Reviews

Παρουσίαση του ρολογιού-activity tracker Activité Pop από την Withings!

Μπορεί από την όψη να θυμίζει ένα καθ' όλα συνηθισμένο ρολόι, αλλά όπως φαίνεται το Activité Pop της Withings που παρουσιάστηκε στην CES μόνο συνηθισμένο δεν είναι.

Ενώ μοιάζει με ρολόι ουσιαστικά είναι ένα activity tracker για τρέξιμο και περπάτημα, παρακολουθεί την ποιότητα του ύπνου σας, ενώ είναι ανεκτικό στο νερό και κατάλληλο και για κολύμπι. Η συνδεσιμότητά του οφείλεται στην τεχνολογία Bluetooth που φυσικά διαθέτει, ενώ έχει και σιωπηρό ξυπνητήρι με δόνηση. Το Activité Pop της Withings κάνει αυτόματα διαχωρισμό σε περπάτημα και τρέξιμο, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε κάτι στις ρυθμίσεις.

 

undefined

 

 

Συνδέοντάς το με το smart phone σου, έχεις ένα άμεσο μετρητή των βημάτων και των στόχων σου, ενώ η εφαρμογή Health Mate σε συμβουλεύει σε αληθινό χρόνο! Ταυτόχρονα με την ίδια εφαρμογή μπορείτε να συνδέσετε πολλά ρολόγια μαζί και να ανταγωνιστείτε τους φίλους σας!

Στα θετικά του ότι συγχρονίζεται σε μόνιμη βάση με το ρολόι του smartphone, οπότε δεν χάνει ούτε δευτερόλεπτο, ενώ δεν χρειάζεσαι σταθερή βάση φόρτισης και η μπαταρία διαρκεί μέχρι και περισσότερο από 8 μήνες. Τα νεανικά του χρώματα αλλά και ο σχεδιασμός το καθιστούν ένα every day watch με πολλαπλές fitness χρήσεις.