Fitness

Το «εξάσφαιρο» που σώζει τις αρθρώσεις από κραδασμούς και πυροβολεί τις θερμίδες!

Το ότι δεν γυρνάς σπίτι κουτσαίνοντας και μπορείς να προχωρήσεις, δεν σημαίνει ούτε ότι δεν χάνεις θερμίδες, ούτε ότι δεν σφίγγεις ή ότι δεν γυμνάζεσαι. 

♪♫ These boots are made of walking ♪♫

OK, η Νάνσυ Σινάτρα δεν είχε ανάγκη απώλειας θερμίδων, αλλά εσύ μπορείς να χάσεις από 150 μέχρι 200 θερμίδες την ώρα! Ειδικά αν σκεφτείς ότι μπορείς να το κάνεις χωρίς να χρειάζεται συγκέντρωση ή κάτι το ιδιαίτερο. Μην ξεχάσεις να φορέσεις ένα καλό ζευγάρι άνετα παπούτσια για να μην προκαλέσεις ζημιά αντί για καλό.

 

Κάτι λείπει

Αν το γυμναστήριο είναι ο χώρος σου ή απλά γουστάρεις το παρεάκι που έχει μαζευτεί εκεί, το ελλειπτικό είναι ιδανικό για σένα. Μίνιμουμ καταπόνηση στις αρθρώσεις, συγκεκριμένα μικρότερο και από το περπάτημα και ταυτόχρονα είναι ιδανικό για γράμμωση, πανέμορφα πόδια και γλουτούς. Όλα αυτά την ίδια στιγμή που καις θερμίδες!

 

Join the Party

Μπορεί ενίοτε να είναι υψηλής καταπόνησης (ειδικά αν είναι παραπάνω από ένα 45λεπτο), αλλά αυτό το party που δημιούργησε ο Beto Perez, όταν ξέχασε τις κασέτες του αερόμπικ σπίτι, σε ένα μικρό συνοικιακό γυμναστήριο στο Kali, θα σας βοηθήσει να κάψετε 500 με 1000 θερμίδες σε 50 λεπτά. Μεγάλο πλεονέκτημα ότι η εναλλαγή γρήγορου με αργό ρυθμό,  κινητοποιεί θετικά τον μεταβολισμό. Την ίδια στιγμή κάνεις γράμμωση, cardio και διώχνεις το άγχος, αποκτώντας αυτοπεποίθηση! Κάνοντας Zumba®Fitness, παρτάροντας και διασκεδάζοντας, χάνεις το αίσθημα της κούρασης και μπορείς να αποκτήσεις αυτό το σώμα με χαμόγελο όπως η Όλια:

 

 

Τράβα μπρος

Η κωπηλατική είναι ένα μηχάνημα που γυμνάζει όλο το σώμα και στο οποίο με 20 λεπτά άσκηση μπορείτε να κάψετε 200 θερμίδες. Πόσο καλύτερο μπορεί να γίνει;

 

Do it like a shark

Η κολύμβηση γυμνάζει όλες τις μεγάλες μυικές ομάδες και ανάλογα το στυλ και τα κιλά σας, μπορείτε να χάσετε από 400 μέχρι 700 θερμίδες. Την ίδια στιγμή κερδίζετε σε μυική δύναμη, γράμμωση και βοηθάτε το καρδιαναπνευστικό σας!

 

Pilates μου!

Το σώμα δεν υφίσταται μεγάλη καταπόνηση, χάνεις θερμίδες, ενώ την ίδια στιγμή είναι ιδανικό για γράμμωση, ενδυνάμωση και καρδιαναπνευστικές ασκήσεις. Στον δρόμο αποκτάς ευλυγισία, ισορροπία και δεκάδες άλλα καλούδια.