Calendar

Tweed Run! Κάνε πετάλι σαν gentleman!

Λονδίνο, Τόκυο, Νέα Υόρκη, Τορόντο οπότε ποιές πόλεις ακολουθούν λογικά μετά; Ρώμη, Βερολίνο και Αθήνα; Λάθος! Το Tweed Run έρχεται στις 1 και 2 Νοεμβρίου στις Σπέτσες και το Poseidonio Grand Hotel!

 

Το ταξίδι άρχισε πριν από 6 χρόνια στο Λονδίνο και έχοντας πάει σε όλες τις μεγάλες μητροπόλεις του κόσμου, έρχεται να κάνει πεντάλ στις Σπέτσες, αναβιώνοντας την φινέτσα, το στυλ και την…ευγένεια της Βικτωριανής εποχής εποχής. Διοργανωτής της εκδήλωσης είναι το Poseidonion Grand Hotel, επ'αφορμή των 100ων γενεθλίων του. Προφανώς ένα μοντέρνο ξενοδοχείο με κλασσική αισθητική, είναι το πλέον κατάλληλο να διοργανώσει ένα μοντέρνο αγώνα με κλασσική αισθητική.

Το Tweed Run θυμίζει πολύ τους αγώνες κλασικών αυτοκινήτων: μειωμένη ταχύτητα, διάλλειμμα για πικ-νικ και τσάι, με την εμφάνιση σαφέστατα να παίζει ρόλο, καθώς οι καλύτερες ενδυματολογικές επιλογές ανδρών και γυναικών βραβεύονται! Οι vintage lovers θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα τον διαγωνισμό του καλύτερου vintage ποδηλάτου, καθώς και τον διαγωνισμό του καλύτερα διακοσμημένου ποδηλάτου.

Ευκαιρία να ανταλλάξετε τα νεύρα, το άγχος και την πίεση της καθημερινότητας φορώντας την στολή της δουλειάς σας, με το ποδήλατό σας, φούστα ποδηλασίας, μάλλινα παλτό, τραγιάσκες και κουάφ, κάνοντας πικ-νικ και πίνοντας ένα ποτήρι κρασί με ηρεμία.

 

Screen Shot 2014-10-16 at 3.39.20 PM.png