Reviews

Spi belt: ελαφριά ζώνη, ιδανική για τρέξιμο και όχι μόνο

H Original SPIbelt® είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη ζώνη χαμηλού προφίλ, για μικρά αντικείμενα που θα χρειαστείς κατα την διαρκεια της προπόνησης σου. Θυμίζει money belt, οπότε μπορεί να φορεθεί και από πάνω και μέσα από το φούτερ.

Πρόκειται για ένα κλασικό πρόβλημα όταν θέλεις να αθληθείς και να πάρεις μαζι σου κάποια μικροπράγματα. Βγαίνεις από το σπίτι έχοντας συνήθως μαζί σου το τηλέφωνό, τα κλειδιά σου, ίσως κάποια μπάρα για να ανακτήσεις τη χαμένη ενέργειά σου και μερικά χρήματα για μια ώρα ανάγκης. Να τα βάλεις στις τσέπες στο σορτσάκι σου είναι η χειρότερη λύση. Να πάρεις σακίδιο ίσως είναι μια ακόμη χειρότερη επιλογή, αφού δεν έχεις πολλά πράγματα να κουβαλήσεις. Ένα τσαντάκι μέσης θα μπορούσε να βοηθήσει, αλλά είναι συνήθως επίσης ογκώδη και σε ενοχλούν στο τρέξιμο. Άρα, τι μπορείς να κάνεις για να έχεις μαζί σου τα στοιχειώδη, τρέχοντας στο δρόμο, κάνοντας ποδήλατο ή πηγαίνοντας στο γυμναστήριο;

Ιδανική για όποιον θέλει να αθλείται

Μια πρακτική λύση, την οποία δοκιμάσαμε στο WeFit, είναι μια ελαφριά ζώνη όπως η SPIbelt. Η σχεδίασή της είναι τέτοια, ώστε την φοράς και σχεδόν δεν την νοιώθεις καθόλου πάνω στο σώμα σου. Έχει μικρό προφίλ, είναι ελαστική και εύκαμπτη, εφαρμόζοντας τέλεια πάνω σου. Και όταν λέμε τέλεια το εννοούμε, καθώς δεν θα ακούσεις ποτέ τα κλειδιά ή τα κέρματα που έχεις στην τσέπη της να κουδουνίζουν! Θα τη ρυθμίσεις μόνο μια φορά πάνω στη μέση σου και αν δεν χάσεις ή πάρεις πολλά κιλά, δεν θα χρειαστεί να να την ξαναρυθμίσεις ποτέ.

Ο κυρίως αποθηκευτικός χώρος της χωράει πολύ περισσότερα από όσο αρχικά πιστεύεις κοιτάζοντάς την, γεγονός που θα εκτιμήσεις σίγουρα. Τα υλικά κατασκευής της εμποδίζουν τον ιδρώτα να μουσκέψουν τα πράγματά σου, ενώ παρατηρήσαμε ότι δεν ερεθίζουν το σώμα, καθώς την δοκιμάσαμε για εκατοντάδες χιλιόμετρα τρέχοντας στους δρόμους. Το σημείο που ερχόταν σε επαφή με την επιδερμίδα δεν εμφάνισε ποτέ κάποιο εξάνθημα ή κάποιου είδους ερεθισμό.

Το φερμουάρ της αποδείχτηκε πολύ ανθεκτικό και πιστέψτε μας, την δοκιμάσαμε σε πραγματικές συνθήκες, τρέχοντας «μαζί» της 5 μαραθωνίους…. Μάλιστα μετά από τόσο σκληρή χρήση παραμένει σαν καινούργια, καθώς πλένεται και στεγνώνει εύκολα.

Θα τη βρεις σε πολλούς τύπους και χρώματα ενώ υπάρχουν και μοντέλα που διαθέτουν δύο αποθηκευτικούς χώρους. Το κόστος της είναι χαμηλό και εμείς την προτείνουμε ως μια καλή λύση για όσους τρέχουν, κάνουν ποδήλατο ή πάνε γυμναστήριο και αθλούνται συχνά.

Διατίθεται και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα στο facebook.