Fitness

Όλη η αλήθεια για να φτιάξεις κοιλιακούς πέτρα!

Δεν είναι αδύνατο να φτιάξεις κοιλιακούς πέτρα! Μάλιστα, είναι κάτι περισσότερο από δυνατόν, αρκεί να υπάρχει υπομονή, προσεκτική διατροφή και ευλαβική δέσμευση στο προπονητικό σου πρόγραμμα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποκτήσεις κοιλιακούς με γράμμωση. Και με τη βοήθειά μας, θα μπορέσεις να το κάνεις σαν επαγγελματίας. Αυτός ο χρήσιμος μικρός οδηγός είναι για σένα.

 

1 Δεσμεύσου

Για να αποκτήσεις κοιλιακούς πέτρα πρέπει να δεσμευτείς. Δεν αρκεί μόνο το κίνητρο για προπόνηση. Αν και είναι σίγουρα σημαντικό και μπορείς να το έχεις χρησιμοποιώντας το application Noom, μια εκπληκτική εφαρμογή γυμναστικής που βοηθά τους ανθρώπους να απαλλαγούν από τις παλιές κακές συνήθειες και να μάθουν να δημιουργούν νέες. Αλλά πρέπει να γνωρίζεις τι θέλει να πετύχεις και πώς να πετύχεις τους στόχους σου.

Πρέπει επίσης να υπάρχει μία γενική εμπλοκή όλων των κοιλιακών μυών και να μάθεις τι ασκήσεις πρέπει να κάνεις και πώς να τις κάνεις σωστά. Όταν κάνεις κοιλιακούς πρέπει να νιώθεις ότι γυμνάζονται, ότι καίγονται. Υπάρχουν τρία διαφορετικά είδη απλών προπονήσεων που μπορεί κανείς να κάνει για τους κοιλιακούς. Οι σανίδες, τα ροκανίσματα και τα twist είναι οι ασκήσεις που χρειάζεται να κάνεις για αποτελέσματα στους κοιλιακούς.

2 Φτιάξε μία σταθερή προπόνηση και μείνε σε αυτήν

Όσον αφορά τον καθορισμό στόχων γυμναστικής για τον εαυτό σου, ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία είναι το ημερήσιο σου πρόγραμμα, βασισμένο σε αυτό που είναι εύκολο για εσένα. Εάν έχεις δουλειά και οικογένεια, μπορείς να φτιάξεις ένα πρόγραμμα γύρω από αυτά. Μετά προσπάθησε να γίνει δεύτερη φύση σου και συνέχισε να το ακολουθείς μέχρι να πετύχεις τους στόχους. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα ημερολόγιο μέχρι κάποια εφαρμογή που χωρίζει τις ημέρες σε διαφορετικές προπονήσεις και σου υπενθυμίζει τι να κάνεις.

3 Ακολούθησε υγιεινή διατροφή και μελετημένη

Το πιο σημαντικό κομμάτι για να αποκτήσεις κοιλιακούς πέτρα, δεν είναι η άσκηση αλλά η διατροφή. Αν θέλεις να χαράξεις τους κοιλιακούς σου, θα πρέπει να τρως σωστά και να ακολουθήσεις διατροφικό πρόγραμμα με στόχο να φτάσεις στο 4-7% σωματικού λίπους. Η απώλεια του λίπους είναι απαραίτητη για να γίνουν τελείως ορατές οι πυκνές, μακριές ίνες των κοιλιακών. Ο πιο σίγουρος τρόπος είναι να αυξήσεις την κατανάλωση πρωτεΐνης γιατί «γεννά» μυϊκό ιστό, δημιουργεί άμεσο κορεσμό και δεν οδηγεί σε υπερφαγία, να μειώσεις τους υδατάνθρακες και να ελαχιστοποιήσεις το λίπος. Το λίπος πρέπει να αποτελεί το 10% της ημερήσιας πρόσληψης θερμίδων, από μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά. Επίσης, ξέχνα τα έξι μικρά γεύματα την ημέρα, είναι πολύ δύσκολο να τα εφαρμόσει κάποιος που είναι πολυάσχολος. Ξεκίνα τη μέρα σου τρώγοντας στα πρώτα 30 λεπτά αφότου ξυπνήσεις. Έτσι ενεργοποιείς τη διαδικασία του μεταβολισμού και τον βοηθάς να δουλεύει όλη την ημέρα.

4 Βάλε αερόβια

Κάνοντας περισσότερες αερόβιες προπονήσεις θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις σημαντικά τον πυρήνα σου, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε άλλη προπόνηση θα είναι ευκολότερη. Και κάνοντας αερόβια, θα δεις ότι το σώμα σου αρχίζει να συρρικνώνεται. Το λίπος θα καεί και θα κάνεις πιο εύκολα τα ροκανίσματα.

