέπει να το πάρεις και γιατί κάνει τη διαφορά;

Γιατί είναι απαραίτητο το προστατευτικό μασελάκι;

Το προστατευτικό μασελάκι δεν είναι καινούργια εφεύρεση. Υπάρχουν αναφορές ότι στους Ολυμπιακούς Αγώνες κατά την αρχαιότητα, οι αθλητές της πυγμαχίας φορούσαν προστατευτικά μασελάκια (Mouth guard). Παρόλα αυτά η εμφάνιση τους τοποθετείται στο 1890.  Ο Woolf Krause ένας Λονδρέζος οδοντίατρος βελτίωσε και αναβάθμισε τα προστατευτικά μασελάκια για να προστατεύσει τα χείλη των πυγμάχων. 

Το προστατευτικό μασελάκι είναι ιδανικό για όσους συμμετέχουν σε αθλήματα επαφής όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πολεμικές τέχνες, πάλη, βόλεϊ κτλ, αλλά και σε αθλητικές δραστηριότητες χωρίς επαφή, όπως το ποδήλατο και η ιππασία. Έρευνες έχουν καταστήσει σαφές ότι όσοι αθλητές δεν φορούν το ειδικό μασελάκι κινδυνεύουν έως και 60 φορές περισσότερο για να  χτυπήσουν κάποιο δόντι ενώ υπολογίζεται ότι ένα στα τρία παιδιά ηλικίας 7 ως 11 ετών, κυρίως τα αγόρια, σε κάποια φάση θα τραυματιστούν στα δόντια κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού και ενδέχεται να χάσουν κάποιο μπροστινό δόντι.

Το προστατευτικό μασελάκι προλαμβάνει τη ρήξη και τους μώλωπες κατά την πρόσκρουση ενεργώντας ως ενδιάμεσος μεταξύ των μαλακών ιστών στα χείλη, τα μάγουλα και τα δόντια, προλαμβάνει τα κατάγματα δοντιών ή εξαρθρώσεων, προστατεύει από τη δόνηση της βίαιης επαφής της άνω με την κάτω γνάθο. Επίσης ενισχύει την πρόληψη των τραυματισμών του αυχένα.

Sisu Mouthguard: Γιατί αυτό το προστατευτικό μασελάκι κάνει τη διαφορά;

Γιατί είναι δυνατό προστατευτικό

Χρησιμοποιώντας την επαναστατική τεχνολογία Diffusix ™, τα μασελάκια SISU είναι 8 φορές πιο σκληρά και 30-50% ισχυρότερα από τα συμβατικά μέσα προστασίας στόματος. Έτσι ξεκινάς κάθε παιχνίδι με εμπιστοσύνη γνωρίζοντας ότι ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά χτυπιέσαι, το SISU θα σε προστατεύσει.

Γιατί είναι άνετο!

Το μασελάκι δεν είναι κάτι που πρέπει να φοβάσαι να το φοράς επειδή είναι άβολο. Σε αντίθεση με τα συμβαστικά μασελάκια, τα SISU είναι πολύ πολύ λεπτά και τόσο μικρά που θα ξεχάσεις ειλικρινά ότι φοράς προστατευτικό μασελάκι!

Γιατί δεν προκαλεί ερεθισμούς

Το μασελάκι SISU παρέχει άνετη εφαρμογή που σου επιτρέπει να το κρατάς στο στόμα σου καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν χρειάζεται να το αφαιρείς για να μιλήσεις, να αναπνεύσεις ή να πιεις κάτι. Αυτό σημαίνει ότι λιγότερα μικρόβια θα μεταφερθούν από τα βρώμικα, ιδρωμένα χέρια σου στο μασελάκι.

Γιατί προσαρμόζεται εύκολα

Το SISU είναι το προστατευτικό μασελάκι που σου επιτρέπει να το προσαρμόζεις ανάλογα με το στόμα σου, διατηρώντας τη μέγιστη άνεση και προστασία. Πέρα από την τοποθέτηση, κάθε μασελάκι μπορεί να διπλωθεί για να εξασφαλίσει την καλύτερη εφαρμογή. Απλά τοποθέτησε το μασελάκι σε ζεστό νερό και θα δεις ότι είναι μαλακό και εύκαμπτο και θα επανέλθει στην αρχική του μορφή.

Γιατί μπορείς να πιεις και να μιλήσεις ελεύθερα!

Το προστατευτικό μασελάκι δεν πρέπει να παρεμποδίζει το παιχνίδι, γι 'αυτό κάθε SISU μασελάκι είναι περίπου το μισό σε πάχος έναντι των συμβατικών. Όταν φοράς ένα μασελάκι SISU, η ομιλία, η αναπνοή και η κατανάλωση ροφήματος γίνονται ανεμπόδιστα, επιτρέποντάς σε να διατηρείς τη συγκέντρωσή σου όπου αυτό έχει σημασία: στο επόμενο παιχνίδι.

Γιατί έχει βραβευτεί για το ανατομικό και μοντέρνο desing του

Επίσης, δεν περιέχει BPA, Latex, PVC, Phthalate.

Δες εδώ όλα τα προστατευτικά μασελάκια