Reviews

Όταν δοκίμασα για πρώτη φορά πατατάκια πρωτείνης!

Μερικές φορές χρειάζομαι ένα τραγανό σνακ, για την ακρίβεια το σωστό ρήμα είναι αυτό το απαιτητικό «θέλω». Αλλά το σκέφτομαι πολύ σοβαρά πριν ανοίξω ένα σακουλάκι με πατατάκια. Όχι μόνο επειδή είναι γεμάτα στο λάδι και το αλάτι, αλλά γιατί δεν έχουν καν κάποια καλά θρεπτικά συστατικά, όπως φυτικές ίνες και πρωτεΐνες. Αυτό σημαίνει τσάμπα θερμίδες και πείνα όσο βλέπω Fargo ή True Detective.

Τι πρέπει λοιπόν να κάνει κάποιος όταν θέλει ένα τίμιο σνακ, που να του προσφέρει και απόλαυση αλλά και διατροφικά στοιχεία; Ό,τι κι εγώ: να δοκιμάσει ένα σακουλάκι πατατάκια πρωτείνης, που είναι ό,τι πιο hot υπάρχει αυτή τη στιγμή στην κατηγορία των σνακς. Δεν είναι μόνο μόδα, είναι ανάγκη να θρέψεις το σώμα σου με κάτι καλό. Σου δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσεις το αγαπημένο σου σνακ, χωρίς τύψεις, περιέχουν πλούσια διατροφικά συστατικά και, κυρίως, την πρωτεΐνη που χρεάζεσαι. 

Wow! Το πρώτο που θα πεις όταν φας πατατάκια πρωτεΐνης 

Υπάρχoυν πολλά υγιεινά σνακ με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες στην αγορά, αλλά δυστυχώς, πολλά από αυτά όταν τα δοκιμάζεις μοιάζουν σαν χαρτόνι. Και αυτά που έχουν καλή γεύση δεν έχουν συνήθως ένα καλό και ικανοποιητικό θρεπτικό προφίλ. Δοκίμασα λοιπόν τα πατατάκια πρωτεΐνης Novo Easy Protein Chips με δυσπιστία, αλλά το πρώτο που είπα ήταν: wow! Ξέχασα και τα ελληνικά μου!

Μια μερίδα τους μοιάζει με τα κοινά πατατάκια, αλλά μόνο στη γεύση και την τραγανή υφή. Αντίθετα με τα κοινά πατατάκια τα Protein Chips περιέχουν περιέχουν 10 γραμμ. πρωτεΐνης, μόνο 3,8 γραμμ. λιπαρά και 10.8 γραμμ. υδατανθράκων. Ο στόχος τους είναι να σε χορτάσουν προσφέροντάς σου την πρωτείνη που χρειάζεσαι. Και τα καταφέρνουν, πίστεψέ με. Διαθέτουν και άλλες ωραίες και εξωτικές γεύσεις όπως τα thai, που τα λατρεύω. Εξάλλου η ζωή είναι μικρή για να τρως βαρετά πατατάκια.

Ποια είναι τα θετικά με τα Novo Easy Protein Chips:

  • Μπορώ να τα φάω μετά από κάθε προπόνηση, αφού περιέχουν πρωτείνη και υδατάνθρακες, σε ιδανική ποσότητα για αποκατάσταση, και συμβάλλουν στην ανάπτυξη μυών και / ή τη συντήρηση της μυικής μάζας.
  • Το τέλειο σνακ για αδυνάτισμα: Μπορώ να τα συνδυάσω με hummus ή και με guacamole, όταν είμαι σε δίαιτα, για να πάρω και περισσότερες φυτικές ίνες.
  • Είναι τόσο τραγανά, ό,τι χρειάζομαι μερικές φορές όταν έχω άγχος. Και αυτός ο ροκανιστός τρόπος με τον οποίο τρώω τα πατατάκια πρωτείνης το κατευνάζει. Δοκίμασέ το.  
  • Έχουν ελάχιστη ζάχαρη και φυσικά λίγες θερμίδες, κάτω από 150 θερμίδες το σακούλακι.
  • Είναι σε βολικές συσκευασίες των 30 γραμμ., ιδανικά για να τα έχω στην τσάντα μου, για οποιαδήποτε στιγμή χρειαστώ μια ώθηση πρωτεΐνης, ή να τσιμπήσω κάτι όταν πεινάω στο γραφείο.
  • Τα Novo Easy Protein Chips BBQ έχουν πολύ καλή γεύση τελικά! Είναι αυτό το πικάντικο, σχεδόν καυτερό της ντοματίλας και της πάπρικας, που με τρελλαίνει.
  • Αν είσαι vegan, φίλε αυτά είναι τα πατατάκια σου! Επίσης εάν σηκώνεις βάρη ή είσαι αθλητής. Αποτελούν ένα γευστικό, θρεπτικό και ολοκληρωμένο σνακ.

Ποια είναι τα αρνητικά με τα πατατάκια πρωτείνης

Είμαι αρκετά ενθουσιασμένη, τόσο από την άποψη της γεύσης όσο και από τα διατροφικά στοιχεία που περιέχουν. Αν ήμουν αναγκασμένη να βρω κάτι αρνητικό σχετικά με τα Novo Easy Protein Chips, θα έλεγα ότι είναι τόσο εθιστικά, που είναι δύσκολο να φάω μόνο ένα σακουλάκι! Story of my life. Με ένα σακουλάκι Novo Easy Protein Chips, η καθημερινή προπόνηση, το 8ωρο στη δουλειά, η βραδινή ταινία, αποκτούν άλλο νόημα. Δοκίμασε τα, τι έχεις να φοβηθείς;

Χριστίνα Πανταζή