Fitness

15 οικονομικά δώρα για τους φανατικούς των σπορ και του fitness

Με ένα μόνον κλικ έρχονται στην πόρτα σου! Είναι βολικά, εύχρηστα, ιδανικά για για τους φανατικούς των σπορ και του fitness.

 

Με την αγορά κλειστή και το click away με τα προβληματάκια του τι θα δωρίσεις φέτος τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στον εαυτό σου ή στον αγαπημένο σου φίλο ή φίλη που έχει εμμονή με τη γυμναστική; Ευτυχώς για σένα συγκεντρώσαμε τα πιο υπέροχα δώρα γυμναστικής, που προστατεύουν το περιβάλλον, είναι για vegans, και θα εντυπωσιάσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς fitness enthusiasts.

 

1 PRO Lite yoga mat  της Manduka

Το PRO Lite yoga mat είναι αγαπημένη επιλογή των φανατικών των Hot Yoga και Vinyasa Flow, έχει εξαιρετική απόδοση τόσο στο studio όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Θα βρεις πολλές επιλογές σε χρώματα που θα σε εμπνεύσουν. Το PRO Lite yoga mat προστατεύει το περιβάλλον και έχει εγγύηση εφ' όρου ζωής!

Θα σου αρέσει γιατί:

  • Η σειρά στρωμάτων Manduka PRO είναι σχεδιασμένα για να αντέχουν για μια ζωή, περιορίζοντας έτσι την ποσότητα PVC που απορρίπτεται κάθε χρόνο και μειώνοντας συνολικά την κατανάλωση στρωμάτων.
  • Κατά την κατασκευή των περισσότερων προϊόντων που περιέχουν PVC οι τοξικές εκπομπές απελευθερώνονται στην ατμόσφαιρα. Αντίθετα η σειρά PRO είναι πιστοποιημένη για την απουσία τοξικών εκπομπών.
  • Έχει πιστοποιηθεί ως ασφαλής για επαφή με το ανθρώπινο δέρμα από την OEKO-TEΧ.

 

2 Manduka Τουβλάκι Φελλού

To μπλοκ φελλού της Manduka θέτει για άλλη μια φορά τα standards για το πως θα έπρεπε να είναι τα αξεσουάρ yoga υψηλής απόδοσης.

Θα σου αρέσει γιατί:

  • Ο ανακυκλωμένος φελλός είναι τόσο συμπαγής και μαλακός και νιώθεις ασφάλεια για την υποστήριξη που προσφέρει. Η σταθερότητα που προσφέρει δεν υπάρχει στα τουβλάκια από αφρό.
  • Είναι ελαφρύτερο από το βαρύκοκκο φελλό που συνήθως χρησιμοποιείται στα τουβλάκια γιόγκα.
  • Οι στρογγυλεμένες άκρες του μπλοκ φελλού της Manduka βοηθούν σε καλύτερο κράτημα ενώ προσφέρει στήριξη και δεν τουμπάρει.
  • Δεν έχουν χρησιμοποιηθεί τοξικές ουσίες.
  • Τα προϊόντα Manduka έχουν κατασκευαστεί από δάσκαλους της yoga για τον αφοσιωμένο yoga enthusiast ενώ είναι σχεδιασμένα να κρατάνε για μια ζωή.

 

3 Mπαντάνα WEFIT – Anthrax

H μπαντάνα WEFIT – Anthrax Machines είναι ένα μαντήλι λαιμού πολλαπλών χρήσεων.

Θα σου αρέσει γιατί:

  • Είναι κατάλληλο για το κρύο επειδή κρατάει τη ζέστη.
  • Είναι ιδανικό κατά τη διάρκεια υπαίθριων δραστηριοτήτων όπως τρέξιμο, ποδηλασία, πεζοπορία, ορειβασία, σκι και snowboard. Μπορεί να φορεθεί σαν μαντήλι λαιμού, μπαντάνα, καπέλο, μαντήλι – κασκόλ, κορδέλα, περικάρπιο ή μάσκα.

Επίσης μην ξεχάσεις να πάρεις και κάποιες μάσκες προστασίας από τον κορωνοϊό. Είναι εργονομικά σχεδιασμένη για να ταιριάζει άνετα πάνω από το στόμα και τη μύτη, με θήκη για φίλτρο HEPA, N95, κατασκευασμένη από ελαφρύ, συνθετικό ύφασμα για γρήγορο στέγνωμα.

 

 

4 Ryder Hub Myga 2-in-1 Yoga Belt & Sling 

Το Myga Yoga Strap έχει σχεδιαστεί για να σε βοηθήσει να καλύψεις μεγαλύτερο φάσμα στο streching, να βελτιώσει την ευελιξία σου και την πρακτική σου στη γιόγκα.

