Calendar

Super χειμερινό retreat στην Ορεινή Ναυπακτία από την Μαριάσανα!

Η Μαρία -a.k.a. Mariasana- Παπαδοπούλου σας προσκαλεί σε ένα υπέροχο yoga τριήμερο στην Ορεινή Ναυπακτία για ενήλικες και παιδιά από τις 6 μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου! 

Μάλιστα η Mariasana έφτιαξε ένα τέτοιο πακέτο που περιλαμβάνει δύο διανυκτερεύσεις σε πέτρινα σπιτάκια (δωμάτια) η διαμερίσματα με τζάκι, δύο πρωινά και ένα κυρίως γεύμα ορθομοριακής διατροφής χωρίς γλουτένη, λακτοζη ή κρέας.

Όπως πάντα, τα χωρίς χρονικό περιορισμό πρωινά και απογευματινά μαθήματά μας, με όσες μαμάδες θέλουν να έχουν μαζί και τα παιδιά τους αφήνοντάς τα να εξερευνήσουν τη φύση,να κάνουν δραστηριότητες, την ώρα που αυτές θα ασκούνται! Η άσκηση αφορά 3 μαθήματα yoga και ένα μάθημα διαλογισμού, ώστε να χαλαρώσετε απόλυτα!

 

Το δίκλινο κοστολογείται στα 150 ευρώ, το τρίκλινο και το τετράκλινο 140 ευρώ/ άτομο, ενώ το κόστος για τα παιδιά είναι μόλις 50 ευρώ!

 

undefined

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν δεκτές έως να εξαντληθούν οι θέσεις με σειρά προτεραιότητας. Η κράτηση θα ισχύσει με την προκαταβολή του 50% του συνολικού ποσού έως τις 19/1/15. Πληροφορίες/εγγραφές: mariasanapap@gmail.com και στο τηλέφωνο: 6932217559.