Reviews

Κλιπ Zpurs: Το αξεσουάρ που έλειπε από το fitness

Η wefiter Φίλια Μητρομάρα αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια της (όχι με την έννοια που νομίζεις) και αυτό το review εξηγεί γιατί το κρέμασμα είναι μια καλή ιδέα!

Πάντα αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα μετά το γυμναστήριο: τα ιδρωμένα αθλητικά μου παπούτσια. Και ότι δεν έχω χώρο στην τσάντα μου. Οκ, αυτό είναι το δεύτερο πρόβλημα. Και πάνω που σκεφτόμουν να εφεύρω την πατέντα ενός κλιπ που θα τα κρεμούσε, ήρθε στο γραφείο μου το Zpurs! Αν είχα προλάβει να κάνω πατέντα αυτό το αριστούργημα τώρα θα ήμουν πλούσια (λέμε τώρα). Αλλά δεν πρόλαβα ούτε καν να το βαφτίσω «σούξου μούξου μανταλάκι». Την φαεινή ιδέα την είχαν ο Alistair και η Sophie, που αγαπάνε το ποδήλατο αλλά δεν ήθελαν να καταστρέψουν τα καλά τους παπούτσια και αναζητούσαν χώρο στο σακίδιό τους. Έτσι λοιπόν σκέφτηκαν να φτιάξουν αυτό το κλιπ, ώστε να μπορούν να παίρνουν τα παπούτσια τους στον ώμο, για τον δρόμο. Να τα κρεμούν δηλαδή στην τσάντα τους, στο σακίδιό τους ή στο ποδήλατό τους και να τα έχουν μαζί τους όπου κι αν πηγαίνουν. Έτσι η φράση «κρέμασε τα παπούτσια σου» απόκτησε άλλη διάσταση με αυτό το έξυπνο κλιπάκι.

Τι μου άρεσε στο κλιπ Zpurs

Το πατενταρισμένο σύστημα κλιπ παπουτσιών ZPURS έχει τρία διαφορετικά μανταλάκια, με εργονομικό σχεδιασμό και προσαρμοσμένο καραμπινέρ, συνδυάζοντας έτσι τη μέγιστη ασφάλεια και την αντοχή με την ευκολία χρήσης και «κρατώντας» τα παπούτσια στη θέση τους, όπου τα χρειάζεσαι, όταν τα χρειάζεσαι.

Το κλιπ Zpurs είναι ένας μοναδικός και απλός τρόπος να μεταφέρεις τα αθλητικά σου σνίκερς, τα ορειβατικά σου μποτάκια, τα ποδηλατικά σου παπούτσια και όποια άλλα παπούτσια θέλεις όπου θέλεις, χωρίς να πιάνουν χώρο στη τσάντα σου. Απλά τα κρεμάς!

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στο σπίτι για να κρεμάς τα παπούτσια σου, στη δουλειά, τα ταξίδια, το γυμναστήριο, το βουνό, στην πισίνα, οπουδήποτε κι αν πας κρέμονται μαζί σου χωρίς να πιάνουν χώρο στα πράγματά σου!

Θα τα κρεμάσω, θα τα κρεμάσω!

Με τα κλιπ Zpurs θα τα κρεμάσεις αλλά αυτά δεν θα σε… κρεμάσουν, ποτέ! Γιατί το κρέμασμα είναι μια καλή ιδέα:

1 Για να στεγνώνω τα παπούτσια μου με φυσικό τρόπο

Συνήθως έβαζα όπως όπως τα αθλητικά μου στην τσάντα, με τον ιδρώτα, ή τις βρεγμένες σαγιονάρες από το κολυμβητήριο. Κρεμώντας τα παπούτσια μετά το γυμναστήριο, αυτά αερίζονται και στεγνώνουν με φυσικό τρόπο και είναι έτοιμα για την επόμενη χρήση. Είναι σημαντικό να προστατεύουμε τα αγαπημένα μας παπούτσια από την υγρασία και την ανάπτυξη μούχλας.

2 Για να διατηρώ περισσότερο χρόνο τα αγαπημένα μου παπούτσια

Το μυστικό για να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής τα παπούτσια δεν είναι μόνον να τα προστατεύεις από την υγρασία ή τη βροχή, αλλά να τα στεγνώνεις και να τα αποθηκεύεις σωστά. Αντί λοιπόν να τα στριμώχνω και να τα στοιβάζω στην παπουτσοθήκη, κάτι που αλλοιώνει το σχήμα τους μετατρέποντας ακόμα και παπούτσια άριστης κατάστασης σε τελικό S, κρεμώντας τα παπούτσια με αυτό έξυπνο μανταλάκι τα διατηρώ για περισσότερο καιρό, αυξάνω τη διάρκεια ζωής τους.

3 Για να μη μυρίζουν τα παπούτσια μου

Το ξέρεις αυτό που λένε «καλή η παρέα σου αλλά βρωμάνε τα πόδια σου;» Με το κλιπ Zpurs το ξεχνάς και έχεις και παρέα! Αν μετά το γυμναστήριο έχεις την κακή συνήθεια να βάζεις τα ιδρωμένα παπούτσια στην τσάντα βοηθάς και εσύ στη δημιουργία πάρτι βακτηρίων! Με το έξυπνο αυτό μανταλάκι κρεμάς τα παπούτσια σου έξω από την τσάντα και αποφεύγεις βακτήρια και κακοσμία, φροντίζοντας έτσι την υγιεινή του εσωτερικού των υποδημάτων. Επίσης μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στο σπίτι, για να το διατηρήσεις καθαρό, και να μη φέρνεις βακτήρια και αλλεργιογόνα από έξω! (Για σκέψου λίγο και τον κορωναϊό που κυκλοφορεί ανάμεσά μας).

4 Για να έχω περισσότερο χώρο στην τσάντα μου

Πόσες φορές δεν έχεις χώρο στο σακίδιό σου, και αυτό που σου πιάνει είναι τα παπούτσια! Κρεμώντας τα έξω από την τσάντα ή το σακίδιο έχεις περισσότερο χώρο για άλλα, απαραίτητα πράγματα. Ακόμη κι όταν ταξιδεύεις οικονομική θέση με την π.χ. RyanAir, που σου… πίνει το αίμα διακριτικά επιβάλλοντάς σου να πληρώνεις επιπλέον ευρώ για την αποσκευή, εσύ δημιουργείς χώρο στη βαλίτσα σου και κρεμάς τα παπουτσάκια σου απέξω με το κλιπ Zpurs!

Το καλύτερο σου το άφησα για το τέλος: Το κλιπ Zpurs κάνει για όλα τα παπούτσια!

Είναι σχεδιασμένο για να ταιριάζει σχεδόν σε οποιοδήποτε παπούτσι και προσφέρεται με 3 διαφορετικά μανταλάκια για να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με όλων των μεγεθών τα παπούτσια. Διατίθεται σε χρώμα φούξια, πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο, ανοιχτό μπλε, λευκό. Διάλεξε και πάρε εδώ!

Φίλια Μητρομάρα