Beauty & Style

Γιατί να αγοράσεις τα καλλυντικά σου από το φαρμακείο; Έχεις 5 λόγους

Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες ολοένα και περισσότερες γυναίκες προτιμούν να αγοράζουν τα καλλυντικά τους και τα είδη προσωπικής φροντίδας από το φαρμακείο. Για ποιους λόγους να πάρεις τα καλλυντικά σου από το φαρμακείο;

 

 

1 Επειδή θα βρεις μεγάλη γκάμα δερμοκαλλυντικών

Τα δερμοκαλλυντικά είναι μια νέα κατηγορία καλλυντικών που έχουν άµεση αποτελεσµατικότητα, µέγιστη ασφάλεια και ευχάριστη εφαρµογή. Συνήθως συνιστώνται από τους φαρμακοποιούς ή τους δερµατολόγους με σκοπό τη θεραπεία ή τη βελτίωση κάποιας κατάστασης του δέρµατος. Είναι προϊόντα υψηλής τεχνολογίας που παρασκευάζονται σύµφωνα µε τις αυστηρότερες προδιαγραφές της σύγχρονης επιστήµης και συνοδεύονται από εµπεριστατωµένες µελέτες σε αντίθεση µε τα απλά καλλυντικά.

2 Επειδή θα βρεις συμπληρώματα διατροφής που ενισχύουν την ομορφιά σου εκ των έσω

Κακά τα ψέματα μία απλή κρέμα από μόνη της δεν μπορεί να κάνει θαύματα. Χρειάζεται ενίσχυση με ποικίλους τρόπους, ένας από αυτούς είναι η σωστή διατροφή και η επάρκεια θρεπτικών βιταμινών και μετάλλων. Τα συμπληρώματα διατροφής μπορούν να κάνουν δουλειά από μέσα και με την καθημερινή φροντίδα και περιποίηση του δέρματός σου να έχεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στην ενυδάτωση, την αντιγήρανση και την λεία όψη της επιδερμίδας σου.

3 Επειδή ο φαρμακοποιός θα σε συμβουλεύει, δεν θα σου πουλήσει

Συνήθως όσοι βρίσκονται πίσω από τον πάγκο των καταστημάτων ομορφιάς προσπαθούν να προωθήσουν τα καλλυντικά και να πουλήσουν προϊόντα που κάποιες φορές δεν ανταποκρίνονται στις δικές σου ανάγκες.  Ο φαρμακοποιός μπορεί να σε ενημερώσει αλλά και να σε συμβουλεύσει για τα κατάλληλα προϊόντα ομορφιάς που θα κάνουν καλό στην επιδερμίδα σου.

4 Επειδή θα βρεις πολλά φυτικά ή βιολογικά καλλυντικά

Μπορείς να βρεις φυτικά προϊόντα μέσα από μια μεγάλη γκάμα κορυφαίων εταιρειών, προσιτά αλλά κυρίως με μία πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής. Περιέχουν πρώτες ύλες βοτανικής ή ορυκτής προέλευσης όπως έλαια, εκχυλίσματα, αποστάγματα, άλατα, νερά κ.ά. και δεν περιέχουν μεγάλο αριθμό πρώτων υλών χημικής προέλευσης, όπως parabens, πετροχημικά και σιλικόνες κ.ά., καθιστώντας έτσι το τελικό προϊόν φιλικό και για τον άνθρωπο και για το περιβάλλον.

5 Επειδή δεν κοστίζουν ακριβά

Πολλές γυναίκες ψωνίζουν μόνο μία συγκεκριμένη μάρκα ή διαθέτουν πολλά χρήματα πιστεύοντας ότι το ακριβό είναι πιο καλό και αγνοώντας ότι μπορεί αυτή η μάρκα να μην ταιριάζει στις ανάγκες της επιδερμίδας της. Δεν υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος να επιλέγει κανείς καλλυντικά βάσει της ακριβής τιμής του.