Fitness

10 λόγοι για τους οποίους οι fit παρτενέρ είναι καλύτεροι στο σεξ!

Όχι, δεν ψαχνόμαστε για να σας βρούμε λόγους για να γυμνάζεστε, αλλά όπως και να το κάνουμε αν εσείς και ο σύντροφός σας είστε fit, θα ευχαριστηθείτε περισσότερο το σεξ για αυτούς τους λόγους:

 

Do it like a gymnast

 

Η σωματική άσκηση σημαίνει και μεγαλύτερη ευλιγισία. Θα ευχαριστηθείτε και οι δύο περισσότερο το σεξ όταν είστε πιο ευλίγιστοι, καθώς θα μπορείτε να κάνετε περισσότερα πράγματα χωρίς να βαριέστε!

 

Δεύτερος γύρος; Ναι, παρακαλώ!

 

Έχουν αντοχή και ξέρουν από επαναλήψεις. Από την στιγμή που υπάρχει η θέληση ο δεύτερος γύρος πρέπει να θεωρείται ως κάτι το αυτονόητο…

 

Νομίζεις ότι ο σύντροφός σου έχει βγεί από περιοδικό ή από ταινία.

 

Όπως και να το κάνουμε από την στιγμή που οι άνθρωποι λειτουργούμε με τα πρωτόγονα ένστικτα των απογόνων με δυνατά γονίδια, ο γυμνασμένος παρτενέρ είναι από μόνος του, ένα πολύ καλό αφροδιασιακό.

 

Είναι ανταγωνιστικοί

 

Και ακριβώς επειδή είναι ανταγωνιστικοί, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ένα σωρό «παιχνίδια», όπου ο χαμένος…κερδίζει! Από στριπ πόκερ, μέχρι άλλα σεξι παιχνίδια, οι επιλογές είναι δικές σας και το βράδυ είναι κοντεύει…

 

Σωματική δύναμη

 

Η δύναμη από μόνη της, πέρα από αφροδιασιακό για τους λόγους των ενστίκτων που αναφέραμε, μπορεί να βοηθήσει να κάνετε και κάποιες στάσεις που θεωρούσατε αδύνατες στο παρελθόν.

 

Έχουν καλύτερη γνώση του σώματός τους

 

Οι fit σύντροφοι γνωρίζουν τους μύες τους, πως να τους χειριστούν, πως να κάνουν συντήρηση δυνάμεων αλλά και τι μπορείτε να κάνετε εσείς. Όλα αυτά βοηθούν και στην φαντασία και στην απόλαυση.

 

Τι είναι ο οργασμός;

 

Ο οργασμός είναι το δώρο της φύσης για να μας πείσει να πολλαπλασιαζόμαστε. Ο οργασμός εξαρτάται ευθέως από την δραστηριότητα πολλαπλών μυών και τα fit ζευγάρια έχουν δυνατούς μύες. Απλό;

 

Γνωρίζουν από ρυθμό

 

Αν μπορείς να τρέξεις ημιμαραθώνιο με σταθερό ρυθμό, τότε μπορείς να διατηρήσεις και σταθερό ρυθμό στο κρεβάτι, όπου ο ρυθμός είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίος!

 

Είναι μια βρώμικη δουλειά, αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει

 

Αλλά μην την κάνεις όλη εσύ! Απολύτως δεκτό ο κουρασμένος σύντροφος να κάνει λιγότερα ή να τεμπελιάζει που και που, αλλά το σεξ είναι ομαδικό σπορ και ένας fit σύντροφος θα αναλάβει πρωτοβουλίες για να σε ξεκουράσει και να το απολαύσεις περισσότερο!

 

Μιλάνε!

 

Πως είναι το αμίλητο σιωπηλό σεξ με μουγκρητά, βρυχηθμούς και το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο παρέα; Ε καμία σχέση! Ένας αθλητικός σύντροφος, μιλάει (πωπω μανάμ!), ενθαρρύνει, σχολιάζει ευχάριστα αυτό που βλέπει ή …συμβαίνει και ξέρει πως να δείξει ηγετική προσωπικότητα, ανεβάζοντας την ψυχολογία του συμπαίχτη του για καλύτερα αποτελέσματα!