Fitness

Sexy και όταν γυμνάζεσαι…και με τις 5 αισθήσεις.

Επιστρατεύσαμε  και τις 5 αισθήσεις μας για να σας πούμε πως μπορείς να αισθάνεσαι sexy όταν κάνεις γυμναστική.

Όραση/ Όσφρηση ή και Γεύση για τους πιο τολμηρούς: Όποιον άντρα και αν ρωτήσεις, μία ιδρωμένη γυναίκα στο γυμναστήριο που κάνει κοιλιακούς, είναι άκρως ερεθιστικό για τις αισθήσεις του. Δεν εννοώ βέβαια να μυρίζεις σαν ασβός. Για αυτό θα πρέπει να έχεις φροντίσει να κάνεις ένα γρήγορο ντους πριν την άσκηση αλλά και να φοράς το κατάλληλο υπο-αλλεργικό αποσμητικό.

Αφή:

  • Φοράμε τα κατάλληλα ρούχα ειδικής ύφανσης (πχ dri fit) τα οποία θα βοηθήσουν το σώμα μας να αναπνέει σωστά. Η πετσετέ φόρμα σου που κάνεις τις βόλτες σου το Σαββατοκύριακο ή το βαμβακερό κολάν σου δεν είναι η κατάλληλη επιλογή καθώς το πιθανότερο να σου δημιουργήσει υπερβολικό ιδρώτα ή και φαγούρα.
  • Μία επένδυση σε ένα καλό αθλητικό σουτιέν θα σε βοηθήσει να αισθάνεσαι σιγουριά και αυτοπεποίθηση.
  • Τελευταίο και σημαντικότερο: Μη διανοηθείς να επιλέξεις το string ως εσώρουχο. Μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε μολύνσεις της ευαίσθητης περιοχής.

Όραση:

  • Αποφεύγουμε το βαρύ μακιγιάζ το οποίο μπορεί να αρχίσει να λιώνει και να μας κάνει να αισθανθούμε άβολα. Επιλέγουμε ρουζ σε υγρή μορφή αφού έχουμε βάλει μία ενυδατική αλλά όχι λιπαρή κρέμα προσώπου. Στα μάτια μας μόνο μάσκαρα χωρίς μολύβι ή eyeliner. Στα χείλη ένα ενυδατικό προϊόν περιποίησης χειλιών αρκεί.
  • Πιάνουμε μία ωραία κοτσίδα ή αλογοουρά τα μαλλιά μας, ώστε να αποφύγουμε το ανεπιθύμητο φριζάρισμα.

Ακοή: Επίλεξε τη μουσική που σε χαλαρώνει και σε εμπνέει να συνεχίσεις…  

Sexy τελικά δεν σημαίνει τίποτα άλλο από το να αισθανόμαστε άνετα με το σώμα μας…