Reviews

Δοκιμάσαμε το λάστιχο ενδυνάμωσης GRP που μεταμορφώνει το σώμα!

Τεντωθήκαμε και δυναμώσαμε με το καλύτερο λάστιχο αντίστασης που βρήκαμε στην αγορά, το πολύπλευρο όργανο γυμναστικής που πάει παντού!

 

Κακά τα ψέματα η καραντίνα έχει αφήσει τα σημάδια της. Οι πιο πολλοί προσαρμοστήκαμε σε ένα πρόγραμμα με πολλές απαγορεύσεις και κανόνες. Έτσι, το ψυχολογικό φορτίο είναι μεγάλο και πρέπει να βρίσκουμε δραστηριότητες, ώστε να μη βαλτώνουμε εγκεφαλικά, αλλά και σωματικά. Το θετικό είναι ότι ζούμε σε μια χώρα με καλό κλίμα και μπορούμε να βγαίνουμε έξω από το σπίτι να περπατήσουμε, να τρέξουμε, να κάνουμε ποδήλατο και να κολυμπήσουμε. Αλλά ακόμη αν δεν έχεις τη δυνατότητα για όλα αυτά έχεις και κάτι άλλο:τα λάστιχα αντίστασης. Είναι ένας απλός και αποτελεσματικός τρόπος για να παραμείνεις σε φόρμα οπουδήποτε κι αν είσαι. Και ένα λάστιχο αντίστασης πρέπει να είναι το πρώτο fitness tool που θα επιλέξεις για τις προπονήσεις στο σπίτι σου. Φαίνεται δελεαστικό να πάρεις βαράκια, να αγοράσεις έναν διάδρομο ή ένα στατικό ποδήλατο γυμναστικής, αλλά από την άποψη του μέγιστου δυνατού κέρδους, δεν μπορείς να βρεις καλύτερο εργαλείο από ένα σετ λάστιχα αντίστασης.

Η χαμηλή τιμή δεν είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο τα λάστιχα αντίστασης είναι χρήσιμη αγορά. Τα παίρνεις μαζί σου παντού και σου παρέχουν έναν αποτελεσματικό τρόπο για να γίνεις πιο fit με διάφορους τρόπους.

Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για ασκήσεις ενδυνάμωσης που χτίζουν μεγαλύτερους μυς αφού η αντίσταση αυξάνει το βαθμό δυσκολίας της άσκησης, με αποτέλεσμα να νιώθεις έντονο κάψιμο στους μυς, για γρήγορες διαλειμματικές προπονήσεις υψηλής έντασης (HIIT) που βελτιώνουν την καρδιαγγειακή σου ικανότητα ή ακόμα και για ασκήσεις κινητικότητας που βοηθούν στην αποκατάσταση τραυματισμών και τεντώνουν το σώμα σου επιμηκύνοντας τους μυς. Είναι, με λίγα λόγια, ό,τι πρέπει για κάθε fitness lover. Εμείς δοκιμάσαμε το λάστιχο ενδυνάμωσης GRP και βρήκαμε τα εξής πλεονεκτήματα.

Το λάστιχο ενδυνάμωσης GRP είναι καινοτόμο

Αποτελείται από ανθεκτικούς ιμάντες, γάντζους ασφαλείας και λάστιχα αντίστασης. Συνδυάζει ιμάντες και λάστιχα αντίστασης προσφέροντας έτσι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα γυμναστικής. Έχει τη δυνατότητα να στοχεύει στην ενδυνάμωση τόσο των βασικών μυικών ομάδων όσο και των πιο παραμελημένων, αλλά εξίσου σημαντικών, όπως η περιοχή του αυχένα.

Είναι πολυλειτουργικόΜπορείς να γυμνάσεις τον αυχένα, το άνω μέρος του σώματος, το κάτω μέρος του σώματος, τον πυρήνα. Οι ασκήσεις που μπορείς να κάνεις είναι πρακτικά ατελείωτες και συνήθως το κιτ έρχεται με το δικό του ασκησιολόγιο για να μην ψάχνεσαι. Από εκεί και πέρα, υποτίθεται ότι ξέρεις για split, σετάκια και μεθόδους προπόνησης ενώ μια καλή λύση είναι η κυκλική προπόνηση, ειδικά αν ο στόχος είναι να παραμείνεις σε φόρμα.

Έτσι γυμνάζεις το σώμα σου από την κορυφή ως τα νύχια με ένα μόνο εργαλείο γυμναστικής και εξοικονομείς χρόνο και χρήμα. Επιπλέον με το λάστιχο ενδυνάμωσης GRP μπορείς να εκτελέσεις μια πληθώρα πλειομετρικών ασκήσεων, με σκοπό την αύξηση της αντοχής και της εκρηκτικότητας.

Προσαρμόζεται παντού


Το λάστιχο ενδυνάμωσης GRP είναι απλό και εύχρηστο με μεγάλη δυνατότητα προσαρμογής σε διαφορετικούς χώρους, όπως στο σπίτι, σε εξωτερικούς χώρους ή το γυμναστήριο, ακόμα και όταν ο χώρος είναι περιορισμένος. Επίσης μπορεί να μεταφερθεί εύκολα παντού, χάρη στο βολικό μέγεθος και το βάρος του.Είναι ιδανικό για κάθε επίπεδοΧάρη στα επτά διαφορετικά επίπεδα αντίστασης μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από άτομα που θέλουν να έχουν ένα καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης, όσο και από αθλητές με υψηλές απαιτήσεις. Αξιοποιούν το σωματικό βάρος σου και προσφέρουν όλη την αντίσταση που χρειάζεσαι για μια ποικιλία από ασκήσεις για όλο το σώμα, ενώ προσαρτώνται πανεύκολα στην πόρτα σου με ασφάλεια.

Έχει διαφορετικές αντιστάσειςΌταν ψάχνεις για ένα ιδανικό λάστιχο ενδυνάμωσης αξίζει να έχει ένα σετ διαφορετικών λάστιχων που δίνουν διαφορετική αντίσταση για να διασφαλίσεις ότι έχεις ό,τι χρειάζεσαι για μια ποικιλία ασκήσεων. Το λάστιχο ενδυνάμωσης GRP αποτελείται από ισχυρούς ιμάντες, λαβές και λάστιχα αντίστασης. Περιέχει επίσης μια άγκυρα πόρτας. Πιέζοντας τις μεταλλικές πόρπες που βρίσκονται στο πάνω και κάτω μέρος του GRP μπορείς να ρυθμίσεις το μήκος των ιμάντων. Οι λαβές διαθέτουν ιμάντες για σταθερή λαβή για τα χέρια ή χρήση για τα πόδια χάρη. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τους ιμάντες μεμονωμένους ή σε συνδυασμό για μείωση ή αύξηση αντίστασης.

Πόσο κοστίζει το λάστιχο ενδυνάμωσης GRPΗ τιμή του σε σχέση με άλλα σετ λάστιχων ενδυνάμωσης είναι αρκετά καλή (140 ευρώ) και ειλικρινά αξίζει τα λεφτά του επειδή γυμνάζει αποδοτικά όλο το σώμα, διαρκεί χωρίς να σπάει ή να χάνει τη φόρμα του. Φύλαξέ το τα μακριά από το φως του ήλιου για να παρατείνεις τη ζωή του και είσαι εντάξει.

Φιλία Μητρομάρα