Fitness

Φτιάξε το ιδανικό σώμα από 1 μέχρι 7 ημέρες!

Δεν σας κοροϊδεύουμε! Μιλάμε για μικρά τρικ που σας κάνουν να φαίνεστε ακόμα πιο γραμμωμένοι και στεγνοί. Πολλές από τις στρατηγικές που ακολουθούν χρησιμοποιούνται σε διαγωνισμούς bodybuilding.

 

Ενυδατώσου αρκετά και ρίξε την ποσότητα ύστερα

Το τρικ λειτουργεί με το να πίνεις πολύ νερό για 1 εβδομάδα, ενώ 2 ημέρες πριν από το μεγάλο ραντεβού, την φωτογράφηση ή την συνέντευξη ρίχνεις απότομα τις ποσότητες του νερού, διατηρώντας κάποιο επίπεδο ασφαλείας. Με αυτό το «στέγνωμα» αφαιρείς το νερό που κρύβεται κάτω από το δέρμα, μόνο που καλό θα είναι να γίνεται με την μέγιστη ασφάλεια.

 

Κόψε το αλάτι 

Κόψε το αλάτι 6-7 μέρες πριν από την ημέρα που θέλεις να φαίνεσαι στα καλύτερά σου. Αυτό όμως σημαίνει ότι πρέπει να κόψεις και το νάτριο σε οποιαδήποτε μορφή του. Αυτό μεταφράζεται ως: κόβεις τα επεξεργασμένα τρόφιμα, τα γεύματα σε εστιατόρια και μένεις με κοτόπουλου φούρνου με κομμένη την πέτσα και πιπέρι, με ρύζι ατμού ή πατάτες φούρνου.

 

Απλή cardio προπόνηση

Αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος και τα σωματικά υγρά, μειώνεις τις πιθανότητες ανεπιθύμητης συσσώρευσης υγρών στο μεσοδιάστημα μεταξύ μυών και δέρματος. Έτσι φαίνεσαι πιο στεγνός και πιο μυώδης! Τριάντα με 45 λεπτά άσκησης αρκούν.

 

Ασκήσεις για το έντερο 

Παίρνεις μια βαθιά αναπνοή και όταν εκπνέεις μαζεύεις το στομάχι σου προς την σπονδυλική στήλη και δεν παίρνεις ανάσα για 10 δευτερόλεπτα. Αυτή η άσκηση δίνει την ψευδαίσθηση ότι το στομάχι σου είναι μικρότερο.

 

Κόβεις τους υδατάνθρακες

Βασικά τους μειώνεις δραστικά 48 ώρες πριν την μεγάλη στγμή. Το κόψιμο των υδατανθράκων σε στεγνώνει, γιατί οι μεγάλες ποσότητες υδατάνθρακα ανεβάζουν το σάκχαρο στο αίμα με αποτέλεσμα το σώμα μας να εκχύει μεγάλες ποσότητες ινσουλίνης. Με τη σειρά της η παραπανίσια ινσουλίνη αποθηκεύει τις θερμίδες ως λίπος.

 

Καθόλου φυτικές ίνες

Απέφυγε τροφές με φυτικές ίνες και ειδικά λαχανικά και όσπρια για 48 ώρες πριν την ώρα της κρίσης! Προτιμήστε λαχανικά μόνο στον ατμό, ώστε να μειωθεί το περιεχόμενό τους σε ίνες  και πηγές πρωτεΐνης όπως το ψάρι και το άπαχο κρέας.