Calendar

Ετοιμαζόμαστε για το 6ο Tinos Running Experience 2019

To Tinos Running Experience επιστρέφει για 6η φορά, για να καθιερωθεί όχι μόνο ως το μεγάλο δρομικό γεγονός της χρονιάς για την Τήνο αλλά και για ολόκληρο το νησιωτικό σύμπλεγμα των Κυκλάδων. Στόχος των διοργανωτών είναι ο αγώνας να προσελκύσει ελληνικές & ξένες συμμετοχές και να δώσει την αφορμή στους δρομείς να γνωρίσουν τα γραφικά χωριά και τα αμέτρητα μουσεία, την φύση, τις παραλίες, τον πολιτισμό και την τέχνη της Τήνου. Τους αγώνες διοργανώνει ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Συλλόγος Τήνου σε συνεργασία με την εταιρεία ALL ABOUT RUNNING.Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει:
 TINOS RUNNING EXPERIENCE: Ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου
 TINOS FUN RUN: Αγώνας δρόμου 10 χλμ.
 TINOS FUN RUN: Αγώνας δρόμου 5 χλμ.
 TINOS KIDS RUN: Αγώνας δρόμου 1 χλμ. για παιδιά Χώρα Τήνου
 TINOS SPECIAL RUN: Αγώνας δρόμου 100 μ. για άτομα με ειδικές ανάγκες

Η εκκίνηση του Ημιμαραθώνιου θα γίνει στο υπαίθριο θεατράκι του Βώλακα, ενός χωριού με μοναδικό φυσικό κάλλος και σαγηνευτικά σεληνιακά τοπία, σπαρμένα με εκατοντάδες γρανιτένιους μονόλιθους. Η διαδρομή διασχίζει τα χωριά Σκαλάδος, Κρόκος, Κώμη και Καλλονή με τερματισμό στην Χώρα της Τήνου.

Παράλληλα με τον Ημιμαραθώνιο θα πραγματοποιηθούν αγώνες των 10 χλμ., 5 χλμ. και 1 χλμ. και 100 μ., ώστε να έχουν όλοι την ευκαιρία να συμμετάσχουν στη μεγάλη αυτή αθλητική γιορτή.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.tinosrunningexperience.gr όπου μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μεταφορά και τη διαμονή σας αλλά και τις παράλληλες εκδηλώσεις που θα ανακοινωθούν σύντομα.