Beauty & Style

Beauty spring: 6 μυστικά ομορφιάς για απόλυτη ανανέωση

Ο χειμώνας είναι παρελθόν, η παραλία το μέλλον! Επομένως η σωστή προετοιμασία σε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά ξεκινάει από τώρα.

 

Για το πρόσωπο

Μετά από έναν δύσκολο χειμώνα που πέρασε και ένα καυτό καλοκαίρι που θα έρθει η επιδερμίδα χρειάζεται αποτοξίνωση, ενυδάτωση αλλά και προστασία. Επιβάλλεται να εντάξεις στην καθημερινότητά σου την καθημερινή απολέπιση με ένα απαλό scrub, κρέμες πλούσιες σε βιταμίνες και μάσκες που έχουν την ιδιότητα να εισχωρούν σε βάθος. Γι αυτό:

  • Μετά τον βραδινό καθαρισμό κάνε ήπια απολέπιση και άπλωσε μια ενυδατική κρέμα συμβατή με το τύπο της επιδερμίδας σου. Αν είναι λιπαρή προτίμησε μια με σμηγματορρυθμιστικές ιδιότητες, ενώ αν είναι ξηρή μια με πλούσια σύνθεση.
  • Δύο φορές την βδομάδα μια θρεπτική μάσκα θα θωρακίσει το δέρμα σου και θα του χαρίσει απαλότητα και λάμψη.

 

Για το σώμα

Για να κάνεις θεαματική εμφάνιση στην παραλία με το μπικίνι σου στην παραλία ξεκίνησε από τώρα την προσπάθεια και μην περιμένεις την τελευταία στιγμή. Η άψογη επιδερμίδα, απαλλαγμένη από την κυτταρίτιδα δεν είναι υπόθεση ενός μήνα αλλά ολόκληρου του χρόνου. Γι αυτό:

  • Επίλεξε μια ολοκληρωμένη θεραπεία η οποία περιλαμβάνει scrub, αφρόλουτρο και κρέμα ή τζελ. Όταν τα προϊόντα της ίδιας σειράς συνδυάζονται, το ένα συμπληρώνει το άλλο και ενισχύει τη δράση του. Έτσι, τα αποτελέσματα γίνονται πιο γρήγορα ορατά και το κυριότερο διαρκούν περισσότερο.
  • Η κυτταρίτιδα είναι ένα πρόβλημα αρκετά περίπλοκο και τις περισσότερες φορές εξαπλώνεται… σε βάθος. Σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται και ενίσχυση με ένα συμπλήρωμα διατροφής προκειμένου να ενεργοποιηθούν εσωτερικά οι κυτταρικοί μηχανισμοί και το δέρμα να αναδιοργανωθεί σε βάθος. Μόνο ο συνδυασμός και των δυο θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

 

Για τα μαλλιά

Η φυσική ομορφιά και η φρεσκάδα χαρακτηρίζουν τις ανοιξιάτικες τάσεις στα μαλλιά. Οι κουπ αποκτούν γεωμετρικό σχήμα με απεριόριστες εναλλαγές και δυνατότητες, όγκο και απαλότητα. Τα μακριά μαλλιά αποκτούν ανάλαφρους κυματισμούς με απαλές κυκλικές γραμμές. Όσον αφορά το χρώμα οι επιλογές είναι πολλές. Στις ψυχρές επιδερμίδες με βάση το ροζ και τα ανοιχτόχρωμα μάτια οι μπεζ, ζαχαρένιες και φυσικές σαντρέ αποχρώσεις είναι ιδανικές. Στις ζεστές επιδερμίδες με βάση το κίτρινο και τα σκουρόχρωμα μάτια ταιριάζουν οι φυσικές αποχρώσεις όπως και εκείνες της σοκολάτας, του φουντουκιού και της καραμέλας. Γι αυτό:

  •  Για να είναι πάντα καλοχτενισμένα και λαμπερά τα μαλλιά πρέπει πρώτα από όλα να είναι υγιή. Το μυστικό είναι τα προϊόντα leave- on τα οποία δημιουργούν ένα προστατευτικό film πάνω στην τρίχα αλλά και τα προϊόντα styling χωρίς οινόπνευμα.
  •  Μια μάσκα εντατικής περιποίησης αναδομεί και δυναμώνει τα βαμμένα μαλλιά και τα βοηθά να ανταπεξέλθουν στις αντίξοες συνθήκες του καλοκαιριού που έρχεται.