Calendar

MARATHON CROSS BAY 2016

Ετοιμάσου για τον καθιερωμένο αγώνα Marathon Cross Bay στο Σχινιά στις αρχές του Σεπτέμβρη. Η ομάδα της Transition Sports έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τη διεξαγωγή αυτής της αθλητικής συνάντησης που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις της κολύμβησης ανοιχτής θάλασσαςκαι θα γίνει μπροστά απ’ τις εγκαταστάσεις του Moraitis Beach.

 

 

Οι τρεις παράλληλες αποστάσεις που θα περιλαμβάνει ο αγώνας για τις αντίστοιχες κατηγορίες των 1000μ, των 2500μ . και των 5000μ.,  θα διεξαχθούν κατά μήκος της μαγευτικής ακτής του πευκόδασους του Σχινιά, που αποτελεί προστατευόμενη περιοχή του δικτύου Natura 2000.  Για τις αποστάσεις των 2500 και 5000μ. θα υπάρχει και η επιλογή μιας ενιαίας κατηγορίας για τη χρήση στολής Neoprene ή αναπνευστήρα (στην κατηγορία αυτή ενδέχεται να υπάρξει και η επιλογή της απόστασης των 1000μ.).

Η εκκίνηση θα δοθεί μπροστά από το MoraitisBeach,  το δε φινάλε θα έχει την ιδιαιτερότητα του τερματισμού των αθλητών σε αψίδα μέσα στο νερό, χωρίς δηλ. να χρειάζεται να τρέξουν καθόλου έξω.

Οι εγγραφές για τον αγώνα είναι ανοιχτές.  Δηλώστε συμμετοχή εδώ

Τώρα λοιπόν που απολαμβάνουμε τις διακοπές μας στο maximum δεν ξεχνάμε και τις προπονήσεις μας στη θάλασσα, διότι ο αγώνας της πρώτης Κυριακής του Σεπτέμβρη προβλέπεται απλά συναρπαστικός!