Calendar

12ος Χειμερινός Κολυμβητικός Διάπλους Βουλιαγμένης

Ως γνωστόν η Βουλιαγμένη έχει 300+ μέρες τον χρόνο ηλιοφάνεια, οπότε δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να κάνετε έναν χειμερινό αγώνα κολύμβησης. Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης διοργανώνει την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014 στις 11:00 π.μ. για 12η φορά τον Χειμερινό Κολυμβητικό Διάπλου του κόλπου της Βουλιαγμένης.

Οι διοργανωτές φρόντισαν – και πολύ καλά έκαναν- να συμπεριλάβουν 4 διαδρομές: τον παιδικό αγώνα ηλικιών 6 έως 14 ετών και τους αγώνες ενηλίκων του 1 χλμ,, των 2,5 χλμ και των 5 χλμ ενηλίκων. Με αυτόν τον τρόπο ο αγώνας γίνεται προσιτός σε μεγαλύτερη ποικιλία κολυμβητών αλλά και αθλητών που θα προτιμήσουν μια μικρότερη απόσταση.

 

NOB diaplous.jpg

Για τις αποστάσεις ενηλίκων δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ οι κάτω των 18 χρειάζονται γραπτή άδεια συμμετοχής από τον κηδεμόνα. Οι ηλικιακές κατηγορίες έχουν χωριστεί σε 16-29, 30-44, 45-60, 60+, ενώ θα υπάρχει και κατηγορία wetsuit για όσους χρησιμοποιήσουν στολή. Η Εκκίνηση θα γίνει από το νερό (water start) και ο τερματισμός στην προβλήτα του Ν.Ο.Β., ενώ θα υπάρχει όπως είναι φυσικό ναυαγοσωστική κάλυψη και τροφοδοσία, μετά και κατά την διάρκεια των αγώνων.

Οι αιτήσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται στο σάιτ της συνδιοργανώτριας Χterragreece.