ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ποια superfoods θα σε βοηθήσουν να αδυνατίσεις;

Εντάξει, τα gojiberries τα έμαθες! Βάλε και αυτά στα πιάτο σου και μάθε πως σε βοηθούν να αδυνατίσεις και να προλάβεις δεκάδες παθήσεις.

 

ΖΕΟΛΙΘΟΣ για αποτοξίνωση

Τι είναι: Ένα  φυσικό πορώδες υλικό με ιοντοανταλλακτική ικανότητα χάρη στην οποία μπορεί να καθαρίζει τον οργανισμό δεσμεύοντας μέταλλα και οργανικές ενώσεις.

Το όφελος για την υγεία σου: Εγκλωβίζει τις ελεύθερες ρίζες, λειτουργώντας ως ισχυρό, βοηθά στην εξάλειψη των βαρέων μετάλλων, ιδίως του μόλυβδου, υδράργυρου, καδμίου, αρσενικού, αλουμινίου, κασσίτερου και του επιπλέον σιδήρου, χωρίς να αφαιρεί τα υγιή ιόντα και μέταλλα. Επίσης, βοηθά στο να αποβάλλονται από τον οργανισμό τα ραδιενεργά μέταλλα, τα φυτοφάρμακα, τα ζιζανιοκτόνα, καθώς και άλλες τοξίνες από το σώμα.

 

ΚΕΦΙΡ για αδυνάτισμα

Τι είναι: Ένα ρόφημα που έχει υποστεί ζύμωση και προέρχεται από αγελαδινό ή πρόβειο γάλα.

Το όφελος για την υγεία σου: Είναι πλούσια πηγή προβιοτικών που προάγουν την υγεία του πεπτικού σου συστήματος. Συμβάλλει στην απομάκρυνση των ανεπιθύμητων βακτηρίων που φιλοξενούνται στο γαστρεντερικό σου σύστημα και μπορεί να σε εμποδίζουν να αδυνατίσεις, ενώ παράλληλα, αν έχεις δυσανεξία στη λακτόζη που βρίσκεται στα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα συστατικά του σε βοηθούν να τη χωνεύεις ευκολότερα.

 

undefined

Κεφίρ σε στέρεα μορφή.

 

ΤΣΑΙ MACHA για πρόληψη της παχυσαρκίας

Τι είναι; Γιαπωνέζικο πράσινο τσάι σε σκόνη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην μαγειρική ή να καταναλωθεί ως αφέψημα.

Το όφελος για την υγεία σου: Περιέχει πάνω από 137 φορές περισσότερες αντιοξειδωτικές ουσίες σε σχέση με άλλες ποικιλίες τσαγιού. Οι κατεχίνες συμβάλλουν στην πρόληψη της παχυσαρκίας και των οφθαλμικών παθήσεων.

 

undefined

 undefinedThe real Green Tea.

 

ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΡΔΟ για το κρυολόγημα

Τι είναι Πρόκειται για κανονικό σκόρδο, το οποίο έχει υποστεί ζύμωση σε υψηλές θερμοκρασίες, μια διαδικασία η οποία συνήθως διαρκεί ένα μήνα. Έχει πιο γλυκιά γεύση σε σχέση με από σκόρδο, ενώ στερείται την έντονη μυρωδιά του τελευταίου.

Το όφελος για την υγεία σου: Πρόκειται για τον νέο φίλο του ανοσοποιητικού σου συστήματος που μπορεί να μειώσει τη διάρκεια του κρυολογήματος κατά 61%. επίσης μειώνει την πίεση του αίματος και προστατεύει από την έκπτωση των νοητικών λειτουργιών και μορφές άνοιας όπως το Αλτσχάιμερ. 

 

CAMUCAMU για μείωση του λίπους

Τι είναι; Μικρά κόκκινα φρούτα τα οποία βρίσκονται στους ομώνυμους θάμνους που φύονται στο τροπικό δάσος του Αμαζονίου. Θα το βρεις σε μορφή σκόνης σε καταστήματα με βιολογικά τρόφιμα.

Το όφελος για την υγεία σου: Τα Camu Camu έχουν περισσότερη βιταμίνη C από οποιοδήποτε άλλο γνωστό φρούτο στον κόσμο και έως 23 φορές περισσότερη από ένα πορτοκάλι σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα και επομένως μπορεί να βοηθήσει στην καύση του λίπους. Είναι πλούσια επίσης σε αντιοξειδωτικά συστατικά, αμινοξέα, βιταμίνες και άλλα θρεπτικά συστατικά (αμινοξέα, β-καροτένιο, ασβέστιο, σίδηρο, φώσφορο κ.α.). Τα συγκεκριμένα φρούτα θεωρείται ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, συμβάλλουν στη διατήρηση υγιών ούλων, ματιών και δέρματος, και έχουν αντισηπτική δράση.

 

undefined

Camu-camu σε σκόνη.

 

Όλα τα προϊόντα θα τα βρεις σε καταστήματα βιολογικών τροφών και ειδών υγιεινής διατροφής.