Calendar

Lycabettus run 2015

H Sportevent με την υποστήριξη του St George Lycabettus διοργανώνει τον πρώτο αγώνα δρόμου Lycabettus Run την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 με αφετηρία/τερματισμό το St George Lycabettus Hotel. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας ένα μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Άλμα Ζωής.

Ο δρομέας έχει δύο επιλογές: τον αγώνα των 5.5 χιλιομέτρων και τον αγώνα των 11 χιλιομέτρων με ταυτόχρονη εκκίνηση των δύο ομάδων. Η διαδρομή είναι ασφάλτινη, ενώ τα 5,5 χιλιόμετρα αντιστοιχούν σε δύο γύρους του περιφερειακού δρόμου του Λυκαβηττού και τέσσερις γύρους για τα 11 χιλιόμετρα.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει από τις 26/01, ενώ θα ολοκληρωθούν στις 27/2 ή αν συμπληρωθούν οι 2.000 συμμετοχές. Εγγραφές και πληρωμές γίνονται ηλεκτρονικά, ενώ συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν ενήλικες και ανήλικοι με υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα τους. Όλοι οι συμμετέχοντες θα κερδίσουν μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής, ενώ οι τρεις πρώτοι άντρες και γυναίκες κάθε κατηγορίας θα κερδίσουν Κύπελλα.

Οι συμμετοχές κοστολογούνται στα 15 ευρώ για την ατομική και 12 για την ομαδική, όποια χιλιόμετρα και αν επιλέξετε να τρέξετε, ενώ 2 ευρώ από αυτά θα διατεθούν στο Άλμα Ζωής, τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού.

Θα υπάρχει χρονομέτρηση με τσιπ καθώς και δύο σημεία τροφοδοσίας. 

 

undefined

Η αφίσα της εκδήλωσης.