Θα σου αρέσει γιατί:

  • Μεταμορφώνεται γρήγορα από ζώνη γιόγκα σε ιμάντα μεταφοράς, ώστε να μπορείς να μεταφέρεις το χαλάκι της γιόγκα!
  • Ο ισχυρός ανθεκτικός μεταλλικός δακτύλιος εξασφαλίζει την απαραίτητη σταθερότητα και δίνει σιγουριά στις Yoga Poses έτσι ώστε να νιώθεις και να είσαι ασφαλής.
  • Είναι πλήρες ρυθμιζόμενο για διαφορετικά ύψη και ασκήσεις. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για γενικές ασκήσεις.

5 TheraBand Professional Resistance Bands

Τα αυθεντικά Λάστιχα γυμναστικής της Thera-Band αποτελούν μια πανίσχυρη λύση στα χέρια γυμναστών και φυσικοθεραπευτών παγκοσμίως από το 1975, καθώς έχουν απεριόριστες δυνατότητες χρήσεως ενώ παράλληλα μεταφέρονται εύκολα παντού και πάντα καθώς είναι ελαφριά και μικρά. Η άσκηση με τα λάστιχα γυμναστικής παρέχει τόσο ομόκεντρη όσο και έκκεντρη δύναμη στους μυς.

Θα σου αρέσουν γιατί:

  • Είναι οικονομικά και ευέλικτα.
  • Στοχεύουν στην αύξηση της δύναμης, της αντοχής, της κινητικότητας, της λειτουργικότητας, της υγείας και της ευεξίας.
  • Γυμνάζουν τους μυς από διαφορετικές γωνίες και προσφέρουν ποικιλία μεγάλων και μικρών εκτάσεων για πολυμορφικές ασκήσεις.
  • Είναι ιδανικά για γυμναστική στο σπίτι
  • Είναι εγκεκριμένα από τον Αμερικάνικο Σύλλογο Φυσικοθεραπείας -APTA-American Physical Therapy Association) και χρησιμοποιούνται από τα μέλη του ΠΣΦ (Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπείας) για θεραπευτική άσκηση και κινησιοθεραπεία.

 

 

6 Μπαλάκια Μασάζ TOORX

Οι μπάλες μασάζ, με επίσης ειδικές τονωτικές προεξοχές, είναι ιδανικές για την ανακούφιση από την ένταση επίσης προπόνησης και τη βελτίωση επίσης κυκλοφορίας του αίματος. Επίσης χρησιμοποιούνται ευρέως για ασκήσεις φυσικοθεραπείας για ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση.

Θα σου αρέσουν γιατί:

  • Οι προεξοχές είναι ιδανικές και για μασάζ στα πέλματα και ρεφλεξολογία καθώς και για μασάζ στα χέρια.
  • Μπορείς να κάνεις μασάζ στα trigger points σε όλο το σώμα. Επιπλέον να εντάξεις το μπαλάκι μασάζ σε ένα αθλητικό μασάζ.
  • Είναι ιδανικό για αιμάτωση και χαλάρωση των μυών και την αποβολή των τοξινών.
  • Βοηθά στην ενδυνάμωση των άνω και κάτω άκρων, βελτιώνοντας το συντονισμό και την ευκαμψία των μυών.

 

7 Dopper Insulated Glass Bottle

Θέλεις ζεστό ή κρύο νερό; Δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλά το βάζεις σε αυτό το γυάλινο μπουκάλι Dopper Insulated Glass Bottle και το έχεις παντού μαζί σου, προστατεύοντας το περιβάλλον. Διατηρεί το νερό κρύο για 2 ώρες και το ζεστό για μία ώρα. Είναι φτιαγμένο από ποιοτικά υλικά που δεν περιέχουν χημικά και δεν βλάπτουν την υγεία, η τέλεια λύση για να κρατάς τα ροφήματα σου στη θερμοκρασία που θέλεις.

Θα σου αρέσει γιατί:

  • Υποστηρίζει και προωθεί τη χρήση του νερού της βρύσης! Ένα μπουκάλι Dopper μειώνει τη χρήση 40 πλαστικών φιαλών νερού το χρόνο.
  • Το 5% του καθαρού κύκλου εργασιών αποδίδεται στο Ίδρυμα Dopper, το οποίο επενδύει σε έργα ασφαλούς πόσιμου νερού στα φτωχότερα έθνη.
  • Το εμπορικό σήμα Dopper είναι επίσημα πιστοποιημένο ως Benefit Corporation, ενός διεθνούς δικτύου εταιρειών και οργανισμών που οραματίζεται να συνδυάσει την επιχειρηματικότητα με την κοινωνική ευημερία και την αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών προβλημάτων.

