Fitness

Πως οι σταρ χάνουν γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης τους;

Διάσημες μαμάδες μοιράζονται κορυφαία μυστικά αδυνατίσματος και αποκαλύπτουν πως χάνουν γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης τους.

Halle Berry Ακολούθησε ένα πρόγραμμα γυμναστικής καθώς και τη δίαιτα 5 factor diet όπου τρώει πέντε γεύματα την ημέρα, το καθένα περιέχει όχι περισσότερο από πέντε συστατικά, για πέντε εβδομάδες.

Jessica AlbaΜετά τη γέννηση της κόρης της η πάντα αθλητική Jessica πήγε κατ ευθείαν στο γυμναστήριο. Η αυστηρή αλλά αποτελεσματική προπόνηση ονομάζεται 321 Baby Bulge Be Gone. Πρόκειται για ωριαίες προπονήσεις πέντε ημέρες την εβδομάδα, που  περιλαμβάνει τρία αεροβικά προγράμματα, δύο προπονήσεις ενδυνάμωσης και ένα 10-λεπτό κοιλιακούς.

Jennifer Lopez: Γνωστή για τις περίφημες καμπύλες της και την πειθαρχία της. Μετά τη γέννηση των διδύμων της, Max και Emme, αναγκάστηκε να ρίξει 23 κιλά. Έκοψε το κόκκινο κρέας από τη διατροφή της μέχρι να φτάσει το βάρος του στόχου της: τα 55 κιλά. Τα τυπικά της γεύματα περιείχαν μόνο το ασπράδι του αυγού στην ομελέτα με λαχανικά, φρέσκα φρούτα και ελληνικό γιαούρτι για σνακ καθώς και άφθονη άπαχη «άσπρη» πρωτεΐνη, όπως τόνο, κοτόπουλο ή ψάρι.

Heidi Klum: Τρώει τρία μικρά, καλά ισορροπημένα γεύματα κάθε τρεις ώρες, και κάνει κωπηλατικό μηχάνημα. Κάθε φορά που πεινάει και δεν είναι ώρα για ένα γεύμα, τρώει ένα μήλο και κοιτάζει γυμνές φωτογραφίες του εαυτού της ως κίνητρο για να μη χαλάσει τη διατροφή της.

Gwen Stefani: Έχει παραδεχτεί ότι κάνει δίαιτα από τότε που ήταν στην έκτη τάξη και καλεί τη μάχη με το βάρος της «εφιάλτη». Κάνει γιόγκα και πιλάτες, αλλά ως επί το πλείστον έκανε τζόγκινγκ για να ρίξει τα κιλά της εκγυμοσύνης ενώ έκανε επίσης και βάρη για να σμιλεύσει στο σώμα της.

Gwyneth Paltrow: Αν και ακολουθούσε μια εξαιρετικά αυστηρή μακροβιοτική διατροφή, όταν έμεινε έγκυος, έτρωγε σάντουιτς με ψητό τυρί και τηγανητές πατάτες! Η διατροφή της μετά τη γέννηση της κόρης της έγινε πιο ισορροπημένη προσέγγιση. Τρώει πολλά βιολογικά τρόφιμα, πίνει άφθονο νερό και ασκείται. Στην ιστοσελίδα της Goop.comθα βρεις πολλά διατροφικά μυστικά.