Fitness

Το καγκουρόμετρο του γυμναστηρίου!

Υπάρχει περίπτωση να είσαι ο Βασιλιάς Ποζεροκάγκουρας του γυμναστηρίου και να μην το έχεις πάρει χαμπάρι; Πάρε το καγκουρόμετρο και δες που ανήκεις!

 

To απόρθητο φρούριο

Δεν σου έπαιρναν οι γονείς σου καστράκια, στρατιωτάκια και τουβλάκια; Εσύ όμως την βρήκες την λύση τσακάλι μου! Το φρούριο από αλτήρες! Συγκεντρώνεις όλα τα αλτηράκια γύρω από τον πάγκο που γυμνάζεσαι, ελέγχεις το εμπόριο αλτήρα, όποιος θέλει να γυμναστεί οφείλει να σε ρωτήσει αν μπορεί να πάρει αλτήρες (διόδια) και αναγκάζεται να σου μιλήσει, ενώ ταυτόχρονα σου φεύγει και το παιδικό τραύμα με τα τουβλάκια ή το κάστρο που δεν σου πήραν τα Χριστούγεννα! Οκ, να έχεις από δύο σετ αλτήρες μπορεί να έχει μια λογική αν δεν τους στερείς από τους υπόλοιπους, τους ελαφρείς για το ζέσταμα και τους βαρύτερους για το μάξιμουμ της προπόνησης. Τα άλλα 5 σετ τι δουλειά έχουν; Μεγάλωσε τίποτα όση ώρα παρατηρείς τους αλτήρες δίπλα σου;

 

Το ουρλιαχτό! 

Ιδανικά θα ζούσες σε μια εποχή που το να παίρνεις ένα τσεκούρι για να κόψεις ξύλα και στο δρόμο να έκοβες 3-4 περαστικούς ουρλιάζοντας, χωρίς να θεωρείται άσχημο. ΑΛΛΑ το γυμναστήριο είναι ο χώρος για να γυμναστείς (σε σοκάρω, το ξέρω), όχι για να ουρλιάζεις κάθε φορά που σηκώνεις ένα βάρος που μετά βίας μπορείς να σηκώσεις. Σίγουρα όλοι γυρνάνε και σε κοιτάνε (πέτυχε, πέτυχε!), αλλά η αλήθεια είναι ότι σε κράζουν. Αν κοπανήσεις και το βάρος κάτω τότε ΌΛΟΙ οι υπόλοιποι που γυμνάζονται είναι εμφανώς ενοχλημένοι και ναι είσαι κάγκουρας.

 

Μία αιωνιότητα και ένα σετ

Πρέπει να έχει σηκώσει 300 κιλά σε μία επανάληψη για να κάνεις διάλλειμμα πάνω από 5 λεπτά. Αλλά μιας και περνάς από 3 μέχρι 4 ώρες την ημέρα στο γυμναστήριο, μοιραία σπαταλάς πολύ ώρα ανάμεσα στα σετ, πολλές φορές παρακρατώντας και τον ανάλογο εξοπλισμό. Το σήκωσες λοιπόν το βάρος και αρχίζει το τουρ. 1η στάση το 19χρονο που της το παίζεις γαμπρός, επειδή οποιαδήποτε άλλη γυναίκα θα έφευγε, 20 λεπτά. Δεύτερη στάση, ψύκτης/τόνος/τοστάκι με αυγά. Χρόνος 15 λεπτά. Ύστερα περνάς από τον άλλο 3ωρο κολλητό και τρως άλλα 20 λεπτά μαζί με το σποτ-ιλίκι που του κάνεις επειδή και αυτός μόνο με 200κιλα συμβιβάζεται. Την έφαγες την ωρίτσα και χάλασες και την γυμναστική σου.

 

Το λαμπατέρ, μπαλόνι κτλ 

Είναι απίστευτα αστείο να βλέπεις έναν άνθρωπο τέρας από τη μέση και πάνω και από τη μέση και κάτω να είναι σαν παιδάκι γυμνασίου. Ε παραδέξου το πλέον, είσαι κάγκουρας παλικάρι μου! Γυμνάζεις ότι φαίνεται και πέφτεις με τα μούτρα εκεί. Η μέση η πλάτη και τα πόδια είναι η βάση του σώματός μας και πρέπει να είναι πιο δυνατή από τον άνω κορμό. Αν μοιάζεις σαν το σκίτσο της φωτογραφίας δεν έχω να προσθέσω κάτι.