 

8 WeFitness Christmas Box

Επίλεξε διάφορα υγιεινά σνακ που θα σου χρησιμεύσουν για τροφοδοσία στην προπόνησή σου, για πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την προπόνηση. Μπορείς να επιλέξεις μπάρες, βιταμίνες, πρωτεΐνες, σνακ για ενέργεια, πρωτεΐνες για όγκο ή αποκατάσταση. Σου προτείνουμε να βάλεις στο καλάθι:

Gold Nutrition Total Whey White Chocolate Hazelnut 260gr: Περιέχει πρεβιοτικά και προβιοτικά τα οποία βοηθούν τη χλωρίδα του εντέρου να απορροφά πιο αποτελεσματικά τα θρεπτικά στοιχεία, βοηθώντας όσους παίρνουν συμπληρώματα να έχουν καλύτερη υγεία και αυξημένες επιδόσεις.  Χαμηλό σε λιπαρά και λίγους υδατάνθρακες, το Total Whey έχει υψηλή περιεκτικότητα σε συγκεντρωμένη, απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος.

Bix Recovery Supplement Orange Mango, 10 Effervescent tablets: Το Bix Recovery είναι το πρώτο ενυδατικό δισκίο αποκατάστασης στον κόσμο με 11 βιταμίνες και μέταλλα που βελτιώνουν την αποκατάστασή σου και ενισχύουν την απόδοσή σου. Έχει σχεδιαστεί για να ενυδατώνει και να βοηθά στην αποκατάσταση κατά τη διάρκεια των προπονήσεων αλλά κυρίως μετά από προπονήσεις. Οι ηλεκτρολύτες που χρησιμοποιούνται στο Bix Recovery (νάτριο, κάλιο, μαγνήσιο, ασβέστιο, σίδηρος, ψευδάργυρος) βελτιώνουν την απορρόφηση του νερού, διατηρώντας τον οργανισμό σου ενυδατωμένο για περισσότερη χρονική διάρκεια.

Clif Bar Peanut Butter Banana 68gr: Η Ενεργειακή Μπάρα Clif Bar Peanut Butter Banana έχει διατροφικά συστατικά για σταθερή, ενέργεια διαρκείας με 23 βιταμίνες και μέταλλα. Είναι παρασκευασμένη με 70% βιολογικά συστατικά. Αποτελεί καλή πηγή πρωτεΐνης, δεν περιέχει trans λιπαρά οξέα (trans fat) και είναι κατάλληλη για χορτοφάγους (vegan).

226ERS Vegan 29% Protein Bar Cherry 40gr: Vegan πρωτεϊνικές μπάρες που περιέχουν σχεδόν 30% φυτική πρωτεϊνη, η οποία ισοδυναμεί σε περισσότερα από 11γρ. πρωτεϊνης σε κάθε μπάρα, εμπλουτισμένη με Superfoods.

SPORUS Μix Αθλητή (Ωμοί Καρποί), 150gr: Δώσε δύναμη στον οργανισμό σου με 100% φυσική και υγιεινή τροφή κάθε μέρα. Περιέχει κάσιους ωμό Ινδίων, αμυγαλόψυχα λευκή ωμή, καρυδόψυχα, ηλιόσπορο ψίχα, cranberries, φουντούκι ωμό, σταφίδα μαύρη, ξανθιά, κολοκυθόσπορο ψίχα.

Ενεργειακές Βάφλες GU Energy Waffles Stroopwafel Wild Berries: Οι ενεργειακές βάφλες GU έχουν δημιουργηθεί για χρήση πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια της προπόνησης ή του αγώνα. Οι ενεργειακές βάφλες GU Stroopwafel προσφέρουν όλα τα απαραίτητα συστατικά, ικανά να σου δώσουν την απαιτούμενη ενέργεια και δύναμη που χρειάζεσαι για να βελτιώσεις την απόδοση σου.

Ενεργειακό gel GU ROCTANE: Προέρχεται από μακροχρόνιους ελέγχους επιστημονικά αποδεδειγμένων συνταγών πάνω σε χιλιάδες elite αθλητές που προπονούνται και αγωνίζονται στα δυσκολότερα αθλήματα αντοχής στον κόσμο. Το Roctane είναι η κορυφαία επιλογή του αθλητή για ενεργειακό gel, γιατί αυξάνει την απόδοση και αντοχή του σε συνεχόμενες, παρατεταμένες προσπάθειες υψηλής έντασης.

Κείμενα: Φίλια Μητρομάρα
Φωτογραφίες: Νάσος Καλλίτσης