Beauty & Style

Fitstagram, τα πιο fit, fun και stylish πρόσωπα του Instagram!

Κάναμε μια μικρή επιλογή από λογαριασμούς που θα έπρεπε να ακολουθείς στο Instagram. Είτε γιατί σε κινητοποιούν, είτε γιατί σε ξεσηκώνουν, είτε γιατί τηρούν το fitness με ευλάβεια, χωρίς να καταστρέφουν τον εαυτό τους, ξεχειλίζοντας από υγεία.

@underarmourwomen

Εκπληκτικές αθλήτριες, μοναδικοί άνθρωποι που σε εμπνέουν, απλοί άνθρωποι που ξεπερνούν τον εαυτό τους, ευφάνταστοι φωτογράφοι και πολύ ωραία αίσθηση του γούστου. Θες κάτι άλλο;

@katrynbudig

Δασκάλα γιόγκα, φιλόζωη, στυλάτη και ρεαλιστική. Ούτε επιτηδευμένη, ούτε παριστάνει κάτι που δεν είναι. Αυθεντική, σε κανονικά κιλά και με αγάπη για την ζωή. Δεν γίνεται καλύτερο.

@spartanrace

Με διαδρομές εμποδίων σκέτη κόλαση, ανταγωνιστικούς και επίμονους αθλητές, σε ένα «αγώνισμα» που δοκιμάζει από τους fit και τους elite, μέχρι απλούς καθημερινούς ανθρώπους που τους βλέπεις σε φωτογραφίες με λάσπη και μελανιές και δεν τους αναγνωρίζεις. Μοναδικές φωτογραφίες που εμπνέουν.

@thenorthface

Φανταστικές φωτογραφίες και άνθρωποι που απορείς πως βρέθηκαν εκεί πάνω ή τι δουλειά έχουν εκεί.  Αθλητισμός από τους πάγους μέχρι την έρημο.  

@basebodybabes

Personal trainers από την Αυστραλία. Οι άντρες θέλουν να πάνε στα καγγουρό και οι γυναίκες τις αγαπάνε γιατί είναι φυσιολογικά fit, καθημερινές και επειδή έχουν πολύ ωραίο στυλ, δίνουν ιδέες για ντύσιμο sporty chic.

@progressive_calisthenics

Είδος γυμναστική που συνδυάζει μονόζυγα, ζυγούς και κρίκους με άθληση μέσα στην πόλη. Γυμναστική με φαντασία με τις φωτογραφίες να είναι αρκετά καλές, αλλά οι κινήσεις είναι ακόμα καλύτερες. Ο γυναικείος πληθυσμός μας ευχαριστεί αργότερα!

@iza_goulart

Μοντέλο από την Βραζιλία, η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ, συνδυάζει fitness με modelling και σκηνές από το γυμναστήριο με σκηνές από τα ντεφιλέ. Πρωτότυπος λογαριασμός, με στιλάτες φωτογραφίες, χωρίς υπερβολές στα φίλτρα ή πολλή επεξεργασία.

@lydiaemillen

Ένα τεράστιο δώρο στους άντρες φίλους μας. Fit και super sexy χωρίς να χρειάζεται να είναι αποκαλυπτική. Θα την αγαπήσουν και οι γυναίκες για τις στυλιστικές της προτάσεις μιας και είναι Fashion Blogger.

 

insta.jpg

@migraeva_galinka

Έχει χύσει τόνους ιδρώτα για να αποκτήσει το σώμα που έχει, οπότε το επιδεικνύει και το αποδεικνύει. Σούπερ sexy και fit η Galinka είναι μοντέλο από την Ρωσία με ύψος 1.78. Για κακή σας τύχη μιλάει μόνο Ρώσικα.

@jenselter

Με 4.718.874 followers η Jen είναι το instagram. Υπάρχουν δεκάδες με περισσότερους followers, αλλά πόσοι από αυτούς έφτιαξαν την περσόνα τους μέσω του instagram; Μαθήματα fitness και διαχείρησης λογαριασμού social media σε καθημερινή βάση. Απλά εκπληκτική.

@robertsturman Αγάπη για την γιόγκα, φωτογραφίες από τα πιο μακρινά και όμορφα μέρη του κόσμου, τεράστιο ταλέντο και πρόθυμοι γιόγκι να φωτογραφηθούν στον φακό του. Το τερμάτισε. Οι πιο καλλιτεχνικές φωτογραφίες του αφιερώματος

.sturman 1.jpg

 

H φωτογραφία ανοίγματος, ανήκει στην Jen Shelter στον λογαριασμό της στο Instagram φυσικά