Fitness

Sexual workout: Ποιες ασκήσεις βάζουν φωτιά στα σεντόνια σου;

Πστεύεις ότι μόνο η άσκηση στο γυμναστήριο αρκεί για να τονώσει τη σεξουαλική σου αυτοπεποίθηση; Υπάρχουν ασκήσεις που μπορείς να κάνεις και χωρίς personal trainer, οι οποίες θα σου χαρίζουν απόλαυση στο σεξ! Είσαι για μία δοκιμή;

1η άσκηση

Στόχος: Οι μυς του σεξ

Οι πυελικοί μυς με την πάροδο του χρόνου χαλαρώνουν. Αν αυξησεις τον όγκο τους τότε περισσότερες απολήξεις νεύρων θα μεταφέρουν το αίσθημα της απόλαυσης κατά τη διάρκεια του σεξ.

Ποια άσκηση: Οι ασκήσεις Kegel. Βοηθούν τις γυναίκες να ενδυναμώσουν τους εσωτερικούς μυς του κόλπου, προσφέροντας μεγαλύτερη σεξουαλική ικανοποίηση ενώ φτάνουν πιο εύκολα σε οργασμό. Τους άντρες τους βοηθά να έχουν καλύτερη στύση, να καθυστερούν την εκσπερμάτιση και να ελέγχουν τον οργασμό τους.

Πώς την κάνεις: Συστέλλοντας τους πυελικούς μυς για 5 δεύτερα και ξανά (αυτούς δηλαδή που χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να διακόψουμε την ούρηση) θα γυμνάσεις την περιοχή της πυέλου. Ειπνέεις, σφίγγεις για 5 δεύτερα, εκπνέεις χαλαρώνοντας τους μυς.  Ξεκίνα με 20 πιέσεις και βάλε στόχο τις 100-150 τη μέρα. Μπορείς να τις κάνεις παντού, χωρίς να σε καταλάβει κανείς.

2η άσκηση

Στόχος: Η σωστή αναπνοή

Δεν είναι απαραίτητη μόνο όταν γυμνάζεσαι. Θα σου φανεί χρήσιμη και στο κρεβάτι!

Ποια άσκηση. Μία βαθιά άσκηση αναπνοής. Θα σε γεμίσει με ενέργεια, θα διώξει το άγχος της ημέρας και θα σε ξεμπλοκάρει. Είναι ένα πολύ καλό προκαταρκτικό για να απολαύσεις στο έπακρο το σεξ ενώ, κατά τη διάρκεια του οργασμού, δεν θα κρατάς την αναπνοή σου -όπως συμβαίνει συνήθως- και θα βιώσεις καλύτερα τη σεξουλική πράξη.

Πώς την κάνεις: Ξάπλωσε, τοποθετώντας το χέρι σου χαμηλά στην κοιλιά. Επικέντρωσε την προσοχή σου στο κάτω μέρος της κοιλιάς και εστίασε στα γεννητικά σου όργανα. Eισέπνευσε και έκπνευσε αργά, ώστε να νιώθεις τον αέρα να φτάνει χαμηλά και την κοιλιά σου να φουσκώνει. Μην αναπνέεις από το στήθος. Επανέλαβε την άσκηση περίπου 10 φορές την ημέρα.