Reviews

Η στολή της χρονιάς από την Quiksilver! Suit up!

Η Quiksilver δημιούργησε μια απίστευτη στολή surf που θα την ζήλευε και ο Barney Stinson, η οποία μοιάζει να βγήκε από επίδειξη μόδας! Δείτε τις πρώτες πληροφορίες για το -ίσως- ρούχο της χρονιάς!

 

Από το Cosplay όπου ντύνονται υπερήρωες ή χαρακτήρες από Manga, μέχρι τα φανταχτερά μαλλιά και τις πλαστικές, η γιαπωνέζικη νεολαία βρίσκει πάντα τρόπους να μπει στην μύτη της βαθιά συντηρητικής Ιαπωνικής κοινωνίας. Εδώ έχουμε μια εξαίρεση όπου η Quiksilver Japan προσπαθεί να παντρέψει τον καθωσπρεπισμό που στοιχειώνει τους Ιάπωνες, με την αγάπη για το μεγαλύτερο κύμα. Μπορούμε να πούμε πως κανείς δεν το έχει καταφέρει καλύτερα μέχρι τώρα!

Κάθε κομμάτι του κοστουμιού είναι φτιαγμένο από νεοπρέν 2 χιλιοστών με την τεχνολογία drytight, μια συνεργασία της Quikslver με τον βιομηχανικό κολοσσό 3M και την διαφημιστική TBWA/HAKUHODO (κάτι μου λέει ότι είχαν την ιδέα και ανέλαβαν το μάρκετινγκ).

 

 

Η super cool στολή κοστίζει 2.280€ και αποτελείται από το κοστούμι, το πουκάμισο και φυσικά την γραβάτα. Συνοδεύεται από ακόμα ένα super cool gadget, ένα στυλό το οποίο συνδέεις με το mail σου και αποστέλλει αυτόματα με το πάτημα ενός κουμπιού, μήνυμα τύπου: «Αυτή τη στιγμή σεφάρω, αν δεν πετύχω 6μετρο κύμα δεν γυρνάω στην δουλειά. Θα δω το μήνυμά σας αργότερα». Το ένστικτο μας λέει ότι το συγκεκριμένο κομμάτι θα κάνει εκατοντάδες πωλήσεις σε κάθε οικονομικά προηγμένη χώρα με μεγάλα κύματα. Μοναδικό ίσως ελάττωμα, είναι ότι τα κοστούμια είναι επηρεασμένα από την αμερικάνικη σχολή ντυσίματος με τα αμφιβόλου γούστου σμόκιν και τα μπλε ελεκτρίκ κοστούμια που πρέπει να μπορείς να τα υποστηρίξεις. Παρόλα αυτά μπορούν και το «πουλάνε» ικανοποιητικά. Απλά για τα στατιστικά το νεοπρέν σαν ύφασμα στεγνώνει απίστευτα γρήγορα, έχει SPF για την υπεριώδη ακτινοβολία και έχει πολύ καλή συμπεριφορά τόσο με το κρύο όσο και με τη ζέστη (ανεκτό προς δροσερο το καλοκαίρι, σωτήριο στα πιο κρύα νερά). 

 

Το βίντεο προσπαθεί να παίξει στο πνεύμα του ατσαλάκωτου κοστουμαρισμένου James Bond και τα καταφέρνει περίφημα. Απολαύστε το!