Fitness

Οδηγός Επιβίωσης εν όψει Βουλευτικών Εκλογών!

Ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσεις τις φοβίες σου, αλλά και να ανατρέψεις το κλίμα φόβου είναι το χιούμορ. Έτσι ξορκίζουμε το κακό με ένα χιουμοριστικό οδηγό εναλλακτικών «αθλημάτων» και ασκήσεις γυμναστικής εν όψει των βουλευτικών εκλογών.

 

Τhe Bank Run

 

Τι χρειάζεσαι

Αθλητικά παπούτσια, φόρμα, ταυτότητα και τραπεζικό βιβλιάριο.

 

Πως θα το κάνεις

Κατ'αρχάς όσοι έχετε λάβει μέρος σε Μαραθώνιο, έχετε συγκριτικό πλεονέκτημα γιατί θα μπορείτε να πάτε και στις πιο μακρινές τράπεζες. Αρχίστε από τις κοντινές σας τράπεζες με προτιμότερες αυτές που βρίσκονται σε αραιοκατοικημένες περιοχές. Προσέξτε να ενυδατώνεστε και να λαμβάνετε κάλιο να μην αρχίσουν οι κράμπες. Στην πραγματικότητα είναι ένα μεγάλο fartlek, όπου αλλάζετε κατεύθυνση και ρυθμό ανά πάσα στιγμή.

 

The Supermarket Run

 

undefined

 

Τι χρειάζεσαι

Αθλητικά παπούτσια, καροτσάκι.

 

Πως θα το κάνεις

Προσπαθείς να είσαι πιο γρήγορος από τις αγαπημένες μας ελληνίδες γιαγιάδες. Μην τις βλέπεις με τα μαύρα και το μπαστούνι και τις λυπάσαι, γιατί κατά πάσα πιθανότητα επιλέγουν αυτή την αμφίεση για να μην μπορείς να τις αναγνωρίσεις στο τμήμα. Προσοχή στο μπαστούνι το έχουν για τρικλοποδιές.

Θα τις βρεις στα χαρτιά υγείας, στο ρύζι, στην συμπυκνωμένη βυσσινάδα και τις κονσέρβες ροδάκινο για ένα περίεργο λόγο. Μέχρι να τελειώσουν οι κονσέρβες ροδάκινο είσαι ασφαλής, μετά αρχίζει η μάχη.

Ταυτόχρονα πρέπει να κοιτάς και τις ετικέτες των τροφίμων. Αν είναι να βρεις φαγητά αλλά να είναι γεμάτα από ζάχαρη τα παράγωγά της, την έπαθες!

 

Άρση Μπιτονιών

 

 

undefined

 

Τι χρειάζεσαι

Δύο άδεια 20λιτρα μπιτόνια και να βρεις βενζινάδικο ανοιχτό.

 

Πως θα το κάνεις

Θα πας χαλαρά ως το βενζινάδικο για να μην χαλάς ενέργεια, θα περιμένεις να γεμίσεις και είσαι έτοιμος. Τα 20 λίτρα βενζίνης είναι περίπου 17-18 κιλά. Άρχισε επιτόπου τις ασκήσεις και χρησιμοποίησέ τα σαν Kettlebell. Κράτα ενέργεια ώστε να μπορείς να κουβαλήσεις τα μπιτόνια σπίτι. Οι ασκήσεις με μπιτόνια είναι η καλύτερη crossfitάδικη άσκηση του οδηγού μας!

 

 

The Vegan Way

 

Τι χρειάζεσαι

Σκάλα, σακούλες.

 

Πως θα το κάνεις

Επιστρέφοντας στην εποχή του καρποσυλλέκτη, θα μαζεύουμε φρούτα από τα γύρω δέντρα και ρόκα από τα πάρκα. Αυτήν την εποχή έχει πολλά εσπεριδοειδή και λεμόνια. Πάρτα όσα περισσότερα μπορείς και χρησιμοποίησέ τα ως συνάλλαγμα. Οι αμυγδαλιές είναι must λόγω των πολλών και θρεπτικών συστατικών των αμύγδαλων.

Discalimer: Το άρθρο είναι καθαρά χιουμοριστικό και σκοπός μας δεν είναι να δημιουργήσουμε κλίμα φόβου, αλλά βλέποντας ότι οι συμπολίτες μας είναι αρκετά ψύχραιμοι παρά το υπάρχον κλίμα ανησυχίας, με την σειρά μας ξορκίζουμε τον φόβο με τον μόνο τρόπο που γνωρίζουμε και μπορούμε: το χιούμορ!