 

Ο λιγουρέμπορας 

Αν σε όλα τα παραπάνω χαζογελάς και λες από μέσα σου «για μένα λέει», σίγουρα δεν έχουν βοηθήσει στην ορθή κοινωνικοποίησή σου στο γυμναστήριο και σίγουρα δεν έχεις κάνει πολλά σε αυτό τον τομέα. Το γεγονός πως θεωρείς τον εαυτό σου Α male δεν σημαίνει πως πρέπει να το παίζεις γαμπρός σε κάθε μια κοπέλα που έχει την ατυχία να περάσει από δίπλα σου. Πολλές γυναίκες νιώθουν ήδη άβολα στα όργανα και το τελευταίο που θέλουν είναι ένα τρίγωνο λαμπατέρ να τους λέει πως να κάνουν την άσκηση, την ώρα που υπάρχει γυμναστής δίπλα. Δυστυχώς κάποιοι άντρες στα ελεύθερα βάρη νομίζουν ότι βρίσκονται στην χώρα του τύπου με το τσεκούρι ης προηγούμενης ιστορίας. Δεν έχεις πολλές πιθανότητες γιατί τα ελεύθερα βάρη κάνουν τις γυναίκες να είναι πιο επιφυλακτικές, εκτός αν μιλάμε για τις λίγες κροσφιτούδες τσακαλάκια με την άρτια τεχνική που δεν δίνουν δεκάρα για κανένα και δεν μασάνε τίποτα. Σίγουρα σε αυτές όμως λεζάντα δεν θα πουλήσεις και δεν μπορείς.

 

Max out χωρίς βοήθεια

H ειδικότητα του βασιλιά κάγκουρα: Να ετοιμάζει την τελευταία επανάληψη με το μέγιστο βάρος χωρίς βοήθεια. Ως τώρα ξέρουμε ότι νιώθει πως είναι ο καλύτερος εκεί μέσα, το τέλειο σερνικό, ο άντρας ο σωστός και δεν συμμαζεύεται. Αν δεν φοβάται μην ασχολείσαι, αυτός θα τραυματιστεί ή θα γίνει ρεζίλι σε όσα άτομα βρίσκονται μέσα εκείνη την στιγμή. Αν σε περιγράφει και αυτό ετοιμάσου για την στέψη σου.

 

Ναρκοτηλέφωνο φωναχτό

Ως τώρα η συμπεριφορά θυμίζει σε πολλά έφηβο πιτσιρικά που απλά δεν δίνει δεκάρα. Αλίμονο αν οι έφηβοι συμπεριφέρονταν σαν μεγάλοι, σωστά; Αλλά να παίρνεις τηλέφωνο μέσα στο γυμναστήριο μετά την προπόνηση για να παραγγείλεις ντόπες ή να μιλάς δυνατά για ενέσεις και αναβολικά, το κάνεις 100% για την καγκουριά σαν τον πιτσιρικά που παραγγέλνει φωναχτά και «συνθηματικά» από το τηλέφωνο χόρτο και νομίζει ότι κάνει την επανάστασή του. Καμία σωτηρία.

 

Έρωτας με την πρώτη ματιά

Είναι το πρόσωπο που αγαπάς πιο πολύ, o ΕΝΑΣ και θα περάσετε τον υπόλοιπο κοινό σας βίο μαζί! Ναι μιλάμε για την αντανάκλαση στον καθρέπτη σου. Σε παρακαλούμε να μην σφίγγεσαι και να μην κάνεις flex (ποζάρεις ρε παιδί μου) στον καθρέπτη γιατί Α) χαλάς την αισθητική του κόσμου και Β) κλείνεις τον διάδρομο μπροστά στις τουαλέτες ποζερά.

 

Το καγκουρόμετρο

Αν κάποια ιστοριούλα σε περιγράφει ακριβώς παίρνεις 2 πόντους, αν σε περιγράφει λίγο έναν, ενώ αν δεν σε περιγράφει καθόλου σημειώνεις 0 πόντους.

Από 0 έως 5 πόντους είσαι η πιο ευχάριστη παρέα για το γυμναστήριο, είσαι super cool και σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να χαρακτηριστείς κάγκουρας.

 Από 6 έως 11 πόντους είσαι ένα εν δυνάμει καγκούρι, που όμως ποτέ δεν είναι αργά να επανενταχθείς στην κοινωνία και να μάθεις να μιλάς και να συμπεριφέρεσαι όπως οι άνθρωποι. 

Από 12 έως 16 πόντους είσαι ο βασιλιάς κάγκουρας του γυμναστηρίου σου και μπορείς να έρθεις να σου πούμε πόσο τέλειος και μοναδικός είσαι. Θέλουμε να σου μοιάσουμε, αλλά όπως όλοι οι υπόλοιποι που έχεις συναντήσει στην ζωή σου σε ζηλεύουμε επειδή είσαι ΤΟΣΟ τέλειος. Είναι πραγματικά δύσκολο να είναι κάποιος εσύ! Ελπίζουμε να αναγνωριστεί το μεγαλείο σου όσο ζεις!