Interviews

Ο Θάνος Μόλος αποκαλύπτει πώς κάνει θεές όλες τις Ελληνίδες σταρ!

Από 12 ετών ο Θάνος Μόλος ήταν πολύ σίγουρος για το τι ήθελε να κάνει όταν μεγαλώσει: να «βάφει» γυναίκες. Τελειώνοντας τη σχολή Αυγερινοπούλου στη Θεσσαλονίκη πέρασε από οντισιόν από τον -τότε διευθυντή της Mac -Φρέντυ Καλομπράτσο και εργάστηκε στην εταιρεία για τέσσερα χρόνια από την πρώτη μέρα του πρώτου καταστήματος που άνοιξε στη Θεσσαλονίκη. Από τότε έχει συνεργαστεί με πολλούς καταξιωμένους Έλληνες φωτογράφους, διαφημιστικές και εκδοτικές εταιρείες, ενώ έκανε personal make up σε τραγουδίστριες όπως τη Ραλλία Χρηστίδου, τη Μάρω Λύτρα, την Καλομοίρα, την Καίτη Γαρμπή κ.ά. Μίλησε στη Φίλια Μητρομάρα και στο wefit.gr και δίνει όλα τα tips για το μακιγιάζ και την φροντίδα που χρειάζεται η επιδερμίδα σου.

 

 

Ποιες είναι οι τάσεις της Άνοιξης στο μακιγιάζ και πώς να τις αντιγράψεις

1) Τα παστέλ

Πώς να πετύχεις το look: Ιδιαίτερη προτίμηση φέτος είναι το απαλό λιλά και το βεραμάν. Τόνισε τα μάτια σου με μια αντίστοιχη σκιά χωρίς να καταλαμβάνει πολύ μεγάλη έκταση, βάλε πλούσια στρώση μάσκαρας και προτίμησε ένα απαλό ρουζ και αντίστοιχου χρώματος κραγιόν ή λιπ γκλος σε nude απόχρωση ώστε να τονίζονται τα μάτια σου.

 

2) Το nude

Πώς να πετύχεις το look: Απόκτησε καθαρή βάση στην επιδερμίδα του προσώπου σου με μια κρέμα με χρώμα, μπεζ ή απαλή καφέ σκιά στα μάτια, μάσκαρα και ρουζ σε φυσικό μπεζ –ροζ. Ολοκλήρωσε με ένα απαλό lip balm στο χρώμα των χειλιών.

 

3) Τα μπορντό ματ χείλη.

Πώς να πετύχεις το look: Άφησε άβαφα τα μάτια βάζοντας μόνο μπεζ σκιά και λίγη μάσκαρα. Δώσε προσοχή στη βάση του δέρματος ώστε να βγει καθαρό και λαμπερό χωρίς πολύ πούδρα και χωρίς υπερβολή στην ποσότητα του μεικαπ. Βάλε ελάχιστο ρουζ σε απαλό χρώμα τερακότας και δώσε όλη την ένταση στα χείλη με ένα μπορντό ή κεράσι κραγιόν. Τόνισε τα φρύδια σου με μια ίδιας απόχρωσης σκιά ή μολύβι χωρίς να βγουν χοντρά ή σκούρα, απλώς γέμισε τα κενά και τόνισε ελαφρώς τον βασικό κορμό.

 

4) Οι aqua αποχρώσεις.

Πώς να πετύχεις το look: Είτε βάζοντας αιλάινερ είτε κάνοντας ένα ελαφρύ smoky. Άφησε nude όλα τα υπόλοιπα και είσαι έτοιμη.

 

 

Πώς να διατηρήσεις φρέσκια την εμφάνισή σου
Η βασική αρχή είναι η ενυδάτωση. Η ενυδάτωση ξεκινάει εκ των έσω πίνοντας άφθονο νερό και καταναλώνοντας αρκετά λαχανικά και φρούτα καθημερινά. Ο οργανισμός μας χρειάζεται κάθε μέρα μια σαλάτα και τέσσερα με πέντε φρούτα. Μην ξεχνάς το αβοκάντο που είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α και Ε και τα καρότα! Φρόντισε να χρησιμοποιείς ενυδατική ημέρας κάθε πρωί μετά τον καθαρισμό του προσώπου σου με ένα αφρίζον καθαριστικό δέρματος καθώς και μια κρέμα ματιών αντίστοιχα ενισχυμένη ανάλογα με την ένταση του προβλήματος που υπάρχει στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Το βράδυ κάνε οπωσδήποτε καλό ντεμακιγιάζ σε όλο το πρόσωπο και μετά εφάρμοσε μια ενυδατική λοσιόν και μια καλή κρέμα νύχτας.

 

 

Πώς να κάνεις το τέλειο φυσικό make up
Πριν βάλεις τη βάση εφάρμοσε μια ενυδατική σε πρόσωπο και μάτια ώστε να δημιουργήσεις έναν καμβά, χωρίς ατέλειες που θα αναδείξει τη φωτεινότητα του προσώπου. Προτίμησε μια κρέμα με χρώμα αντί κάποιου καλλυπτικού μέικαπ για πιο φυσικό αποτέλεσμα. Πούδραρε λίγο στην περιοχή του Τ του προσώπου (μέτωπο, μύτη, πηγούνι). Χτένισε ανοδικά τα φρύδια και πέρασε μια απαλή σκιά ίδιου χρώματος για να καλύψεις τυχόν κενά. Βάλε μόνο μάσκαρα, κατά προτίμηση καφέ σκούρα, και ολοκλήρωσε με ένα απαλό ρουζ που περιέχει λίγο μπεζ στην απόχρωσή του. Τέλος, άπλωσε ένα απαλό lip balm στο χρώμα των χειλιών και είσαι έτοιμη. Απόφυγε να κάνεις περίγραμμα στα χείλη για να δείχνει πιο φυσικό το αποτέλεσμα.

 

Τι σε συμβουλεύει για το αντρικό grooming
Πλέον δεν είναι ταμπού η αντρική περιποίηση και ολοένα και περισσότεροι άντρες προσέχουν το δέρμα τους.Το καθημερινό ξύρισμα κάνει peeling στην επιδερμίδα με τον πιο φυσικό τρόπο, οπότε στα υπόλοιπα σημεία που δεν ξυρίζεσαι μπορείς να κάνεις ένα απαλό peeling (στο μέτωπο, στη μύτη ή και σε όλο το πρόσωπο). Μετά άπλωσε μια μη λιπαρή ενυδατική κρέμα ημέρας ώστε να μη γυαλίζει το δέρμα και μια απαλή κρέμα. Το βράδυ πλένε το πρόσωπό σου και καθάριζέ το με ένα αφρίζον προϊόν ώστε να αφαιρέσεις τους ρύπους από την επιδερμίδα σου. Έπειτα άπλωσε μια ενισχυμένη κρέμα νύχτας και ματιών. Για extra προσοχή σε ευαίσθητα δέρματα αντικατέστησε την ενυδατική σου με μια μη λιπαρή αντηλιακή κρέμα προσώπου.

 

Σας αφήνουμε με την τελευταία φωτογραφία του ίδιου του artist