Reviews

5 δωράν εφαρμογές προπόνησης: Κάνε το κινητό σου personal trainer

Τα applications ή οι εφαρμογές προπόνησης μπορούν να σε βοηθήσουν να διαπιστώσεις εάν προπονείσαι λίγο ή πολύ, εάν έχεις τον ιδανικό ρυθμό, εάν καις θερμίδες. Αυτές οι 5 κορυφαίες εφαρμογές προπόνησης θα μετατρέψουν το κινητό σου σε personal trainer! Βρες το τέλειο app για σένα, κατέβασέ το και βελτίωσε παρακολουθώντας την πρόοδό σου.

 

HOME WORKOUTS — NO EQUIPMENT 

Βαθμολογία: 4,9 στα 5

Δωρεάν, με αγορές εντός εφαρμογής

Το όνομά της τα λέει όλα αυτά. Αυτή η εφαρμογή είναι κάτι περισσότερο από έναν personal trainer – όχι μόνο προσφέρει προπονήσεις στο σπίτι, αλλά προσφέρει επίσης προγράμματα γευμάτων για να σε βοηθήσουν να χτίσεις γρήγορα τους μυς σου. Έχεις ασκήσεις χωρίς μηχανήματα, βάρη ή οποιεσδήποτε άλλες συσκευές, ώστε να μπορείς να είσαι στο παιχνίδι και να ιδρώνεις, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεσαι. Όλες οι ασκήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο με το βάρος του σώματός σου. Αν ψάχνεις για μια γρήγορη και αποτελεσματική προπόνηση αυτή η εφαρμογή είναι για σένα. Μπορείς να εστιάσεις σε διάφορα μέρη του σώματος ανά προπόνηση ή να κάνεις μία full body προπόνηση.

2 FREELETICS

Βαθμολογία: 4,8 στα 5

Δωρεάν, με αγορές εντός εφαρμογής

Αυτό το app προσφέρει ασκήσεις με το βάρος του σώματός σου από πέντε έως 30 λεπτά – και αν πληρώσεις για έναν προπονητή (ξεκινώντας από 6,25 δολάρια / μήνα), έχεις επίσης ένα εξατομικευμένο σχέδιο προπόνησης.

Οι προπονήσεις είναι ιδανικές εάν ταξιδεύεις συχνά, δεν χρειάζονται εξοπλισμό και ούτε γυμναστήριο.

3 PEAR

Βαθμολογία: 4,7 στα 5

Δωρεάν, με αγορές εντός εφαρμογής

Αυτή η εφαρμογή περιέχει προπονήσεις αντοχής, cardio και γιόγκα καθώς και προπονήσεις με TRX, ελλειπτικό, διάδρομο κ.λπ. Αυτό σημαίνει ότι θα βρεις κάθε είδους προπόνηση που θα μπορούσες να κάνεις, είτε έντονη είτε για αποκατάσταση. Μπορείς να συγχρονίσεις τις προπονήσεις σου και στο MyFitnessPal (για να παρακολουθείς και τη διατροφή σου).

4 SWORKIT

Βαθμολογία: 4,6 στα 5

Δωρεάν, με αγορές εντός εφαρμογής

Πάνω από 25 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν το Sworkit επειδή είναι η πιο έξυπνη εφαρμογή προπόνησης στον πλανήτη. Μπορείς να επιλέξεις τι είδους προπόνηση θέλεις και για πόσο καιρό, και θα σου δείξει ακριβώς τι πρέπει να κάνεις. Δεν χρειάζεσαι γυμναστήριο, βάρη ή… δικαιολογίες. Το SworkIt προσφέρει εξειδικευμένες ασκήσεις για το σώμα σου. Επιίλεξε το στόχο σου (ευέλικτο, ασφαλή, δυνατό) και θα σου δείξει τις κατάλληλες προπόνησεις για να τον πιάσεις. Μερικά παραδείγματα: πεντάλεπτα abs, γιόγκα για δρομείς, καθημερινές διατάσεις, και “Rump Roaster,” που χτίζουν θεϊκούς γλουτούς.

5 BTWB – BEYOND THE WHITEBOARD

Βαθμολογία: 4,2 στα 5

Δωρεάν

CrossFitters αυτή η εφαρμογή είναι για εσάς.

Σου προσφέρει πλήρη προπόνηση, μπορείς να συνδέσεις χρόνους και αποστάσεις κατά τη διάρκεια της διαδρομής σου. Το μπόνους εδώ είναι πώς σε κρατά συνδεδεμένο με την κοινότητά σου στο γυμναστήριο ή μεταξύ της ομάδας σου σε όλο τον κόσμο. Επισημαίνει επίσης τα δυνατά σου σημεία αλλά και τις αδυναμίες σου και αξιολογεί το επίπεδο της φυσικής σου κατάστασης.