Calendar

Nέα τμήματα Zumba Fitness και Bokwa

Η Zumba είναι ένα καινούριο είδος εκγύμνασης που συνδυάζει latin ρυθμούς με εύκολες χορευτικές κινήσεις και βήματα για να δημιουργήσει ένα δυναμικό χορευτικό πρόγραμμα fitness που θα σας απογειώσει.

Στην πράξη λίγο από salsa, merengue, reaggeton, samba, hip-hop, cha cha, αλλά και χορό της κοιλιάς και η γυμναστική γίνεται γιορτή! Ο στόχος είναι απλός: Να προπονηθείτε, να αγαπήσετε την προπόνηση και να εθιστείτε. 

Οι φανατικοί της Zumbα επιτυγχάνουν μακροπρόθεσμα οφέλη απολαμβάνοντας την εμπειρία μιας κεφάτης ώρας, ξοδεύοντας θερμίδες (τουλάχιστον 800) με κινήσεις που αιχμαλωτίζουν το ενδιαφέρον σας για πάντα!!! Join the PARTY!!!!!!!!

Αργότερα – και ανάλογα το ενδιαφέρον που θα προκύψει – είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει και επιπλέον τμήμα fitness του πρωτοποριακού Bokwa fitness! Το Bokwa fitness είναι ένα νέο πρόγραμμα ομαδικής άσκησης που εξαπλώνεται με ταχείς ρυθμούς σε γυμναστήρια, στούντιο, ακόμη και σχολεία σε όλο τον κόσμο.

Οι συμμετέχοντες του Bokwa® ζωγραφίζουν γράμματα και αριθμούς με τα πόδια τους ενώ την ίδια στιγμή εκτελούν μια αναζωογονητική και εθιστική cardio προπόνηση καίγοντας θερμόδεις (περίπου 1200) , ενώ ζωγραφίζουν τα Bokwa L®, το Bokwa® C και το Bokwa® J σε όποια ηλικία και να βρίσκονται. Let's sweat the Alphabet and Draw the digits!!!

Και τα δύο προγράμματα είναι dance fitness και παρουσιάζονται στα μεγαλύτερα συνέδρια παγκοσμίως!

Το Bokwa είναι λίγο πιο δυναμικό και τραβάει και ανδρικό πληθυσμό! Εναλλακτικά υπάρχει και το Bokwa Punch and strike που ενσωματώνει και κινήσεις από πυγμαχία και muay thai.

Για περισσότερες πληροφορίες PMA HELLAS, καλέστε: 210-2587055 (μετά τις 2 το μεσημέρι).