Reviews

Κάνε το τρέξιμο πιο αποδοτικό με μια κάλτσα!

Ο πιο έξυπνος τρόπος για να τρέξεις βρίσκεται στα πόδια σου. Με τις έξυπνες κάλτσες Sensoria βελτιώνεις την ταχύτητα σου, το ρυθμό σου, τον τρόπο που προσγείωνεις το πέλμα σου! Η Sensoria smart sock μπορεί να σου πει πόσο γρήγορα και πόσο μακριά, αλλά πόσο καλά θα τρέξεις. Εύκολο:

1 Κατεβάζεις την εφαρμογή Sensoria στο smartphone σου.

2 Συνδέεσαι ασύρματα με το τηλέφωνο και την έξυπνη κάλτσα μέσω Bluetooth Smart.

3 Πηγαίνεις για τρέξιμο με το τηλέφωνό σου και αφήνεις τις κάλτσες να κάνουν τα υπόλοιπα.

Οι κάλτσες έχουν ενσωματωμένη μπαταρία που διαρκεί πάνω από 6 ώρες χρήσης. Περιέχει επίσης ένα επιταχυνσιόμετρο 3 αξόνων για να ενισχύσει την παρακολούθηση των δεδομένων.

Όταν κατεβάσεις την εφαρμογή η κάλτσα σου συνδέεται αυτόματα και επικοινωνεί συνεχώς με το κινητό σου μέσω Bluetooth Smart. Η εφαρμογή Sensoria Fitness για κινητά σου δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσεις τους προπονητικούς σου στόχους και να παρακολουθείς την πρόοδό σου.

Επίσης έχεις ειδοποιήσεις από το Sensoria Virtual Trainer: λαμβάνεις σχόλια αν έχεις κακό ρυθμό ενώ μπορείς να επιλέξεις την επιθυμητή ζώνη καρδιακού ρυθμού για διαφορετικές προπονήσεις. Σύνδεσε το app με μόνιτορ καρδιακού ρυθμού (HRMS) που επικοινωνεί μέσω Bluetooth Smart για να παρακολουθείς και τον καρδιακό σου ρυθμό και έχε μία λεπτομερή απεικόνιση των κινήσεών σου στο smartphone μετά το τρέξιμό σου.

Εάν σε ενδιαφέρει μάθε περισσότερα εδώ