Calendar

Hydra's Trail Event με 5 ορεινά αγωνίσματα στις 4 και 5 Απριλίου!

Το Hydra's Trail Event, έρχεται στις 4 και 5 Απριλίου με 5 διαφορετικούς αγώνες για όλες τις ηλικίες, τα γούστα και τις αντοχές!

  

Downhill

Ο μοναδικός αγώνας κατάβασης στην Ελλάδα, υπόσχεται 3.9 χιλιόμετρα-φωτιά, από υψόμετρο 500 μέτρων στην Μονή Πρ. Ηλία στο λιμάνι και μηδαμινό υψόμετρο. Η εκκίνηση θα δίνεται ανά 20 δευτερόλεπτα ενώ θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση. Δύσκολη δουλειά η κατάβαση για να μην φτάσετε στο λιμάνι με βαρελάκια, απαιτεί γερά καλάμια και ειδική τεχνική.

 

Rock Race

Ορεινή διαδρομή 10 χιλιομέτρων με εκκίνηση από το λιμάνι και θετική υψομετρική διαφορά 500 μέτρων. Μια πολύ όμορφη διαδρομή της Ύδρας όπου θα απολαύσετε όλες τις ομορφιές της.

 

Run and Fun

Διαδρομή City Trail τύπου urban μέσα στην Ύδρα. Εύκολη διαδρομή 4,7 χιλιομέτρων με εκκίνηση από το λιμάνι και υψηλότερο σημείο τον Άγιο Κωνσταντίνο τον Υδραίο, με την υπέροχη θέα. Θετική υψομετρική διαφορά 195 μέτρων.

 

Junior Mini Race

Εύκολη και ασφαλής διαδρομή για μικρά παιδιά 1,3 χιλιομέτρων, όπου η προσπάθεια θα είναι ορατή από τους γονείς κατά 90%. Εκκίνηση από το λιμάνι και επιστροφή στο λιμάνι.

 

Eros Mountain Trail

Η διαδρομή για όσους επισκεφθούν την Ύδρα με καθαρά αγωνιστικές ορέξεις! Διαδρομή 25,2 χιλιομέτρων με θετική υψομετρική διαφορά 1.100 μέτρων. Με εκκίνηση από το λιμάνι με το μεγαλύτερό της μέρος μέσα από μονοπάτια και καλντερίμια. Θα υπάρχουν 6 σταθμοί ανεφοδιασμού των αθλητών, ενώ αναμένεται έντονος ανταγωνισμός.

 

Επισκεφτείτε για περισσότερες πληροφορίες το site της διοργάνωσης.