Calendar

Χιλιομετρα αγάπης στις 14/2

Τρέχουμε με σκοπό να “μοιράσουμε” την αγάπη στον συνάνθρωπο μας. Με σκοπό να νιώσουμε υπέροχα !

Μια διαδρομή 4 χιλιομέτρων που ένα γκρουπάκι θα το τρέξει αργα και ένα θα το περπατήσει ! Στα μισά της διαδρομής θα έχουμε ενεργειακό ποτό απο την Go2 sports nutrition.

Στόχος να συγκεντρώσουμε αγαθά 1ης ανάγκης για τους συμπολίτες μας που ζουν στα όρια της φτώχειας. Ενέργεια που πραγματοποιώ με το μη κερδοσκοπικό οργανισμό “μοιράζομαι” και το Placebo και έχει υποςτηρικτες… Την GO2 Sports nutrition και τα Holmes place.

Η εκκίνηση και ο τερματιςμος του “αγώνα” καθώς και η συλλογή των αγαθών θα πραγματοποιηθούν στο φιλόξενο χώρο του Placebo Pharmacy.

Στο χώρο Θα υπάρχει

1. εκμάθηση πρώτων βοηθειών για περιστατικά που μπορει να μας συμβούν τρέχοντας, απο την Πηγή (Κλινική Εκπαιδεύτρια Μ.Ε.Θ Παίδων και Συγγενών Καρδιοπαθειών Ενηλίκων Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο)

2. Κληρώσεις δώρων απο

#myathlete

#Placebo Pharmacy

#Holmes Place

#Go2 sports nutrition

# Εθνική ασφαλιστικη όπου και θα ασφαλίσει όλα τα άτομα που έχουν δηλωςει συμμετοχή για την ωρα του “αγώνα”.

3. Ο Δημήτρης Παππάς, γνωστός Dj των αθλητικών δρόμενων Ευκαιρία να προσφέρουμε μεσα απο αυτο που αγαπάμε, το τρέξιμο!

Ελάτε να δώσουμε μαζί το μήνυμα και γιατι όχι να βάλουμε και άλλους στο “φάρμακο” αυτο ! Το περπατώ και τρέχω όπου σταθώ και όπου βρεθώ !

Σας περιμένουμε αυτο το Σαββατο 9:15 στο Placebo (Λ. βουλιαγμένης 85, Γλυφαδα)

Θα είμαι κα εγώ εκεί με τα πιτσιρίκια μου!

Δηλώστε συμμετοχή στο info@moirazomai.gr για να παραλάβετε και το μπλουζάκι μας. Σημείωση : αυτή τη στιγμή στο κοινωνικό παντοπωλείο υπάρχει μεγάλη έλλειψη απο ρύζι, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη,αλάτι,όσπρια και πάνες Νο4 και Νο5

 

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Τσουμελέκα Αθανασία