Reviews

Shoefitr ο μετατροπέας που σώζει στις online αγορές παπουτσιών.

Η αγάπη μας για την «μπάλα με τα σπυριά» είναι γνωστή, το ίδιο και η επιθυμία μας να δούμε κάποιο gadget σχετικό με το μπάσκετ. Το ShotΤracker είναι το ιδανικό δώρο για κάθε ερασιτέχνη/ημιεπαγγελματία φίλο του μπάσκετ.

Αποτελείται από έναν αισθητήρα για το διχτάκι, έναν για τον καρπό, ένα περικάρπιο, ένα μανίκι και τον φορτιστή και είναι αρκετά απλό στην χρήση του. Ο αισθητήρας για το διχτάκι μπαίνει εύκολα, είναι ανθεκτικός, επαναφορτιζόμενος, ανεκτικός στο νερό, μπαίνει σε sleep mode μέχρι να τον αγγίξει η μπάλα και η μπαταρία κρατάει 3 μήνες μέχρι να την ξαναφορτίσετε. Έχει bluetooth για την αποστολή των στατιστικών. O αισθητήρας του χεριού μετράει την κίνηση σε έξι άξονες, είναι ελαφρύς και επίσης ανεκτικός στο νερό, επαναφορτιζόμενος με διάρκεια ζωής της μπαταρίας τις 8 συνεχόμενες ώρες.

Η εφαρμογή

– Στατιστικά. Όλα τα σουτ καταγράφονται, αποθηκεύονται αυτόματα στην εφαρμογή και βγάζει τα ποσοστά, ενώ μπορείς να βάλεις τα εβδομαδιαία/μηνιαία/ετήσια στατιστικά για να συγκρίνεις.

– Ασκήσεις. Κάνοντας τις ασκήσεις της εφαρμογής, μπορείτε με οργανωμένο τρόπο να αναδείξετε τα πλεονεκτήματά σας και να βελτιώσετε τα αδύναμα σημεία σας.

– Χάρτης Σουτ. Από ποιά σημεία σουτάρεις, ποιά είναι τα δυνατά σου σημεία και που θέλεις επιμονή και βελτίωση, συνολικό στατιστικό σούτ και τον συνολικό χρόνο που έχεις στο γήπεδο.

– Σύγκριση με χρήστες συμπαίκτες-αντιπάλους. Αυτό που περιγράφει ο τίτλος με σύγκριση σε όλες τις άνω κατηγορίες.

– Παίχτες. Κάνεις follow άτομα από οπουδήποτε για να βλέπεις τα στατιστικά τους.

Επειδή όμως εμείς το βλέπουμε διαφορετικά, θεωρούμε ιδανικό το ShotTracker για τον προπονητή, καθώς σου δίνει την ευκαιρία να φτιάξεις δικό σου ασκησιολόγιο και να περάσεις χειροκίνητα τα σημεία από τα οποία θα γίνει σούτ (φυσικά και τις προσπάθειες)! Μπορείς να αναθέσεις σε κάθε παίχτη ξεχωριστά από που θα σουτάρει και τι πρέπει να κάνει, ενώ μπορεί να σε βοηθήσει να βγάλεις την τέλεια -στατιστικά- πεντάδα, με γνώμονα την συνεργασία, το κατά πόσο είναι ετοιμοπόλεμοι και την αποτελεσματικότητα!

Έχει ακόμα ο προπονητής την δυνατότητα να ενημερώνεται ποιές ασκήσεις του έχουν πραγματοποιηθεί και τα αποτελέσματα της άσκησης. To ShotTracker στέλνει άμεσα στατιστικά στον κόουτς, στέλνοντας τα δυνατά σημεία, τα αδύναμα και την τάση (αν θα συνεχίσει ο παίκτης καλά ή θέλει αλλαγή)!

Κάθε χαμένη βολή είναι και ένας γύρος για όλη την ομάδα, μην ξεχνιόμαστε…