Calendar

Πάρε μέρος στο πρώτο επίσημο GU CREW RIDE!

Φέτος ξεκινούν τα #GUCrewRides, οι ποδηλατικές βόλτες της GU. Ξεκίνησαν στην Αμερική, αλλά από την 1η Απριλίου ξεκινάνε και εδώ. Αυτό είναι επίσημα το πρώτο GU CREW RIDE. Σκοπός τους, όπως σε όλες τις παρόμοιες προσπάθειες, είναι να φέρουν πιο κοντά όλους όσοι αγαπάνε το ποδήλατο και να βοηθήσουν να “γράψουμε” όλοι μας μερικά ακόμα χιλιόμετρα πριν τον επόμενο αγωνιστικό μας στόχο.

Την Κυριακή 1η Απριλίου στο KUDU Coffee Shop στο Νέο Ψυχικό να είστε εκεί στις 09:00, δηλαδή 30’ νωρίτερα από την εκκίνηση της βόλτας, για να γνωριστείς, για να πιεις καφέ (μια ευγενική χορηγία του Kudu), για να παραλάβεις ένα GU Energy Gel, να γεμίσεις τα παγούρια σου με ηλεκτρολύτη GU και να πάρεις ένα όμορφο ποδηλατικό GUdie (δωράκι) για τη διαδρομή σας.

Θα πρέπει να αισθάνεστε άνετα να κάνετε ποδήλατο σε group με άλλους ποδηλάτες πριν έρθετε στην βόλτα. Ο σκοπός της βόλτας είναι να διατηρήσετε ένα καλό σταθερό αερόβιο ρυθμό. Όπως πάντα, καλό είναι να είσαστε προετοιμασμένοι και να έχετε μαζί σας extra σαμπρέλα, τρόμπα, κλπ.

 Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες email στο info@GUenergy.gr

Η σελίδα του event είναι εδώ https://www.facebook.com/events/335231450303600/