Calendar

Ετοιμάσου για το 2ο virtual SANTA RUN Αγρινίου! Τρέξε για καλό σκοπό!

Ο αγώνας θα είναι virtual, ο καθένας θα μπορεί να τρέξει όποια διαδρομή επιλέξει από αυτές που θα του προτείνουν οι διοργανωτές, από 21/12 έως και την πρωτοχρονιά 1/1/2021. 

 

Όλοι οι δρόμοι του Αγρινίου είναι πάλι φωτισμένοι, αλλά οι πόρτες κλειδωμένες, το ηθικό πεσμένο μπροστά στη πανδημία που μας στερεί τη διάθεση για πνεύμα εορταστικό και κάθε πράξη αλληλεγγύης!!! Ή ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ;

Σας καλούμε να τρέξουμε και πάλι, Άγιοι Βασίληδες κόντρα στις συνθήκες των ημερών! Γιατί το πνεύμα των εορτών, το αίσθημα αλληλεγγύης και η διάθεση για ΖΩΗ και όχι ΠΑΡΑIΤΗΣΗ είναι μέσα μας!!!

2ο SANTA RUN τηρώντας όλους τους κανόνες που επιβάλλει η συνθήκη του COVID αλλά πηγαίνοντας κόντρα στη συνθήκη εγκλεισμού και απομόνωσης! ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟ 2nd SANTA RUN είναι ξανα εδώ! Ο αγώνας θα είναι virtual, ο καθένας θα μπορεί να τρέξει όποια διαδρομή επιλέξει από αυτές που θα του προτείνουμε, με όποια παρέα θέλει μέσα στο δεκαήμερο από 21/12 έως και την πρωτοχρονιά 1/1/2021. 

Στείλε φωτογραφίες σου από τη διαδρομή, φορώντας το μπλουζάκι που θα σου δώσουν οι διοργανωτές και θα την ανεβάσουν στη σελίδα τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και τυχόν λεπτομέρειες επικοινώνησε στα τηλέφωνα 6948 687220, 6942 890255.