Calendar

2ος αγώνας Double Road Race Athens

Το Σάββατο στις 29 Νοεμβρίου στις 11:00 το πρωί στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, θα διεξαχθεί ο 2ος Double Road Race, ένας πρωτότυπος αγώνας που φιλοδοξεί να κατακτήσει μια μόνιμη θέση στο αθλητικό σου καλεντάρι.

 

DRRA_LOGO_AGONA_2014.jpg

 

Είναι ένας αγώνας δρόμου σε δύο σκέλη: Ξεκινάει ο πρώτος αγώνας των 10 χιλιομέτρων και 105 λεπτά μετά την εκκίνηση, ξεκινάει ο δεύτερος αγώνας των 5 χιλιομέτρων. Οπότε όσο πιο γρήγορα τερματίσεις, τόσο πιο πολύ θα ξεκουραστείς απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες των φυσιοθεραπευτών, των χειροπρακτών και κάνοντας χρήση εξειδικευμένου τεχνικού εξοπλισμού για αποκατάσταση.

 

Επειδή υπάρχει όριο εγγραφών ώστε να διατηρηθούν τα στάνταρ του αγώνα σε υψηλό επίπεδο, καλό θα είναι να γραφτείτε σχετικά νωρίς.

 

Ένα ακόμα κίνητρο είναι το χρηματικό έπαθλο: ειδικά από την στιγμή που πολλοί φίλοι θα τρέξουν «αντίπαλοι» είναι μια καλή ευκαιρία για τον νικητή να κεράσει!

 

Οι καινοτομίες

 

Έχουμε κάποιες καινοτομίες για τα ελληνικά δεδομένα:

Ο πρώτος αγώνας δρόμου με ημίχρονο.

Κίτρινη φανέλα. Ο πρώτος άνδρας και η πρώτη γυναίκα που θα κερδίσουν στα 10 χιλιόμετρα, κερδίζουν την κίτρινη φανέλα που θα φορούν στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων.

Ο αθλητής με την καλύτερη επίδοση σε σχέση με το φύλο και την ηλικία του κερδίζει το τρόπαιο Double Cup Victory και ανακηρύσσεται Grand Champion.

 

Κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ, μέρος του ποσού εγγραφής θα προσφερθεί σε Συλλόγους Περίθαλψης και Προστασίας άγριων ζώων και πουλιών που περιθάλπονται και απελευθερώνονται στον υδροβιότοπο του Εθνικού Πάρκου του Σχινιά.

Συνδιοργανωτές: Marathon Club και DD-Orange