Reviews

HARDSUN-100K TREADMILL CHALLENGE Πώς ο Σπύρος Λογοθέτης ενίσχυσε το ταμείο του Αρκτούρου

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το εγχείρημα των 100 συνεχόμενων χιλιομέτρων πάνω σε ηλεκτρικό διάδρομο γυμναστικής. Κύριος στόχος του προτότυπου για τα Ελληνικά δεδομένα πρότζεκτ ήταν η οικονομική ενίσχυση του μη αστικού, μη κυβερνητικού και μη κερδοσκοπικού οργανισμού «ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ».

Η όλη προσπάθεια του αθλητή ορεινών αποστάσεων και υπέρ – αποστάσεων Σπύρου Λογοθέτη είχε συνολική διάρκεια 10 ώρες και 10 λεπτά. Η εκκίνηση δόθηκε στις 06:00 π.μ. εώς τις 16:10 μ.μ. και μεταδόθηκε σε live streaming μέσω της πλατφόρμας του Facebook με χιλιάδες θεατές να γίνονται αποδέκτες και να στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης και ενθάρρυνσης. Δεν ήταν λίγοι και αυτοί που πέρα από την οικονομική ενίσχυση πήραν την πρωτοβουλία να ανέβουν στον δικό τους διάδρομο και να τρέξουν παράλληλα με τον Σπύρο.

Χιλιάδες, μικροί και μεγάλοι, αθλητές και μη αθλητές παρακολουθούσαν το εγχείρημα από κάθε γωνιά της Ελλάδος όπως την Κρήτη, Ρόδο, Σίφνο, Νάξο, Μέγαρα Αγκίστρι, Αίγινα, Πόρο, Ελευσίνα, Πάτρα, Μέτσοβο, Χίο, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λιτόχωρο, Θεσσαλονίκη, Φλώρινα, Κοζάνη, Δράμα και πολλά ακόμα μέρη και ήταν σε συνεχή επικοινωνία μαζί του με αποτέλεσμα να είναι αυτό που του έδωσε την δύναμη που χρειαζόταν ώστε να καταπολεμήσει τους δαίμονες της μονοτονίας και της μοναξιάς και να φτάσει στην γραμμή του τερματισμού.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν απλά αξιοθαύμαστο! Πιο συγκεκριμένα ο Σπύρος με την ενέργεια του αυτή παρακίνησε τον κόσμο να στραφεί στην δωρεά και έτσι ενίσχυσε τα ταμεία του Αρκτούρου με το ποσό των 1.690€.

Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι όποιος επιθυμεί να κάνει κάποια δωρεά για τον συγκεκριμένο σκοπό εχει ακόμα την δυνατότητα να το κάνει σε αυτόν εδώ τον σύνδεσμο https://www.giveandfund.com/giveandfund/project/100km-Treadmill-4-Arcturos?fbclid=IwAR2AaTCo7BT5IicpPlVqCJIywN8cv2JRS2xTrEmAwyp-J2O3skWhakn7EEU καθώς το πρότζεκτ λήγει επίσημα σε 4 ημέρες.

Το μήνυμα του Σπύρου Λογοθέτη:

«Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω για την συμμετοχή σας. Όλοι θα πρέπει να είστε περήφανοι για τους εαυτούς σας γιατί αποδείξατε ότι παρόλο τις δύσκολες εποχές που διανύουμε μπορούμε να γίνουμε μια γροθιά και να νικήσουμε τα πάντα. Εύχομαι καλές γιορτές με υγεία!».

Το μότο του Σπύρου Λογοθέτη:

WHERE THERE’S A WILL THERE’S A WAΤο πρότζεκτ πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη της ιατρικής κλινικής Athens Orthopaedic Center – Excellence Physio Center, του WeFit και Egalaxy και της εταιρείας MERRELL. Χορηγός επικοινωνίας το WeFit.gr και το free press περιοδικό iRun.