Beauty & Style

Τι μακιγιάζ να κάνεις για το ρεβεγιόν και πως να το πετύχεις!

Βήμα 1ο: Βάλε τη βάση

Βρες ακριβώς τον τόνο του μέικ-απ που ταιριάζει στην επιδερμίδα σου. Για να το κάνεις αυτό δοκίμασέ το πρώτα στο μάγουλό σου – και όχι στο χέρι σου – χωρίς να είσαι βαμμένη. Απλωσε μια στρώση καλά με ένα ειδικό σφουγγαράκι.

 

Βήμα 2ο: Δώσε ένταση στο βλέμμα

Το πιο σέξι μακιγιάζ είναι το smokey eyes. Το υπόλοιπο άφησέ το σε πιο απαλούς τόνους, δηλαδή απαλό κραγιόν και γκλος στα χείλη και σχεδόν φυσικό ρουζ στα μάγουλα.

 

Βήμα 3ο: Κάνε μακριές γεμάτες βλεφαρίδες

Πρωτα γύρισέ τες με το ειδικό ψαλίδι. Στη συνέχεια πέρασε τες με μια στρώση μάσκαρα για όγκο και μήκος, βάλε λίγη πούδρα και πέρασέ τες αμέσως με το χοντρό πινέλο και ολοκλήρωσε μία στρώση μάσκαρα ακόμη. Αυτό το κάνουν σε όλα τα cutwalk τα μοντέλα για να αναδείξουν το βλέμμα τους.

 

Βήμα 4ο: Βάψε τα χείλη σου κόκκινα

Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι το σωστό περίγραμμα των χειλιών σου, μην κάνεις το λάθος να μεγαλώσεις τα χείλη σου, να βγεις δηλαδή εκτός των φυσικών ορίων των χειλιών σας με το μολύβι. Γι' αυτό σχημάτισε με ένα άσπρο μολύβι το περίγραμμα και έπειτα γέμισε τα χείλη σου με ένα μολύβι χειλιών. Ποιο εείναι το ιδανικό για σένα; Αν είσαι μελαχρινή επίλεξε ένα με πιο πορτοκαλί βάσεις, αν είσαι ξανθιά επίλεξε κόκκινο με ροζ βάσεις, αν είσαι φλογερή κοκκινομάλα επίλεξε ήπιο κόκκινο κραγιόν με μπλε βάσεις.

 

Βήμα 5ο: Δώσε έμφαση στα ζυγωματικά

Tο ρουζ είναι το εργαλείο κλειδί για σαγηνευτικό μακιγιάζ! Οι απαλές και girlie αποχρώσεις του είναι ιδανικές γιατί σου χαρίζουν φυσική ομορφιά ενώ κάνουν την όψη σου να φαίνεται υγιής. Εάν θέλεις να φαίνεται πιο φυσικό, βάλε το ρουζ στο κέντρο των ζυγωματικών. Αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο βάλε το χαμηλά ενώ αν είναι οβάλ άπλωσέ το πάνω από την περιοχή που σχηματίζεται όταν ρουφάς τα μαγουλά σου. Αν έχεις έντονες γωνίες στο πρόσωπο, άπλωσε το στο κέντρο των ζυγωματικών.