Θα χρειαστεί να θρέψεις τον εαυτό σου για να έχεις την ενέργεια και τα θρεπτικά συστατικά ώστε το σώμα σου να ανταπεξέλθει με κάποια αθλητικά συμπληρώματα διατροφής.

5 Χάσε το λίπος

Η αερόβια θα κάνει πολλή δουλειά στην καύση λίπους. Αλλά σε πολλούς, δεν θα λύσει όλα τα προβλήματα. Θα εξακολουθεί να υπάρχει λίπος που απλά δεν μπορείς να το εξαφανίσεις. Και αν δεν μπορείς να απαλλαγείς από το λίπος στους κοιλιακούς, χρειάζεσαι βοήθεια. Μπορείς να το κάνεις με τη βοήθεια μερικών εκπληκτικών και υγιών λιποδιαλυτών.

Οι λιποδιαλύτες κάνουν εξαιρετική δουλειά στοχεύοντας σε εκείνες τις περιοχές που απλά δεν τους επηρεάζει μια αερόβια προπόνηση. Έτσι, εάν οι προπονήσεις δεν καίνε όλο το λίπος από τις στοχευμένες περιοχές, τότε ίσως χρειαστεί να πάρεις έναν λιποδιαλύτη.

6 Στόχευσε σε τρεις κοιλιακούς

Για αρχή στόχευσε σε τρεις κοιλιακούς. Δεν θέλεις να καταλήξεις σε πολλές προπονήσεις που μένουν στο ίδιο σημείο. Είναι πάρα πολλή ενέργεια που δαπανάται για το τίποτα. Επομένως, πρέπει να ξέρεις τι κάνεις.

Τα τρία μέρη των κοιλιακών είναι οι άνω κοιλιακοί, οι κάτω κοιλιακοί και οι πλάγιοι κοιλιακοί. Υπάρχουν προπονήσεις που μπορείς να κάνεις για κάθε περιοχή. Για τους άνω κοιλιακούς, μπορείς να κάνεις ροκανίσματα και hip lifts. Τους κάτω κοιλιακούς με ανύψωση ποδιών και ψαλιδάκια. Και οι πλάγιοι κοιλιακοί μπορούν να γυμναστούν με πλευρικές στροφές και πλάγια ροκανίσματα.

7 Απόκτησε ένα γιλέκο με βάρη

Η προσθήκη ενός γιλέκου με βάρη σε οποιαδήποτε προπόνηση θα κάνει τα αποτελέσματα πολύ πιο εντυπωσιακά. Προσθέτοντας αυτό το βάρος στο σώμα σου, θα κάψεις περισσότερες θερμίδες κατά τη διάρκεια της προπόνησής σου. Αυτό θα βοηθήσει πολύ στην απώλεια λίπους και τους μυς να ανακάμψουν πιο γρήγορα.

8 Πάρε λάστιχα αντίστασης

Είναι ιδανικά για όσους θέλουν να σμιλεύσουν τους κοιλιακούς τους. Σου επιτρέπουν να ασκήσεις όλο το σώμα με ελάχιστη καταπόνηση και επίδραση στις αρθρώσεις. Μπορείς τα λάστιχα αντίστασης να τα χρησιμοποιήσεις μόνος σου ή να τα προσθέσεις σε άλλες προπονήσεις για περισσότερη αντίσταση.

9 Ενυδατώσου

Όταν γυμνάζεσαι πρέπει να παραμένεις σωστά ενυδατωμένος. Είναι το καύσιμο που δίνει ζωή στο σώμα. Θα πάρεις ενέργεια από το νερό για να συνεχίσεις να γυμνάζεσαι. Μειώνει την όρεξή σου, αποτοξινώνει και απομακρύνει τα απόβλητα από το σώμα και ενισχύσει το μεταβολισμό σου. Όλα αυτά θα σε βοηθήσουν να γυμναστείς σκληρότερα. Προφανώς, χρειάζεσαι να έχεις μαζί σου ένα καλό παγούρι με νερό κατά τη διάρκεια της προπόνησής σου ενώ θα σου φανεί ιδιαίτερο χρήσιμο το Bix Recovery είναι το πρώτο ενυδατικό δισκίο αποκατάστασης στον κόσμο με 11 βιταμίνες και μέταλλα που βελτιώνουν την αποκατάστασή σου και ενισχύουν την απόδοσή σου..

10 Κοιμήσου

Και στο τέλος της ημέρας πρέπει να κοιμηθείς καλά. Αυτό μπορεί να φαίνεται προφανές, αλλά οι άνθρωποι δεν ξεκουράζονται επαρκώς. Για οποιονδήποτε λόγο, ο ύπνος δεν λαμβάνεται υπόψη. Αλλά ο ύπνος είναι σημαντικός για να διατηρηθεί το σώμα σου υγιές. Ένας βαθύς, ξεκούραστος ύπνος, επαναφορτίζει το σώμα και γίνεται μυική αποκατάσταση. Έτσι μπορείς να αντιμετωπίσεις την επόμενη μέρα εντελώς ανανεωμένος.