Calendar

Τελειοποίησε την προετοιμασία σου για το Ironman 70.3 στο Costa Navarino

ATP Training Triathlon Camp για το Ironman 70.3 στο Costa Navarino

Κατα τη διάρκεια του τριαθλητικού κάμπ θα προπονηθείτε με την ATP Training και τον προπονητή Θωμά Παπαβασιλείου στις επισημες αγωνιστικές διαδρομές του ΙΜ 70.3 στο Costa Navarino. Eπιπλέον θα γίνει παρουσίαση και θα επακολουθήσει συζήτηση για την σωστή προετοιμασία, τεχνική και τακτική που πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να ευχαριστηθείτε την εμπειρία και να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον αγώνα σας.

Το καμπ αυτό θα είναι χρήσιμο για όλους τους τριαθλητές γενικά, αλλά και ειδικά γιά τους τριαθλητές που θα συμμετέχουν στο μεγαλύτερο τριαθλητικό γεγονός στη χώρα μας, στις 24 Οκτωβρίου 2021 στο Costa Navarino, Ironman 70.3 Greece.

Για όλα τα επίπεδα τριαθλητών (Δεκτά μόνο ποδήλατα δρόμου ή ΤΤ).


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  • Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 13:00 Συνάντηση, ποδηλασία στη διαδρομή του ΙΜ70.3  – 20:00 Παρουσίαση και συζήτηση – 21:00 Δείπνο   
  • Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 09:00 Κολύμβηση Open Water στη διαδρομή του ΙΜ70.3 11:00 -Προπόνηση τρεξίματος στη διαδρομή του ΙΜ70.3 

Περιοχή των προπονήσεων: Ρωμανός, Μεσσηνία 
Στις 25 Σεπτεμβρίου η συνάντηση θα είναι στο πάρκιγκ του Costa Navarino στις 13:00 έτοιμοι για ποδηλασία.

Διαμονή

Υπάρχουν διάφορες επιλογές τόσο στη Γιάλοβα όσο και στο Ρωμανό και την Πύλο. 

Προτεινόμενα εκτός από το Costa Navarino, ZOE Seaside Resort Γιάλοβα, Karalis Beach Hotel Πυλος, Karalis City Hotel Πυλος.

Στην τιμή περιλαμβάνονται

  • Τρείς προπονήσεις, μία σε καθένα από κολύμβηση, ποδηλασία και τρέξιμο
  • Όχημα συνοδείας καθ᾽ όλη τη διάρκεια της ποδηλασίας
  • Παρουσίαση με συμβουλές προπονητικής, τακτικής, τροφοδοσίας και ενυδάτωσης για τον αγώνα 
  • Ερωτηματολόγιο πρν το καμπ 
  • Το κόστος είναι γιά τις προπονητικές υπηρεσίες μόνο. Οι συμμετέχοντες είναι υπεύθυνοι γιά τα κόστη μετακίνησης, διαμονής και της διατροφής τους.

Κόστος συμμετοχής και πολιτική ακυρώσεων: 80 ευρώ. Η ολοκλήρωση της εγγραφής σας γίνεται με κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης εντός 3 εργάσιμων ημερών από την εγγραφή σας. Εάν χρειαστεί να ακυρώσετε την κράτησή σας, θα γίνει επιστροφή του 100% εαν η ακύρωση είναι πάνω από 10 ημέρες πριν το καμπ, 50% εαν η ακύρωση γίνει από 10 εως 5 ημέρες πριν το καμπ και καθόλου επιστροφή εαν η ακύρωση γίνει τις τελευταίες 5 μερες πριν το καμπ.

Για την κράτηση της θέσης σας παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc6Jt2QqctkLBMQ9Q84v5mBoaaLUz-WSuFEqPUcwxtqldS4_g/viewform

Δηλώσεις συμμετοχής εως Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου.

Τι θα χρειαστεί να φέρετε μαζί σας:

Όλο τον εξοπλισμό που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια του αγώνα IM70.3

Χρήσιμες πληροφορίες 

  • Οι προπονητές κατέχουν άριστη γνώση Αγγλικής, Γαλλικής και Ιταλικής γλώσσας
  • Το ταξίδι έως το Costa Navarino είναι περίπου 4 ώρες οδικώς από την Αθήνα
  • Υπάρχουν πολλά σημαντικά φυσικά και ιστορικά μνημεία σημεία στην περιοχή. Έτσι το καμπ αυτό μπορεί εύκολα να συνδυασθεί με οικογενειακή  εκδρομή

Υποστηρικτές: Φαρμακείο Άγγελος Βενετσάνος, EΨΑ,  elvalcolour, Μαραμπού, Marathon Bikes

H ATP Τraining

Είναι μία ομάδα από κολυμβητές, δρομείς, ποδηλάτες και τριαθλητές με βάση το Μαραθώνα, που οποίοι συμμετέχουν σε διάφορες υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες και περιβαλλοντικές δράσεις. Η ομάδα διοργανώνει προπονήσεις όλο το χρόνο καθώς και αθλητικά events σε κολύμπι, ποδήλατο, τρέξιμο και τρίαθλο.

Ο προπονητής της ATP training, Θωμάς Παπαβασιλείου είναι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του ΕΜΠ. Απέκτησε Master και Διδακτορικό Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από το University of Southern California (USC) στο Λος Αντζελες, αλλά το πάθος του ήταν πάντα ο αθλητισμός και η φύση. Πρόσφατα ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές του σπουδές στην προπονητική στη Σχολή Εφαρμοσμένης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Έζησε στην Καλιφόρνια, για 26 χρόνια, όπου παράλληλα με τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις ασχολήθηκε με πολλά σπόρ, όπως τρέξιμο, τρίαθλο, κολύμβηση, ποδηλασία δρόμου και βουνού, beach volley, αναρρίχηση, windsurf, θαλάσσιο σκι, ιστιοπλοία, ski βουνού, snowboard, scuba diving, paragliding, kitesurf, surf και StandUp Paddleboarding (SUP). Ο νόστος τον έφερε πίσω στην Ελλάδα, όπου έκανε το όνειρό του πραγματικότητα καθώς ασχολεται με τον αθλητισμό σαν προπονητής, αθλητής και διοργανωτής. Προπονεί αθλητές σε αθλήματα αντοχής και εμπνέει απλούς αθλούμενους να εντάξουν την άσκηση στην καθημερινότητά τους γιά μιά καλύτερη σωματική και ψυχική υγεία.