Interviews

Πάρις Αγγέλικα: Η γυναίκα που έκανε την Ευεξία υπέρτατη εμπειρία!

Είναι ο άνθρωπος που γράφει την ευεξία με κεφαλαίο το Ε. Και όχι άδικα.

Η Πάρις Αγγέλικα, CEO & Founder της Premium Wellness, έχει ως κύριο αντικείμενο την Ευεξία στον Τουρισμό. Ήδη μετράει επιτυχημένες συνεργασίες με γνωστά ξενοδοχεία, τμήματα HR μεγάλων εταιριών, αθλητικά κέντρα καθώς και στην οργάνωση Wellness Retreats σε πολυτελείς προορισμούς στην Ελλάδα. Στόχος της: να δημιουργεί και να προσφέρει εμπειρίες Eυεξίας και αυτοβελτίωσης. Επιπλέον, πιστεύει ότι πρέπει στις εταιρείες να υπάρχουν χώροι για χαλάρωση του νου και του σώματος, χώροι άσκησης, να γίνονται σεμινάρια αυτοβελτίωσης και mindfulness θέτοντας την ψυχική και σωματική υγεία των εργαζομένων σε πρώτο πλάνο και προσφέροντας εμπειρίες.

Η Πάρις Αγγέλικα μίλησε στη δημοσιογράφο Φίλια Μητρομάρα και το wefit.gr για την εταιρεία που βάζει την Ελλάδα στον χάρτη του wellness.

Το μότο της: Dream BIG. Your life is an autobiography, write an Epic.

Πως αποφασίσατε να δημιουργήσετε την Premium Wellness;

«Η υγεία και η Ευεξία είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Ξεκίνησα τον αθλητισμό στα 4 μου χρόνια και δεν έχω σταματήσει από τότε να γυμνάζομαι. Επίσης τόσο η ακαδημαϊκή όσο και επαγγελματική μου καριέρα αφορούσε πάντα την ευεξία. Η Premium Wellness δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα του δικού μου τρόπου ζωής και οράματος να μπορώ, όπου και να βρίσκομαι, να ακολουθώ την καθημερινότητά μου. Πέραν αυτού με ενθουσιάζει η δημιουργία εμπειριών με στόχο την Ευεξία των ανθρώπων.»

Ατομικά και ομαδικά πακέτα διακοπών ευεξίας στην Ελλάδα. Πώς πραγματοποιούνται;

«Η ομάδα της Premium Wellness σε συνεργασία με μοναδικούς προορισμούς και υψηλού επιπέδου ξενοδοχεία δημιουργεί εμπειρίες τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Είτε ένας επισκέπτης ζητά ένα προσωπικό πρόγραμμα ευεξίας στις διακοπές του είτε μία εταιρία, οικογένεια ή φίλοι αναζητούν να βιώσουν ομαδικές εμπειρίες είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε εξατομικευμένα προγράμματα σε όλη την Ελλάδα. Πέραν αυτών προσφέρουμε Yoga & Wellness Retreats σε επιλεγμένες ημερομηνίες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου που απευθύνονται τόσο σε ζευγάρια, φίλους ή και solo ταξιδιώτες.»

Πιστεύετε ότι τα ξενοδοχεία στην Ελλάδα έχουν το ίδιο μοντέλο γυμναστηρίου και SPA, χωρίς έμπνευση;

«Τα τελευταία χρόνια γίνεται σημαντική προσπάθεια από τους ξενοδόχους για την ανάπτυξη ταυτότητας Ευεξίας μέσα στην επιχείρησή τους και όχι μόνο των χώρων SPA ή γυμναστηρίου, όπως γινόταν στο παρελθόν. Υπάρχει όμως ακόμα ένα κράτημα στο να επενδύσουν χρήματα για τη δημιουργία ενός concept και γι’ αυτό καταλήγουν σε μία καλή εταιρία προϊόντων που τους δημιουργεί το μενού των υπηρεσιών τους. Στην Premium Wellness θεωρούμε ότι το concept είναι το πιο σημαντικό στοιχείο και η παρουσίαση ενός ολοκληρωμένου προϊόντος Ευεξίας με υπηρεσίες SPA, αθλητικές δραστηριότητες αλλά και Retreats και η ενσωμάτωση αυτών των στοιχείων στην ταυτότητα του ξενοδοχείου είναι αυτό που κάνει την διαφορά.»

Τι αναζητούν περισσότερο οι ξένοι τουρίστες στην Ελλάδα στο wellness;

«Ποιότητα. Δασκάλους και Θεραπευτές με πιστοποιήσεις και γνώσεις. Ξεχωριστές και μοναδικές εμπειρίες. Έναν συνδυασμό της τοπικής κουλτούρας με τις παγκόσμιες τάσεις στον χώρο της Ευεξίας.»

Τι σημαίνει για σας ευεξία;

«Ισορροπία. Να βιώνω το παρόν. Να σκέφτομαι με την καρδιά.»

Ποια είναι τα επόμενά σας σχέδια;

«Οι αγορές του εξωτερικού. Θέλουμε να αναπτύξουμε το δίκτυό μας σε παγκόσμιο επίπεδο, τόσο για εισερχόμενο όσο και για εξερχόμενο τουρισμό.»

Ποια είναι η Πάρις Αγγέλικα

Η Πάρις είναι απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Sports & Leisure Management από το Πανεπιστήμιο Loughborough στην Μ. Βρετανία. Ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα σε θέση πωλήσεων στην πολυεθνική εταιρία Holmes Place, όπου παρέμεινε 10 χρόνια και εξελίχθηκε μέσα από διάφορες διοικητικές θέσεις.

Εργάστηκε για 2 χρόνια στην Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας 2004, κερδίζοντας σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία στην οργάνωση και διοίκηση Αθλητικών Εγκαταστάσεων και Αθλητικών Διοργανώσεων.

Από το 2016 έχει ιδρύσει και διευθύνει την εταιρία Premium Wellness με αντικείμενο δραστηριότητας την υποστήριξη επιχειρήσεων στην αγορά του Wellness, όπως ξενοδοχεία, γυμναστήρια, αθλητικά κέντρα, στούντιο καθώς και την δημιουργία Wellness Retreats.