Reviews

Η adidas Football παρουσιάζει τη νέα εντός έδρας εμφάνιση της FC Bayern Munich για τη σεζόν 2017/18

Η νέα εμφάνιση αποδίδει φόρο τιμής στην περίφημη φανέλα που φορούσε η ομάδα τη δεκαετία του ‘70. Το λανσάρισμα της νέας φανέλας συμπληρώνεται από το αντίστοιχο design film 

Η adidas αποκαλύπτει τη νέα εντός έδρας εμφάνιση της FC Bayern για τη σεζόν 2017/18, το σχέδιο της οποίας είναι εμπνευσμένο από μια από τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις στην ιστορία της ομάδας, στη χρυσή της εποχή κατά την περίοδο των 70’s.

 

 

Η εμφάνιση των 70’s είχε φορεθεί από τους Beckenbauer, Hoeness και Müller όταν η FC Bayern κατέκτησε το πρώτο της Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Η νέα εμφάνιση αποδίδει φόρο τιμής στην ιστορική ομάδα και ζωντανεύει το παρελθόν, συνδυάζοντας το σύγχρονο σχεδιασμό και τις κορυφαίες τεχνολογίες της adidas. Κυρίαρχο χρώμα της νέας φανέλας είναι το κόκκινο χρώμα με λεπτές λευκές κάθετες ρίγες, μαζί με τις τρεις χαρακτηριστικές ρίγες της adidas στους ώμους. Το μότο της FC Bayern “Mia San Mia” – που μεταφράζεται ως ”Ξέρουμε ποιοι είμαστε” – είναι τυπωμένο στο εσωτερικό της φανέλας και εκφράζει την πεποίθηση της ομάδας ότι ξέρουν από πού προέρχονται, ποιοι είναι και που στοχεύουν.

Για το λανσάρισμα της νέας εμφάνισης, η adidas δημιούργησε ένα φιλμ που παρουσιάζει τον Senior Design Director, Jürgen Rank, να περιγράφει πως η επιτυχημένη πορεία της ομάδας τη δεκαετία του ‘70 έγινε πηγή έμπνευσης για τη νέα εμφάνιση. Το βίντεο κλείνει αναφέροντας πως η νέα εμφάνιση είναι σχεδιασμένη για να εμπνεύσει μία νέα γενιά παικτών και φιλάθλων, τόσο μέσα αλλά και έξω από το γήπεδο. Δες το video εδώ

Η FC Bayern Munich θα φορέσει για πρώτη φορά τη νέα εμφάνιση στο γήπεδο στις 20 Μαΐου κόντρα στη FC Freiburg και θα είναι διαθέσιμη από τις 18 Μαΐου στο www.adidas.gr καθώς και σε επιλεγμένα συνεργαζόμενα καταστήματα αθλητικών ειδών από τις αρχές Ιουνίου.


Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στη Facebook Page adidas Football και στα επίσημα profiles της adidas στο Instagram (@adidasgr) και το Twitter (@adidasGR).