Uncategorized

Τι ακριβώς κάνει ένα booster και γιατί το χρειάζεσαι;

Βλέπεις το δέρμα σου κουρασμένο και θαμπό; Χρειάζεσαι περισσότερη ενυδατώση ή αντιγηραντική πρόληψη; Το μυστικό κρύβεται σε μία σταγόνα: στο booster!

Tο δέρμα σου δεν έχει πάντα τις ίδιες απαιτήσεις. Aλλάζουν πιο συχνά απ' ό,τι νομίζεις και αυτό επειδή υπάρχουν ενδογενείς παράγοντες όπως ορμονικές αλλαγές, φυσιολογική γήρανση κ,λπ., όσο και εξωγενείς όπως αλλαγή κλίματος, έλλειψη ύπνου κ.λπ., οι οποίοι διαταράσσουν την υγεία της επιδερμίδας και δημιουργούν έκτακτες ανάγκες φροντίδας. Σε αυτές τις τελευταίες πρέπει να εστιάσεις, να τις αναγνωρίσεις και να επενδύσεις σε δραστικότερες συνθέσεις που θα τονώσουν και θα ενεργοποιήσουν την επιδερμίδα σου στο maximum, δηλαδή να κάνουν ένα γερό boost!

Τι είναι το booster;

Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα: το booster δεν είναι serum. Αλλά όπως και το serum έτσι και το booster περιέχει ενεργά συστατικά σε μεγάλη συγκέντρωση για να ενισχύσει τη λειτουργία του επιδερμιδικού φραγμού, ο οποίος διαταράσσεται καθημερινά από εξωτερικές επιθέσεις όπως είναι η ρύπανση και το stress.

Ένα booster ενισχύει τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας απέναντι στις ελεύθερες ρίζες, τις τοξίνες και άλλους ερεθιστικούς παράγοντες και συμβάλλει στην απορρόφηση των υπόλοιπων προϊόντων ομορφιάς που χρησιμοποιείς.

Είναι απίστευτο τί μπορούν να κάνουν λίγες σταγόνες, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και μάλιστα μόλις μια φορά την ημέρα. Το πρόσωπό σου είναι πιο φρέσκο, πιο υγιές, πιο λαμπερό, πιο ομοιόμορφο. Οι λεπτές γραμμές μειώνονται αισθητά, ακόμα και κάποιες βαθιές γραμμές, όπως αυτή που στο μεσόφρυο. Αλλά ας δούμε τι ακριβώς κάνει να booster.

Τι ακριβώς κάνει ένα booster;

• Ενισχύει τη δράση της κρέμας που ήδη χρησιμοποιείς προσφέροντας περισσότερη λάμψη, σύσφιγξη, γέμισμα ρυτίδων, μείωση ρυτίδων έκφρασης, αδυνάτισμα προσώπου κ.λπ.

• Ενισχύει τη σύνθεση της κρέμας που χρησιμοποιείς με επιπλέον δραστικά συστατικά όπως κολλαγόνο, ελαστίνη, υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες κ.λπ.

• Ενισχύει τον κυτταρικό μεταβολισμό και κατά συνέπεια την καλύτερη αφομοίωση των δραστικών συστατικών από την επιδερμίδα.

• Βελτιώνει τη δερματική δομή, αυξάνει την πυκνότητα και την ελαστικότητα της λεπτής, εύθραυστης επιδερμίδας και προλαμβάνει τη δημιουργία ρυτίδων. 

• Βελτιστοποιεί την υφή της κρέμας που θα χρησιμοποιήσεις αμέσως μετά.

• Ενισχύει την ενυδάτωση, την αντιγήρανση, την αντιοξειδωτική δράση και την αναδόμηση του δέρματος. 

• Μειώνει τη δερματική κόπωση.

• Απορροφάται άμεσα και είναι ιδανική βάση για το μακιγιάζ και για ένα δέρμα που ακτινοβολεί λάμψη και υγεία.

Πώς χρησιμοποιείς το booster

  • Καθημερινά, αμέσως μετά τον καθαρισμό του προσώπου και πριν από οτιδήποτε άλλο.
  • Το εφαρμόζεις σε καθαρό και στεγνό πρόσωπο πριν το serum ή την ενυδατική ή αντιγηραντική σου κρέμα.
  • Μία σταγόνα αρκεί σε μέτωπο, πηγούνι και μάγουλα. Απλώνεις με κυκλικές κινήσεις και συνεχίζεις με την καθημερινή σου κρέμα.
  • Κάθε booster μπορείς να το αναμείξεις και στην αγαπημένη σου ενυδατική κρέμα για έξτρα ενυδάτωση. 

Εσύ ποιο Cream Boosters θα διαλέξεις;

Τα Cream Boosters που δημιούργησε η Frezyderm στοχεύουν στην πρόληψη αλλά κυρίως στην αναστροφή των σημαδιών της γήρανσης. Λαμβάνοντας υπόψη τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε επιδερμίδας η Frezyderm παρέχει τη δυνατότητα να ενισχύσεις το σχήμα που ήδη έχεις εντάξει στην καθημερινή σου περιποίηση επιλέγοντας το συστατικό ή τα συστατικά που χρειάζεσαι περισσότερο.